Tam koyuluğu gördün mü canım daha ovu gerçekleşmemiş sanki. Yada gördün de bu çatlama sonrasımıbu son 3 günün testi. aksilik gibi 2 gün hiç bir çalışma yapamadıkikimizde hastalıktan kırılıyoruz. bugünü değerlendirmek istiyorum ama bakalım. herhalde bu ayda tutamaz geç kaldım gibi
yok görmedim hep böyleydi :/ ne karışık işler bunlarTam koyuluğu gördün mü canım daha ovu gerçekleşmemiş sanki. Yada gördün de bu çatlama sonrasımı
Eğer adetlerin düzenliyse 28-29 günde bir oluyorsan normal şartlarda ovu günün o günler olması lazım. Ya yemeye ve içmeye dikkat etmeden yaptın canım testi yada ovü olmadı dahayok görmedim hep böyleydi :/ ne karışık işler bunlar
6 Aralık gibi görünüyorEki Görüntüle 2076337 Kızlar yorumlarınızı bekliyorum siklus 26-27 gün sat 30 kasım
Bunlar koyu değil canım, yumurtlama olmamış dahabu son 3 günün testi. aksilik gibi 2 gün hiç bir çalışma yapamadıkikimizde hastalıktan kırılıyoruz. bugünü değerlendirmek istiyorum ama bakalım. herhalde bu ayda tutamaz geç kaldım gibi
Çok belirgin adete kaç gün varken yapmıştınız :)Kız ben 2..Yi öyle öğrendim işte bak benim lh testi hcg yapmadan önce
Adet gunu geçmişti 4 falanÇok belirgin adete kaç gün varken yapmıştınız :)
Çift koyu oldgu gün ilişki olmuş sanırım. . Benim o günlerde oğlan oldu. HayirlisiEki Görüntüle 2108145 Arkadaşlar merhaba, en üstteki bugun yaptığım en üstten en alta yeniden eskiye sıralanıyor.dün ve bugün ilişki zamanları. Yardımcı olur musunuz? Cinsiyet konusunda kız bebek için uygun mudur?
benim de bu şekilde oğlan oldu hayırlısı. Belki dünden kalanla kız da olmuş olabilir . Allah hayırlı evlat versin :)Eki Görüntüle 2108145 Arkadaşlar merhaba, en üstteki bugun yaptığım en üstten en alta yeniden eskiye sıralanıyor.dün ve bugün ilişki zamanları. Yardımcı olur musunuz? Cinsiyet konusunda kız bebek için uygun mudur?
Eki Görüntüle 2114155 kızlar ovulasyon testim; dün idrara dikkat edemedim sanırım baya bi silikti t çizgisi, bugün bu şekilde. Şimdi napmalıyım?
son 2 ayda düzensizim maalesef, 31 aralıktan 6 ocaka kadardı, sonraki reglim 7 şubatta başladı 13 şubatta bitti. yani geçen ay gecikmenin 8. günü regl olmuştum. şimdi de regl biteli 8 gün oluyor ve test bu şekilde...Kacinci günündesin
Yani suan 14.günün adet oldugundan ilk günde sayarsak..son 2 ayda düzensizim maalesef, 31 aralıktan 6 ocaka kadardı, sonraki reglim 7 şubatta başladı 13 şubatta bitti. yani geçen ay gecikmenin 8. günü regl olmuştum. şimdi de regl biteli 8 gün oluyor ve test bu şekilde...
Biraz uzun anlattım kusura bakmayın :/
Iliskiden sonra yarim saat kalkmadan beklemen yeterli cnm hayirlisiDün denedik bakalim bugün testi yine aynı saatte kontrol ederim. Bakalım nasip olacak mı, aslında ilişkiden sonra hiç kalkmadan uyumak istiyorum ama sabah işe erken gittiğim için yapamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?