Inşallah canım nasip bakalımOoo süper! İşte bu:)) hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorummm
Kaç günde bir adet oluyorsun canım kaçıncı günün seninBende dün yaptm test ilkkez:) bakalım olur inşallah hemen
Benim uygulama ovulasyon 27 si gösteriyor.. yani hergün testi yapmam lazım artk. Adet periyodum cok kısa ya 25 26 gün..Kaç günde bir adet oluyorsun canım kaçıncı günün senin
Evet kisaymis canim yakalarsin sende yakında o zaman sıvı alma o etkiliyor testiBenim uygulama ovulasyon 27 si gösteriyor.. yani hergün testi yapmam lazım artk. Adet periyodum cok kısa ya 25 26 gün..
Sabah erkenden mi yaparsam en dogru sonuc olur..Evet kisaymis canim yakalarsin sende yakında o zaman sıvı alma o etkiliyor testi
Aslında o testten teste değişiyor saat kaçta yapacağın ben laboquick kullanıyorum sabah 8 de uyaniyorum kahvalti falan gündüz 12 de yapıyorum normal gunlerde benim ikinci cizgi gozle zor gorulur sekilde cikiyor yumurtlamaya yakin belli oluyor cizginin yogunlugundan fazla test aldim 12 de yapiyorum kyu gibi gelirse 18 de yapıyorum sonra 24 de yapıyorum koyulugu takip ediyorum 6 saat arayla bile fark belli oluyor dün öyle yaptım bugün yine 12 de yaptım iki çizgide 10. Saniyede belirdi 1. Dakikada çift koyu iki cizgi net bi şekilde çıktı bu kadar net yakaladım ya gece 22 24 gibi bir daha yaparım testi ben siliklesmeyi takip ediyorum siliklesmeye başlayınca yumurtada çatlamış oluyormuş aynı zamanda akintiyada bak benim ikinci ayım testte ilk ay tutturamadi k ama testi çözdüm okuduk larımdan anladığım kadarıyla en iyi test saatleri 12 ile 15 arası gündüz diyor herkes ben öğlen yemeğinden önce yapıyorum kahvaltıdan sonra birşey yiyip içmiyorum öyle kolay geldi banaSabah erkenden mi yaparsam en dogru sonuc olur..
Acıklama icin tesekkürler canım. Ben sabah yapmıstm. GEce bidaha yapıcam ozaman. Bakalım bakalım neler olucak:))Aslında o testten teste değişiyor saat kaçta yapacağın ben laboquick kullanıyorum sabah 8 de uyaniyorum kahvalti falan gündüz 12 de yapıyorum normal gunlerde benim ikinci cizgi gozle zor gorulur sekilde cikiyor yumurtlamaya yakin belli oluyor cizginin yogunlugundan fazla test aldim 12 de yapiyorum kyu gibi gelirse 18 de yapıyorum sonra 24 de yapıyorum koyulugu takip ediyorum 6 saat arayla bile fark belli oluyor dün öyle yaptım bugün yine 12 de yaptım iki çizgide 10. Saniyede belirdi 1. Dakikada çift koyu iki cizgi net bi şekilde çıktı bu kadar net yakaladım ya gece 22 24 gibi bir daha yaparım testi ben siliklesmeyi takip ediyorum siliklesmeye başlayınca yumurtada çatlamış oluyormuş aynı zamanda akintiyada bak benim ikinci ayım testte ilk ay tutturamadi k ama testi çözdüm okuduk larımdan anladığım kadarıyla en iyi test saatleri 12 ile 15 arası gündüz diyor herkes ben öğlen yemeğinden önce yapıyorum kahvaltıdan sonra birşey yiyip içmiyorum öyle kolay geldi bana
Yap bakalim at burayada canim birlikte bakariz istersen :)Acıklama icin tesekkürler canım. Ben sabah yapmıstm. GEce bidaha yapıcam ozaman. Bakalım bakalım neler olucak:))
Canim bak benim öğlen pik yapmıştı akşam silikAcıklama icin tesekkürler canım. Ben sabah yapmıstm. GEce bidaha yapıcam ozaman. Bakalım bakalım neler olucak:))
İnşallah gebelikten çıkmıştır canım net bişey demek zor bir kaç gün sonra gebelik testiyle inşallah güzel haberi alırsınKızlar merhaba ovülasyon günüm 9 kasımdı test ile yakaladım. Bata 4 5 gün var lh testi yaptım dün ve bugün dün bayağı bi silik çıkmıştı bugün bu şekilde gebelik testi yok evde ondan lh yaptımne diyosunuz gebelikten çıkmış olabilir mi bu şekilde
Kızlar merhaba ovülasyon günüm 9 kasımdı test ile yakaladım. Bata 4 5 gün var lh testi yaptım dün ve bugün dün bayağı bi silik çıkmıştı bugün bu şekilde gebelik testi yok evde ondan lh yaptımne diyosunuz gebelikten çıkmış olabilir mi bu şekilde
Ay canım inşallah yaa ağzın bal yesin:) .. benim iki ay üstüste kimyasal gebelik oldu düşük değerlerle öğrendim gebeliğimi. Yine düşük değerler olur diye korkuyorum aslında. Şimdiden lh ta çıkıyorsa bat günü hcg yüksek çıkar belkiiicanım ben de lh ile öğrenmiştim gebeliğimi..çatladıktan sonra silikleşti ve sonra adete bir hafta kala tekrar koyulaştı akabinde hcg yaptım pozitifti
inşallah sen dr gebesindir canım
Çatlamış canım çalışmalara devam maşallah güzel gelişmiş heralde yumurtan ki baya koyulmuş inşallah güzel haberleri alırsınSizce yumurtlamam ne durumda
Canım yumurtan çatlamış bu sabah sanırım değerlendirdiysen tutma ihtimali çok yüksek inşallahSizce yumurtlamam ne durumda
19 gecesi kesin değerlendirilmis olmalı bence . 20 de tabiSizce yumurtlamam ne durumda
Malesef canım degerlendiremedim.sadece 18 ve 20yi degerlendirebildik.bayadir olmuyor piko yum hayırlısı ile bu ay olur inşallah19 gecesi kesin değerlendirilmis olmalı bence . 20 de tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?