Kız ben 2..Yi öyle öğrendim işte bak benim lh testi hcg yapmadan öncevorones canım sen bu konuda daha bilgilisin ovü testiyle gebelik için ne diyorsun illa kopkoyu mu olması gerelçkli. Ovüde çıkıp hcg de çıkmayıp kanla öğrenen var mı acabaa
Hayrlisi inşallah olacağı varsa oluo tabiMalesef canım degerlendiremedim.sadece 18 ve 20yi degerlendirebildik.bayadir olmuyor piko yum hayırlısı ile bu ay olur inşallah
Ovu de çıkıp hCG yaptım o da böyle .vorones canım sen bu konuda daha bilgilisin ovü testiyle gebelik için ne diyorsun illa kopkoyu mu olması gerelçkli. Ovüde çıkıp hcg de çıkmayıp kanla öğrenen var mı acabaa
İşte xanım senin ilk gebeliğindeki gibi benimde lh testi ama dün hcg yaptım çıkmadı bata kaldı 2 gün kanda vermeyim dedim. Korkuyorum da artık ya iki kez üstüste kimyasl yaşadım geçen ayOvu de çıkıp hCG yaptım o da böyle . Eki Görüntüle 2070060 Ama işte bu gebelk te günüm geçmişti. . İlk gebelik te. Hcg de çıkmadı. Bat günü. Ama ben onu da lh la öğrendim. Çünkü benimm adete yakın lh da hiç koyuluk olmazdı. Onda olmuştu . Bak o da bu
12. Gün 15 é kadar koyulaşacak bence henüz değil yumurtlamaSelam hnimlr siklus 26 bat 17 aralik kasikta batma olunca ovu yaptim bugun 10 veya 11 vundeyim durum nedir sizce
siklus 26 15 gün de olursa 30 olur yanlışın var genelde 13 pic olur ama ağrım olunca yaptım lh belki erken olabilir diye 15 kalacağını sanmam12. Gün 15 é kadar koyulaşacak bence henüz değil yumurtlama
Ben de 12 ile 15 arasi dedim aslında . Benim 25 güné bir di 12.gün olurdu. Senin 13 14 galibasiklus 26 15 gün de olursa 30 olur yanlışın var genelde 13 pic olur ama ağrım olunca yaptım lh belki erken olabilir diye 15 kalacağını sanmam
En koyu olduğu gün ve ertesi die biliyorm.Kızlar konuşuldu mu bilmiyorum ama bişey sorucam. Bu testleri yaptık diyelim en koyu olduğu zamanı mı değerlendirmemiz lazım? Hangi aşamada birliktelik olmalı? Bilenler yardımcı olursa sevinirim
Olmus gibi sanki degil miBen de 12 ile 15 arasi dedim aslında . Benim 25 güné bir di 12.gün olurdu. Senin 13 14 galiba
Evet olmuş sanki. Hadı hayırlısı olsunOlmus gibi sanki degil mi
akıntı şeklim kurudu bencede oldu gibi ama bakalım gün aşırı gideyim ozamanEvet olmuş sanki. Hadı hayırlısı olsun
En koyu olduğu gün ve ertesi die biliyorm.
siklus uzunluğun nedir yaklaşık 10 günden 16 güne kadar sabah akşam yapmalısın muhtemelen yum çatlamaya yakın ikisi eşit olduğunda 26 36 saat içinde çatlayacak demektir bugün devam edebilirsin çalışmanakızlar merhaba ben yeni üye oldum 2, bebeği istiyoruz geçen ay bu7 testler ile yaptım ama tutmadı. dün 13. günde tekrar başladım ve bu şekilde çıktı. dün bir çalışma yapamadık. testi aynı saatte mi yapmam lazım sizce dün yumurtlama günümdü kaçırdım mı acaba ?
genelde 29 günde bir oluyorum. bugün tekrar yapacağım elimde sadece 6 tane olduğu için bugün başladım. her ihtimale karşı bu akşam çalışma yapalım o zaman. cevabın için teşekkürlersiklus uzunluğun nedir yaklaşık 10 günden 16 güne kadar sabah akşam yapmalısın muhtemelen yum çatlamaya yakın ikisi eşit olduğunda 26 36 saat içinde çatlayacak demektir bugün devam edebilirsin çalışmana
bende 2 gebelik istiyorum Allah nasip etsin inşaaallah devam edin muhtemelen 14.15 gün çatlamış olacakgenelde 29 günde bir oluyorum. bugün tekrar yapacağım elimde sadece 6 tane olduğu için bugün başladım. her ihtimale karşı bu akşam çalışma yapalım o zaman. cevabın için teşekkürler
ilk çocuk süpriz oldu. 2 yi ben isteyince hemen oluyor sanardım ne kadar zormuş aslında. İnşallah nasip olur da buradan haberlerini veririz.bende 2 gebelik istiyorum Allah nasip etsin inşaaallah devam edin muhtemelen 14.15 gün çatlamış olacak
benim ilk te 2 yıla yakın oldu bunun üzerindende nereyse 2 yıl geçti benim sebebsiz inferletyilk çocuk süpriz oldu. 2 yi ben isteyince hemen oluyor sanardım ne kadar zormuş aslında. İnşallah nasip olur da buradan haberlerini veririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?