• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

IMG_5142.webp
KıZlarr 16. Gün böyle 4 gündür aralıksız ilişki oluyor. Yumurtlamışım dimiii

cnm çizgilerin çok koyulaşması yumurtladığın değil yumurtlayacağın anlamına geliyor bence sonraki bi kaç günü de değerlendir
İşte kuzucuğum ben hiç anlamıyorum o yüzden buraya atıyorum. Yani böyle çizgi çıkıysa yumurtamın oluşmama gibi durumu yok dimi. Yumurtam var şu an. Planım şu Allahın izniyle.
Bu gece
Yarın gece
Sonraki gece

Başka tavsiyesi olan var mı bu çizgiyi böyle gördükten sonra nasıl yapayım???

İşte kuzucuğum ben hiç anlamıyorum o yüzden buraya atıyorum. Yani böyle çizgi çıkıysa yumurtamın oluşmama gibi durumu yok dimi. Yumurtam var şu an. Planım şu Allahın izniyle.
Bu gece
Yarın gece
Sonraki gece

Başka tavsiyesi olan var mı bu çizgiyi böyle gördükten sonra nasıl yapayım???

cnm aynen yumurta var ve çatlamak üzere valla değerlendir inş bebişin olur

cnm aynen yumurta var ve çatlamak üzere valla değerlendir inş bebişin olur
Ayy inşallah eşim beni sinir ediyor. Yeaaa bişi olmazzz olacakk olab her türlü olur :)) yakasına yapışıp gerizekalı adam ben bi çift çizgi için yemediğim içimediğim kalmadı diye pataklıycam:)
Bu gece kaçamaz elimden :)) yarın ve sonraki günde :)stediğimi almadan bırakmam:))) peki 4 gündür ilişki olmasının bi faydası olur mu:) yani sperm kalmış olabilir içimde dimi:))

Ayy inşallah eşim beni sinir ediyor. Yeaaa bişi olmazzz olacakk olab her türlü olur :)) yakasına yapışıp gerizekalı adam ben bi çift çizgi için yemediğim içimediğim kalmadı diye pataklıycam:)
Bu gece kaçamaz elimden :)) yarın ve sonraki günde :)stediğimi almadan bırakmam:))) peki 4 gündür ilişki olmasının bi faydası olur mu:) yani sperm kalmış olabilir içimde dimi:))

cnm sperm bildiğim kadarıyla 72 saate kadar canlı kalabiliyor belki faydası olur. biz şuan yeni evli olduğumuz için pek acele etmiyoruz :D inş rabbim gönlüne göre verir.

cnm sperm bildiğim kadarıyla 72 saate kadar canlı kalabiliyor belki faydası olur. biz şuan yeni evli olduğumuz için pek acele etmiyoruz :KK70: inş rabbim gönlüne göre verir.
Ben 5. Yılıma girdiğim evliliğimde :)) 9 ay öncesine kadar bebek mii??? Hayırrr modundaydım :)) şu an ise :) son 3 regl oluşumda kendimden geçercesine böğüre böğüre ağladım. Çok değil 1 yıl önce şu halimi gösterseler ahahahah şaka ?! Derdim :))

İnşallah istediğin zaman sağlıkla kavuşursun bebişine ama yeni evliysen tadını çıkar :)) valla ben bi gezdimm bi gezdim bi harcadım bi harcadım :)) 9 aydır deneme modundayım keşke beklemeseydim bu kadsr diyorum yaşım 28 :)

kızlar bu da benim 11. gün testim

Eklentiler

• 2E88841C-D362-43D5-9348-CE3DDAFEA0FB.webp
    2E88841C-D362-43D5-9348-CE3DDAFEA0FB.webp
    12 KB · Görüntüleme: 141
Kızlar merhaba bunlarda benim ovü testlerim bu ay ilk kez kullandım bende 11.12.13.14 günleri değerlendirdim 6 gün geldi reglime gecen aylarda bir çok belirti yaşamama rağmen sonuç negatifti suan aksine hiç bir belirtim yok inşallah hamileyimdir ama belirti yaşayanları okudukça umudum azalıyor

Eklentiler

• DA80F029-E524-4924-8183-57B79CE0D6F5.webp
    DA80F029-E524-4924-8183-57B79CE0D6F5.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 103
Bu arada 13 .gün testi yaptığımda silikleşmeye başlamıştı simdi ben 13 gün mü yumurtladım 12 gün mü gebelik testi ne zaman yapmalıyım

Kızlar merhaba bunlarda benim ovü testlerim bu ay ilk kez kullandım bende 11.12.13.14 günleri değerlendirdim 6 gün geldi reglime gecen aylarda bir çok belirti yaşamama rağmen sonuç negatifti suan aksine hiç bir belirtim yok inşallah hamileyimdir ama belirti yaşayanları okudukça umudum azalıyor
Çift çizgiyi görene kadar hep ilişki oldu dimi doğru anladım???

12. gün değerlendirdinse tamam :)

Değerlendirdim canımm inşallah döllenme gerçekleşmiştir hiç bişey hissetmemem normal mi illa belirtimi olması lazım bide ne zaman gebelik testi yapmalıyım

canım herkes hissedicek diye birşey yok
yumurtlama gününden bir hafta sonra ben başlıyorum test yapmaya :)

Back