ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar 17.gün böyle oldu. Dün 16. Gün kıpkırmızıydı. Hemen silikleşmesi normal mi dünü değerlendirdik.

Kızlar ovu testime bakar msnz sizce durum nedir. İlk defa yapıyorum. Acemiyim biraz. Birde sanırım bu gebelik testi gibi değil. Bekledikce silikleşiyor mu yoksa koyulaşıyormu ?

Eklentiler

• Screenshot_20180529-163627.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 43
Biraz bekleyince son yaptığım böyle daha koyu oldu kızlar dünü mü bugünü mü baz almalıyım.yarında böyle çıkar mı acaba

Merhabalar kızlar :) Ovülasyon testlerimi atiyorum , yardimci olursaniz sevinirim. Gittikce silikleşiyor mu bana mı öyle geliyor acaba? Ben koyulaşacak diye bekliyordum boyle olunca şaşırdım.

Eklentiler

• IMG_20180601_123825.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 93
Merhabalar kızlar :) Ovülasyon testlerimi atiyorum , yardimci olursaniz sevinirim. Gittikce silikleşiyor mu bana mı öyle geliyor acaba? Ben koyulaşacak diye bekliyordum boyle olunca şaşırdım.
Canm bnm hep koyu çıkıyor. Yada bn acemi oldugumdan bana mı öyle geliyor bilmiyorm bnmkilere bakar msn ?

Eklentiler

• 20180602_011541.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 80
Canim benimde seninki gibi cikiyo 18. Gunumdeyim hep biraz siliklesiyo daha iki koyu cizgiyi goremedim

Canm bnm hep koyu çıkıyor. Yada bn acemi oldugumdan bana mı öyle geliyor bilmiyorm bnmkilere bakar msn ?
Aslinda koyu degil hepsi. Bir de bunlar beklemis 5 - 7 dakikayi gecmis oluyor canim. Ilk 5 - 7 dakikadaki koyulugu onemli. Onlari cekmedin sanirim. Ben de ilk kullandigimda bekletip foto cekiyordum ama muhim olan ilk dakikalar. Zaten lh yuksekse iki cizgi neredeyse ayni anda koyulasiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…