• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

94D77523-A986-4129-ABE4-6B5A3049D07C.webp
Hatunlar bi bakın bakalım son 3 tanesi bugün değerlendirmeliyim pozitifmi sizce bilemedim yoksa daha mı koyu olmalıydı

Merhaba, ben pcoluyum ve en son 5 Nisan’da adet oldum, adetimden sonra yaptığım ovülasyon testlerinde hep silik çıktı ben de bıraktım yapmayı. Perşembe günü doktora gittim tahlil ve ultrason yaptırdım (bu arada Sait çiftçi hastanesindeki şayan hanıma gittim ve kendinden hiç memnun kalmadım asla gitmem bir daha) doktor bana pco var bu şekilde sana burda tedavi uygulayamam araştırma hastanesine gitmen lazım pco varken de çocuğun olmaz dedi. Biz pcolular zaten bunu biliyoruz bize çözüm sunun. Tahlillerim hakkında hiç bi yorum yapmadı ben kendi araştırmalarım sonucunda lh değerimin yumurtladığımı gösterdiğini anladım ve dün gece ovülasyon testi yaptığımde çift çizgi hem de kopkoyu yakaladım. Ama eşim gece işte olduğu için bugün değerlendirdik. Bugün özel bir doktora gittim ultrasonda bana yumurtamın çatladığını söyledi ve hatta gösterdi yumurtamı :) bugün ve yarından sonra ilişki öneriyorum çatlamış yumurtan dedi. Ama en son 5 Nisa’nda adet oldum nasıl şimdi yumurtlayabildim diye sorduğumda PCo zaten yumurtlama sorunu adet olursun 3 ay sonra bile yumurtan olur dedi. Çok ilginç değil mi? Pcolu olup böyle olan var mı acaba?

Ovulasyon testi yaptım bugün döngümün 12.günü. Silik çizgi çıktı. Nasıl oluyor kızlar? İki çizgi de kop koyu iken mi ilişki olmalı??

iki çizgi de elit koyulukta olmalı
12. gün erken 14-15-16 koyulaşır gibi sizin

Merhaba, ben pcoluyum ve en son 5 Nisan’da adet oldum, adetimden sonra yaptığım ovülasyon testlerinde hep silik çıktı ben de bıraktım yapmayı. Perşembe günü doktora gittim tahlil ve ultrason yaptırdım (bu arada Sait çiftçi hastanesindeki şayan hanıma gittim ve kendinden hiç memnun kalmadım asla gitmem bir daha) doktor bana pco var bu şekilde sana burda tedavi uygulayamam araştırma hastanesine gitmen lazım pco varken de çocuğun olmaz dedi. Biz pcolular zaten bunu biliyoruz bize çözüm sunun. Tahlillerim hakkında hiç bi yorum yapmadı ben kendi araştırmalarım sonucunda lh değerimin yumurtladığımı gösterdiğini anladım ve dün gece ovülasyon testi yaptığımde çift çizgi hem de kopkoyu yakaladım. Ama eşim gece işte olduğu için bugün değerlendirdik. Bugün özel bir doktora gittim ultrasonda bana yumurtamın çatladığını söyledi ve hatta gösterdi yumurtamı :) bugün ve yarından sonra ilişki öneriyorum çatlamış yumurtan dedi. Ama en son 5 Nisa’nda adet oldum nasıl şimdi yumurtlayabildim diye sorduğumda PCo zaten yumurtlama sorunu adet olursun 3 ay sonra bile yumurtan olur dedi. Çok ilginç değil mi? Pcolu olup böyle olan var mı acaba?

pko bu demek zaten
yumurtlarmısın ne zaman yumurtlarsın muamma
ama lh yükselmiş ise iyi birşey bu
degerlendirmişsiniz zaten hadi hayırlısı

Kizlar hamilemiyim nolur testime bi bakin ya ben hayal mi görüyorum

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-27-15-07-40.webp
    Screenshot_2018-05-27-15-07-40.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 92
  • Screenshot_2018-05-27-15-07-33.webp
    Screenshot_2018-05-27-15-07-33.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 94
Kizlar hamilemiyim nolur testime bi bakin ya ben hayal mi görüyorum

cnm pcden de emin olmak için teldende baktım bn ikinci çizgiyi ne yazık ki göremedim varsa da resimde belli olmuyor sen bence bi kaç gün sonra tekrarla yada gidip kan testi yaptır yarın kesin sonuç için

3 gündür değerlendiriyoruzz :)) bugünü de pas geçmeyelim o vakit çok teşekkür ederim. Tam kıpkırmızı değil ya. Acaba daha olmadı mı ??
bugün ve 3 gün daha mı devam edelim

bence devam edin test zaten birdahakine silikleşir
önemli günleri degerlendirmişsin zaten
şimdi bekleme zamanı :)

Back