Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogru yapmissin ama iste bi kerede olmuyorArkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldım. Geçen ay ilk kez ovu testini denedim koyu çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi gün birlikte olmuştuk ama malesef dün hastalandımacaba 3. gün de mi denemeliydik yoksa bir sorun mu var anlamadım
![]()
acaba yumurtlama problemi mi var diye düşünüyorum artık. Yumurtlama olmadan da adet olunabiliyormuş sanırımDogru yapmissin ama iste bi kerede olmuyor
Yumurta catlamadan veya kiste dönüsmeden adet olunmuyor kist oluncada adetle dökülüyor zatenacaba yumurtlama problemi mi var diye düşünüyorum artık. Yumurtlama olmadan da adet olunabiliyormuş sanırım
yaa çok bu konuyla ilgili bişeyler okuduğum için mi kafam karışıyo bilmiyorum kiYumurta catlamadan veya kiste dönüsmeden adet olunmuyor kist oluncada adetle dökülüyor zaten
canım ne yaptın ben de yeni başladım lh testi kullanmaya ama hiç koyu çizi göremedim hep çok silik. senin nasıl oldu ?ne kadar zor işmiş![]()
Evet canım güzel bişiBen de bu ay ilk defa ovülasyon testi yaptım. Aslında 12. Gün başlamam gerekiyordu teste ama başlamadım 13. Gün akıntım geldi yumurta akı gibi dedim kesin yumurtlıcam bugün testi yaptım hemen anında 2 çizgi koyu çıktı o gün ve ertesi gün ilişkiye girdik. Ertrsi gün testi yaptım 2. Çizgi silikleşmiş bu yumurtalarım çatladı mı demek oluyor? bakalım tutacak mı :) bu ovülasyon testi güzel birşeymiş:)
İnşallah canımEvet canım güzel bişiçok da güzel değerlendirmssin . Bence bu ay sen vercen bebik haberi. Hadi hayirli olsun
Adetini oldun mu bu ay. Şimdi kaçıncı gundesinKızlar ilk kullandığım ay kalmıştım bu testi kürtaj oldum kalp atısı olmadıgı için şimdi korunma sürem bitti kürtajdan. Sonra 41. Gün adet oldum normal döngüm 29 gün şimdi ben kaçıncı gün başlıyım sizce yapmaya
Oldum cnm suan 7. GünAdetini oldun mu bu ay. Şimdi kaçıncı gundesin
Hımm bi 2 gün falan bekle istersen testleri yapmaya başla .elinde çokça varsa yap yap dene 15. Gün 18 é kadarOldum cnm suan 7. Gün
Elimde sanırm bi 10 tane var 9. Gün fln başlım diyorum düzenim değişebilir diye 15-16. Günlerde yumurtluyorum genelde ama kaçırmak istemiyorum bakalım hayırlısı olur inşallahHımm bi 2 gün falan bekle istersen testleri yapmaya başla .elinde çokça varsa yap yap dene 15. Gün 18 é kadar
Evet ben de öyle düşündüm . 9. Gün ku foto at emi bakalım nasilmssElimde sanırm bi 10 tane var 9. Gün fln başlım diyorum düzenim değişebilir diye 15-16. Günlerde yumurtluyorum genelde ama kaçırmak istemiyorum bakalım hayırlısı olur inşallah
Tamam cnm paylaşırım mutlaka çok heyecanlıyım vallahi:)Evet ben de öyle düşündüm . 9. Gün ku foto at emi bakalım nasilmss
Canım merhaba çift çizgiden sonraki günü de değerlendirin ihmal ettiyseniz. Ben regl bitiminden sonra 1 gün ara vererek ilişkiye girdik. Biraz da kafa olarak rahat olun, çocuk için değil de sevişmek için sevişin. Tabi Allah'ın takdiri her şey en hayırlı zamanı O bilir. inşallah en kısa zamanda verir Rabbim. Ben bi de Meryem suresi okudum ve dinlemiştim hamile kalmadan önceki ay. Rabbim tüm bekleyenlere hayırlı ve sağlıklı annelikler nasip etsin inşallah...Merhaba kızlar, geçen ay bebiş için denemelere başladık. Ovulasyon testinde çift çizgi olunca hep değerlendirdik. Ama regl oldum. Bu ay yine kullanmayı düşünüyorum ovu.testi. Nasıl yorumlayıp ilişkide bulunmam gerekiyor kısaca anlatabilir misiniz?