- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 de yumurtlamıssın canm. Bide bişy sorcam. Kaldıkca koyulaşıyor mu yoksa silikleşiyor mu ?Kızlar benim de testlerime bakabilir misiniz
Koyulaşıyor canım.olması gereken ne anlamadım.son yaptığım şimdi iice koyulaştı şimdi fotosunu paylaşıcam15 de yumurtlamıssın canm. Bide bişy sorcam. Kaldıkca koyulaşıyor mu yoksa silikleşiyor mu ?
Bnmde oyle çıktı bugun. Sen de degerlendir koyu çıkanları belli olmazBiraz bekleyince son yaptığım böyle daha koyu oldu kızlar dünü mü bugünü mü baz almalıyım.yarında böyle çıkar mı acaba
Canım iki gece üst üste değerlendirdik.bugün yine böyle çıkınca şaşırdım yani bu gecede mi değerlendirmeliyiz.üst üstede insan bunalıyor yaBnmde oyle çıktı bugun. Sen de degerlendir koyu çıkanları belli olmaz
Canım iki gece üst üste değerlendirdik.bugün yine böyle çıkınca şaşırdım yani bu gecede mi değerlendirmeliyiz.üst üstede insan bunalıyor ya
ilahi ya vallahi çok guldum
![]()
![]()
Canm bnm hep koyu çıkıyor. Yada bn acemi oldugumdan bana mı öyle geliyor bilmiyorm bnmkilere bakar msn ?Merhabalar kızlar :) Ovülasyon testlerimi atiyorum , yardimci olursaniz sevinirim. Gittikce silikleşiyor mu bana mı öyle geliyor acaba? Ben koyulaşacak diye bekliyordum boyle olunca şaşırdım.
Canim benimde seninki gibi cikiyo 18. Gunumdeyim hep biraz siliklesiyo daha iki koyu cizgiyi goremedimMerhabalar kızlar :) Ovülasyon testlerimi atiyorum , yardimci olursaniz sevinirim. Gittikce silikleşiyor mu bana mı öyle geliyor acaba? Ben koyulaşacak diye bekliyordum boyle olunca şaşırdım.
Canim seninde tam koyu cizgi olmamis daha en az diger cizgi kadar koyu olmasi lazimCanm bnm hep koyu çıkıyor. Yada bn acemi oldugumdan bana mı öyle geliyor bilmiyorm bnmkilere bakar msn ?
Canm hep öyleydi ama bekledikce silikleştiCanim seninde tam koyu cizgi olmamis daha en az diger cizgi kadar koyu olmasi lazim
Kaç gunde bir adet oluyosn sen ?Canim seninde tam koyu cizgi olmamis daha en az diger cizgi kadar koyu olmasi lazim
Aslinda koyu degil hepsi. Bir de bunlar beklemis 5 - 7 dakikayi gecmis oluyor canim. Ilk 5 - 7 dakikadaki koyulugu onemli. Onlari cekmedin sanirim. Ben de ilk kullandigimda bekletip foto cekiyordum ama muhim olan ilk dakikalar. Zaten lh yuksekse iki cizgi neredeyse ayni anda koyulasiyor.Canm bnm hep koyu çıkıyor. Yada bn acemi oldugumdan bana mı öyle geliyor bilmiyorm bnmkilere bakar msn ?