ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

bu son 3 günün testi. aksilik gibi 2 gün hiç bir çalışma yapamadık ikimizde hastalıktan kırılıyoruz. bugünü değerlendirmek istiyorum ama bakalım. herhalde bu ayda tutamaz geç kaldım gibi

Eklentiler

• IMG_5367.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 116
bu son 3 günün testi. aksilik gibi 2 gün hiç bir çalışma yapamadık ikimizde hastalıktan kırılıyoruz. bugünü değerlendirmek istiyorum ama bakalım. herhalde bu ayda tutamaz geç kaldım gibi
Tam koyuluğu gördün mü canım daha ovu gerçekleşmemiş sanki. Yada gördün de bu çatlama sonrasımı

yok görmedim hep böyleydi :/ ne karışık işler bunlar
Eğer adetlerin düzenliyse 28-29 günde bir oluyorsan normal şartlarda ovu günün o günler olması lazım. Ya yemeye ve içmeye dikkat etmeden yaptın canım testi yada ovü olmadı daha

Kızlar bugün adet günüm ama tık yok sadece sağlı sollu iğne batması oluo ve akintimvar beyaz koyu kıvamlı szce adet belirtisimi yoksa hamislikmi

kızlar 15 aralıkta kan verdim 18 de regl oldum fakat kan sonucu bugün gelebildi labr sorun varmış reglden 2 gün önce hcg 5,3 çıkmış regl oldum ama çok düzensiz gitti. ara ara kanama oluyor

Arkadaşlar merhaba, en üstteki bugun yaptığım en üstten en alta yeniden eskiye sıralanıyor.dün ve bugün ilişki zamanları. Yardımcı olur musunuz? Cinsiyet konusunda kız bebek için uygun mudur?

Çift koyu oldgu gün ilişki olmuş sanırım. . Benim o günlerde oğlan oldu. Hayirlisi

benim de bu şekilde oğlan oldu hayırlısı. Belki dünden kalanla kız da olmuş olabilir . Allah hayırlı evlat versin :)

kızlar ovulasyon testim; dün idrara dikkat edemedim sanırım baya bi silikti t çizgisi, bugün bu şekilde. Şimdi napmalıyım?

Kacinci günündesin
son 2 ayda düzensizim maalesef, 31 aralıktan 6 ocaka kadardı, sonraki reglim 7 şubatta başladı 13 şubatta bitti. yani geçen ay gecikmenin 8. günü regl olmuştum. şimdi de regl biteli 8 gün oluyor ve test bu şekilde...
Biraz uzun anlattım kusura bakmayın :/

Yani suan 14.günün adet oldugundan ilk günde sayarsak..
Simdi teste devam et siliklestigi zaman yumurtan catlamis demektir ne iliski olsun bir kac defa 2 güne bi yeterli bi sknti yoksa esinde.. hatta bugunden basla :)

Dün denedik bakalim bugün testi yine aynı saatte kontrol ederim. Bakalım nasip olacak mı, aslında ilişkiden sonra hiç kalkmadan uyumak istiyorum ama sabah işe erken gittiğim için yapamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…