- 10 Mayıs 2013
- 1.586
- 1.298
- 133
29 canimKaç gunde bir adet oluyosn sen ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
29 canimKaç gunde bir adet oluyosn sen ?
Canm testler bundan koyuydu ama bekledikce silikleşti. Bak beklememiş halini atıyımAslinda koyu degil hepsi. Bir de bunlar beklemis 5 - 7 dakikayi gecmis oluyor canim. Ilk 5 - 7 dakikadaki koyulugu onemli. Onlari cekmedin sanirim. Ben de ilk kullandigimda bekletip foto cekiyordum ama muhim olan ilk dakikalar. Zaten lh yuksekse iki cizgi neredeyse ayni anda koyulasiyor.
Hımmmm. Peki düzensizliğin oluyo muydu hiç ?29 canim
Hic duzensizlik olmuyo bazen 30 gunde oluyo en fazlaHımmmm. Peki düzensizliğin oluyo muydu hiç ?
Acaba testi gunde bir kez yaptigimiz icin kacirmis mi oluyoruz koyulugu? Hemen daha fazla koyulasip catladi yumurtalar belki? Ihtimal yani dii mi :)Canim benimde seninki gibi cikiyo 18. Gunumdeyim hep biraz siliklesiyo daha iki koyu cizgiyi goremedim
Bence bunlarin koyulugu yeterli canim. Herkesin ikinci cizgisi kopkoyu olmayabiliyor test yaptigin anda. Bunlardan sonra silikleşme varsa bence yumurtlama olmustur.Canm testler bundan koyuydu ama bekledikce silikleşti. Bak beklememiş halini atıyım
Benm adetlerim çok duzensiz. Mesela 74.gundeyim suan. Dr gitcem randevu aldm. Testi gec yapmaya basladm. Aslında bu ay yapmıycaktm ama dayanamadm. Testi yaptıgım ilk üç gün fotoyu attıgım daki gibiydi. Ya gec yaptm yumurta catladıktan snra yada o zmn yeni olusmustu. Tam emin değilim.Bence bunlarin koyulugu yeterli canim. Herkesin ikinci cizgisi kopkoyu olmayabiliyor test yaptigin anda. Bunlardan sonra silikleşme varsa bence yumurtlama olmustur.
Bende öyle dusunuyorum cunku ilk gunler baya koyuydu cizgim hatta 1 saat sonra baktigimda ilk cizgiden bile koyuydu ama ben ilk 5 dak baz alindigi icin onemsememistim simdi hic belirgin bile degil cizgim o yuzden kacirmis olabilirimAcaba testi gunde bir kez yaptigimiz icin kacirmis mi oluyoruz koyulugu? Hemen daha fazla koyulasip catladi yumurtalar belki? Ihtimal yani dii mi :)
Bu günleri degerlendirmismiydin canim cunkü baya koyu cizgin bu fotodaCanm testler bundan koyuydu ama bekledikce silikleşti. Bak beklememiş halini atıyım
O gunu değil ama ondan önceki geceyi degerlendirmiştim.Bu günleri degerlendirmismiydin canim cunkü baya koyu cizgin bu fotoda
Eczanelerde çok pahalı canım 5 tanesi 40 mı ne dediler bana n11 yada g.gidiyordan al ertesi günü elinde zaten.Yarın ovülasyon testi alcam eczaneden alınıyor değilmi? Hangi marka alayım?
Güvenilir olur mu peki? Bir de mesajla söyler misiniz hangisini alayım?Eczanelerde çok pahalı canım 5 tanesi 40 mı ne dediler bana n11 yada g.gidiyordan al ertesi günü elinde zaten.
N11 den alabilirsin 50 li alırsan sana baya yeter ücretsiz kargo olanlardan seçGüvenilir olur mu peki? Bir de mesajla söyler misiniz hangisini alayım?
LABOQUICK marka almıştım canım ben.Güvenilir olur mu peki? Bir de mesajla söyler misiniz hangisini alayım?
Herkese selamlar çok uzun zamandır takip ediyordum yazmak bugüneymiş.okuduğum müjdeli haberlerinizle bende ağladım.allah hepinize güle güle büyütmeyi nasip etsin.ben laboquick öimarka ovulasyon testi aldım.reglin 5. Günü yapmaya başladım yalnız her saatte çizgilerin netliği farklı çıkıyor.saat kaçta yspmam daha sağlıklı.şimdiden sağolun.