• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Aslinda koyu degil hepsi. Bir de bunlar beklemis 5 - 7 dakikayi gecmis oluyor canim. Ilk 5 - 7 dakikadaki koyulugu onemli. Onlari cekmedin sanirim. Ben de ilk kullandigimda bekletip foto cekiyordum ama muhim olan ilk dakikalar. Zaten lh yuksekse iki cizgi neredeyse ayni anda koyulasiyor.
Canm testler bundan koyuydu ama bekledikce silikleşti. Bak beklememiş halini atıyım

Eklentiler

• 20180531_015027.webp
    20180531_015027.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 62
  • 20180531_014939.webp
    20180531_014939.webp
    32 KB · Görüntüleme: 61
Bence bunlarin koyulugu yeterli canim. Herkesin ikinci cizgisi kopkoyu olmayabiliyor test yaptigin anda. Bunlardan sonra silikleşme varsa bence yumurtlama olmustur.
Benm adetlerim çok duzensiz. Mesela 74.gundeyim suan. Dr gitcem randevu aldm. Testi gec yapmaya basladm. Aslında bu ay yapmıycaktm ama dayanamadm. Testi yaptıgım ilk üç gün fotoyu attıgım daki gibiydi. Ya gec yaptm yumurta catladıktan snra yada o zmn yeni olusmustu. Tam emin değilim.

Acaba testi gunde bir kez yaptigimiz icin kacirmis mi oluyoruz koyulugu? Hemen daha fazla koyulasip catladi yumurtalar belki? Ihtimal yani dii mi :)
Bende öyle dusunuyorum cunku ilk gunler baya koyuydu cizgim hatta 1 saat sonra baktigimda ilk cizgiden bile koyuydu ama ben ilk 5 dak baz alindigi icin onemsememistim simdi hic belirgin bile degil cizgim o yuzden kacirmis olabilirim

Herkese selamlar çok uzun zamandır takip ediyordum yazmak bugüneymiş.okuduğum müjdeli haberlerinizle bende ağladım.allah hepinize güle güle büyütmeyi nasip etsin.ben laboquick öimarka ovulasyon testi aldım.reglin 5. Günü yapmaya başladım yalnız her saatte çizgilerin netliği farklı çıkıyor.saat kaçta yspmam daha sağlıklı.şimdiden sağolun.

Herkese selamlar çok uzun zamandır takip ediyordum yazmak bugüneymiş.okuduğum müjdeli haberlerinizle bende ağladım.allah hepinize güle güle büyütmeyi nasip etsin.ben laboquick öimarka ovulasyon testi aldım.reglin 5. Günü yapmaya başladım yalnız her saatte çizgilerin netliği farklı çıkıyor.saat kaçta yspmam daha sağlıklı.şimdiden sağolun.

Öğleden sonra yap canım testlerini
Önemli olan pik yakalamak

Benimkiler de böyle kızlar

Eklentiler

• 5F6DDE6B-F75E-49B0-8BDE-CBC913724E1E.webp
    5F6DDE6B-F75E-49B0-8BDE-CBC913724E1E.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 76
Back