Zaten en verimli zamanları değerlendirmişsin cnm neden olmasınKızlar merhaba. 15.günde akıntım başladı. 18.günde pozitif sonucu gördüm ovulasyon testlerinde. 16-19-20-22 yi değerlendirebildik sadece. Şansım var mı sizce?
Zaten en verimli zamanları değerlendirmişsin cnm neden olmasın
Eki Görüntüle 2147465 Hatunlar bi bakın bakalım son 3 tanesi bugün değerlendirmeliyim pozitifmi sizce bilemedim yoksa daha mı koyu olmalıydı
Sağol güzelim yardımcı olduğun için teşekkürlerÇok çok iyi anlamasam da sanki biraz daha koyulaşması lazım? Daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olun lütfen :)
Cnm bence biraz daha koyulaşması lazım ama sen yine bugünüde değerlendir yarın da yap bakalım koyulaşacakmı silikleşecekmiKizla pozitifmi ovulasyin testim bakarmisiniz.
Tamam canim dun biraz silikti sanki. Dunu deverlendirdim. Bugunu ve yarini da degerlendiricem. Insallah bu ay olurhayirlisylaCnm bence biraz daha koyulaşması lazım ama sen yine bugünüde değerlendir yarın da yap bakalım koyulaşacakmı silikleşecekmi
Kizla pozitifmi ovulasyin testim bakarmisiniz.
Ovulasyon testi yaptım bugün döngümün 12.günü. Silik çizgi çıktı. Nasıl oluyor kızlar? İki çizgi de kop koyu iken mi ilişki olmalı??
Merhaba, ben pcoluyum ve en son 5 Nisan’da adet oldum, adetimden sonra yaptığım ovülasyon testlerinde hep silik çıktı ben de bıraktım yapmayı. Perşembe günü doktora gittim tahlil ve ultrason yaptırdım (bu arada Sait çiftçi hastanesindeki şayan hanıma gittim ve kendinden hiç memnun kalmadım asla gitmem bir daha) doktor bana pco var bu şekilde sana burda tedavi uygulayamam araştırma hastanesine gitmen lazım pco varken de çocuğun olmaz dedi. Biz pcolular zaten bunu biliyoruz bize çözüm sunun. Tahlillerim hakkında hiç bi yorum yapmadı ben kendi araştırmalarım sonucunda lh değerimin yumurtladığımı gösterdiğini anladım ve dün gece ovülasyon testi yaptığımde çift çizgi hem de kopkoyu yakaladım. Ama eşim gece işte olduğu için bugün değerlendirdik. Bugün özel bir doktora gittim ultrasonda bana yumurtamın çatladığını söyledi ve hatta gösterdi yumurtamı :) bugün ve yarından sonra ilişki öneriyorum çatlamış yumurtan dedi. Ama en son 5 Nisa’nda adet oldum nasıl şimdi yumurtlayabildim diye sorduğumda PCo zaten yumurtlama sorunu adet olursun 3 ay sonra bile yumurtan olur dedi. Çok ilginç değil mi? Pcolu olup böyle olan var mı acaba?
Kizlar hamilemiyim nolur testime bi bakin ya ben hayal mi görüyorum
27 mayıs pik durumdaEki Görüntüle 2150936 Eki Görüntüle 2150937 Kızlar ovülasyon testi yaptım dün ve bugün bakar mısınız??
Kizlar hamilemiyim nolur testime bi bakin ya ben hayal mi görüyorum
3 gündür değerlendiriyoruzz :)) bugünü de pas geçmeyelim o vakit çok teşekkür ederim. Tam kıpkırmızı değil ya. Acaba daha olmadı mı ??27 mayıs pik durumda
bugünü degerlendirin
3 gündür değerlendiriyoruzz :)) bugünü de pas geçmeyelim o vakit çok teşekkür ederim. Tam kıpkırmızı değil ya. Acaba daha olmadı mı ??
bugün ve 3 gün daha mı devam edelim
Teste devam edeyim silikleşince çatladı demekti sanırım çoook teşekkürler umarım yakalarız.bence devam edin test zaten birdahakine silikleşir
önemli günleri degerlendirmişsin zaten
şimdi bekleme zamanı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?