• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Lalekiran Lalekiran çok teşekkür ederim cnm. Ama 2-3 gün hep çift çizgi gördüm ben.. yumurtlama akıntım da 3-4 gün sürdü. O günleri değerlendirmeye çalıştık ama nasip dediğin gibi. Bu ay gelsin kuzucuğum inşallah senin bebişin de hayırlı olsun :)

Lalekiran Lalekiran çok teşekkür ederim cnm. Ama 2-3 gün hep çift çizgi gördüm ben.. yumurtlama akıntım da 3-4 gün sürdü. O günleri değerlendirmeye çalıştık ama nasip dediğin gibi. Bu ay gelsin kuzucuğum inşallah senin bebişin de hayırlı olsun :)
Sağol canım amin inşallah hayırlı olur ve Rabbim de inşallah sana güzel bi bebek nasip etsin:)

Arkadaslar 25 27 29 nisanda iliski oldu sansim varmi sizce

Eklentiler

• 20180429_162835.webp
    20180429_162835.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 91
Canim zaten 27sinden sonra siliklesmeye basladi. Demekki o zaman yumurtladim ve 25 27 29unu degerendirdim. Cok heyecanliyim. Insallah hayirlisiyla vardir

inşallah canım
bende bugün dr uma gittim çatlamış yumurtan dedi sağ tarafta
10 gün sonra test yapabilirsin dedi

Ovulasyon testi yaptım bugün döngümün 12.günü. Silik çizgi çıktı. Nasıl oluyor kızlar? İki çizgi de kop koyu iken mi ilişki olmalı??

Ben de bu ay ilk defa ovülasyon testi yaptım. Aslında 12. Gün başlamam gerekiyordu teste ama başlamadım 13. Gün akıntım geldi yumurta akı gibi dedim kesin yumurtlıcam bugün testi yaptım hemen anında 2 çizgi koyu çıktı o gün ve ertesi gün ilişkiye girdik. Ertrsi gün testi yaptım 2. Çizgi silikleşmiş bu yumurtalarım çatladı mı demek oluyor? bakalım tutacak mı :) bu ovülasyon testi güzel birşeymiş:)
Merhaba ovu testi yapmışsın sen sonuç ne oldu diye merak ettim hamile kalabildinmi

Kizlar ovulasyon testiyle bu ay denedim. Ama tutmadi. Onemli gunleri de degerlendirmistik. Dun adet oldum. Cok uzgunum. Insallah bu ay

Kizlar ovulasyon testiyle bu ay denedim. Ama tutmadi. Onemli gunleri de degerlendirmistik. Dun adet oldum. Cok uzgunum. Insallah bu ay
Geçmiş olsun cnm :( bu ay gelsin bebeğin inşallah. Ben de ovulasyon takibi yaptım geçen ay olmadı bu ay olacak mı bakalım ? :(

Kizlar bi sorum var bat başlangıcından sonraki 10. Gün ovu testine başladım bat 1 Mayıstı 6_7_8_9_12_13 ü degerlendirdik testlerimin hepsinde çift çizgi var ama çok koyu değil bu günde takvime gÖre yumurtlama gunlerinin son günü yumurta catlaması daha sonraki günlerde de olabilirmi sizce lutfen cvp verin

Kızlar merhaba. 15.günde akıntım başladı. 18.günde pozitif sonucu gördüm ovulasyon testlerinde. 16-19-20-22 yi değerlendirebildik sadece. Şansım var mı sizce? :(

Back