Teste devam edeyim silikleşince çatladı demekti sanırım çoook teşekkürler umarım yakalarız.
Ayyy inşallahhhh :) Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınn.evet canım silinleşince çatlamış olur ve o dönem de kritiktir
inşallah tuttururuz bu ay
cnm çizgilerin çok koyulaşması yumurtladığın değil yumurtlayacağın anlamına geliyor bence sonraki bi kaç günü de değerlendirEki Görüntüle 2151222 KıZlarr 16. Gün böyle 4 gündür aralıksız ilişki oluyor. Yumurtlamışım dimiii
İşte kuzucuğum ben hiç anlamıyorum o yüzden buraya atıyorum. Yani böyle çizgi çıkıysa yumurtamın oluşmama gibi durumu yok dimi. Yumurtam var şu an. Planım şu Allahın izniyle.cnm çizgilerin çok koyulaşması yumurtladığın değil yumurtlayacağın anlamına geliyor bence sonraki bi kaç günü de değerlendir
İşte kuzucuğum ben hiç anlamıyorum o yüzden buraya atıyorum. Yani böyle çizgi çıkıysa yumurtamın oluşmama gibi durumu yok dimi. Yumurtam var şu an. Planım şu Allahın izniyle.
Bu gece
Yarın gece
Sonraki gece
Başka tavsiyesi olan var mı bu çizgiyi böyle gördükten sonra nasıl yapayım???
Ayy inşallah eşim beni sinir ediyor. Yeaaa bişi olmazzz olacakk olab her türlü olur :)) yakasına yapışıp gerizekalı adam ben bi çift çizgi için yemediğim içimediğim kalmadı diye pataklıycam:)cnm aynen yumurta var ve çatlamak üzere valla değerlendir inş bebişin olur
Ayy inşallah eşim beni sinir ediyor. Yeaaa bişi olmazzz olacakk olab her türlü olur :)) yakasına yapışıp gerizekalı adam ben bi çift çizgi için yemediğim içimediğim kalmadı diye pataklıycam:)
Bu gece kaçamaz elimden :)) yarın ve sonraki günde :)stediğimi almadan bırakmam:))) peki 4 gündür ilişki olmasının bi faydası olur mu:) yani sperm kalmış olabilir içimde dimi:))
Ben 5. Yılıma girdiğim evliliğimde :)) 9 ay öncesine kadar bebek mii??? Hayırrr modundaydım :)) şu an ise :) son 3 regl oluşumda kendimden geçercesine böğüre böğüre ağladım. Çok değil 1 yıl önce şu halimi gösterseler ahahahah şaka ?! Derdim :))cnm sperm bildiğim kadarıyla 72 saate kadar canlı kalabiliyor belki faydası olur. biz şuan yeni evli olduğumuz için pek acele etmiyoruzinş rabbim gönlüne göre verir.
Eki Görüntüle 2151222 KıZlarr 16. Gün böyle 4 gündür aralıksız ilişki oluyor. Yumurtlamışım dimiii
Ayyy gerçekten mi:)) çok mutlu oldum. İnşallah döllenir minişim:)) bu çizgiyi gördüğüm gece ve 2 gece daha yapmam doğru dimi :))pek güzel yumurtlamışsın canım :)
Ayyy gerçekten mi:)) çok mutlu oldum. İnşallah döllenir minişim:)) bu çizgiyi gördüğüm gece ve 2 gece daha yapmam doğru dimi :))
Bu gece
Yarın gece
Sonraki gece
Çift çizgiyi görene kadar hep ilişki oldu dimi doğru anladım???Kızlar merhaba bunlarda benim ovü testlerim bu ay ilk kez kullandım bende 11.12.13.14 günleri değerlendirdim 6 gün geldi reglime gecen aylarda bir çok belirti yaşamama rağmen sonuç negatifti suan aksine hiç bir belirtim yok inşallah hamileyimdir ama belirti yaşayanları okudukça umudum azalıyor
Çift çizgiyi 11 gün göremeye başladım 12 gün pikti 5 dakika içinde kırmızılaştı 11 dahil olmak üzere 14 güne kadar ilişki oldu 4 gün üst üste yaniÇift çizgiyi görene kadar hep ilişki oldu dimi doğru anladım???
Kızlar merhaba bunlarda benim ovü testlerim bu ay ilk kez kullandım bende 11.12.13.14 günleri değerlendirdim 6 gün geldi reglime gecen aylarda bir çok belirti yaşamama rağmen sonuç negatifti suan aksine hiç bir belirtim yok inşallah hamileyimdir ama belirti yaşayanları okudukça umudum azalıyor
Değerlendirdim canımm inşallah döllenme gerçekleşmiştir hiç bişey hissetmemem normal mi illa belirtimi olması lazım bide ne zaman gebelik testi yapmalıyım12. gün değerlendirdinse tamam :)
Değerlendirdim canımm inşallah döllenme gerçekleşmiştir hiç bişey hissetmemem normal mi illa belirtimi olması lazım bide ne zaman gebelik testi yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?