• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

vorones vorones canım sen bu konuda daha bilgilisin ovü testiyle gebelik için ne diyorsun illa kopkoyu mu olması gerelçkli. Ovüde çıkıp hcg de çıkmayıp kanla öğrenen var mı acabaa
Kız ben 2..Yi öyle öğrendim işte bak benim lh testi hcg yapmadan önce

Eklentiler

• 2017-04-06 11.15.08.webp
    2017-04-06 11.15.08.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 110
vorones vorones canım sen bu konuda daha bilgilisin ovü testiyle gebelik için ne diyorsun illa kopkoyu mu olması gerelçkli. Ovüde çıkıp hcg de çıkmayıp kanla öğrenen var mı acabaa
Ovu de çıkıp hCG yaptım o da böyle . 2017-04-06 20.21.17.webp Ama işte bu gebelk te günüm geçmişti. . İlk gebelik te. Hcg de çıkmadı. Bat günü. Ama ben onu da lh la öğrendim. Çünkü benimm adete yakın lh da hiç koyuluk olmazdı. Onda olmuştu . Bak o da bu

Eklentiler

• 2015-09-20 16.35.36.webp
    2015-09-20 16.35.36.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 114
Ovu de çıkıp hCG yaptım o da böyle . Eki Görüntüle 2070060 Ama işte bu gebelk te günüm geçmişti. . İlk gebelik te. Hcg de çıkmadı. Bat günü. Ama ben onu da lh la öğrendim. Çünkü benimm adete yakın lh da hiç koyuluk olmazdı. Onda olmuştu . Bak o da bu
İşte xanım senin ilk gebeliğindeki gibi benimde lh testi ama dün hcg yaptım çıkmadı bata kaldı 2 gün kanda vermeyim dedim. Korkuyorum da artık ya iki kez üstüste kimyasl yaşadım geçen ay

Selam hnimlr siklus 26 bat 17 aralik kasikta batma olunca ovu yaptim bugun 10 veya 11 vundeyim durum nedir sizce

Eklentiler

• IMG-20171130-WA0010-1.webp
    IMG-20171130-WA0010-1.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar konuşuldu mu bilmiyorum ama bişey sorucam. Bu testleri yaptık diyelim en koyu olduğu zamanı mı değerlendirmemiz lazım? Hangi aşamada birliktelik olmalı? Bilenler yardımcı olursa sevinirim

kızlar merhaba ben yeni üye oldum 2, bebeği istiyoruz geçen ay bu7 testler ile yaptım ama tutmadı. dün 13. günde tekrar başladım ve bu şekilde çıktı. dün bir çalışma yapamadık. testi aynı saatte mi yapmam lazım sizce dün yumurtlama günümdü kaçırdım mı acaba ?

Eklentiler

• IMG_5360.webp
    IMG_5360.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 81
kızlar merhaba ben yeni üye oldum 2, bebeği istiyoruz geçen ay bu7 testler ile yaptım ama tutmadı. dün 13. günde tekrar başladım ve bu şekilde çıktı. dün bir çalışma yapamadık. testi aynı saatte mi yapmam lazım sizce dün yumurtlama günümdü kaçırdım mı acaba ?
siklus uzunluğun nedir yaklaşık 10 günden 16 güne kadar sabah akşam yapmalısın muhtemelen yum çatlamaya yakın ikisi eşit olduğunda 26 36 saat içinde çatlayacak demektir bugün devam edebilirsin çalışmana

siklus uzunluğun nedir yaklaşık 10 günden 16 güne kadar sabah akşam yapmalısın muhtemelen yum çatlamaya yakın ikisi eşit olduğunda 26 36 saat içinde çatlayacak demektir bugün devam edebilirsin çalışmana
genelde 29 günde bir oluyorum. bugün tekrar yapacağım elimde sadece 6 tane olduğu için bugün başladım. her ihtimale karşı bu akşam çalışma yapalım o zaman. cevabın için teşekkürler

genelde 29 günde bir oluyorum. bugün tekrar yapacağım elimde sadece 6 tane olduğu için bugün başladım. her ihtimale karşı bu akşam çalışma yapalım o zaman. cevabın için teşekkürler
bende 2 gebelik istiyorum Allah nasip etsin inşaaallah devam edin muhtemelen 14.15 gün çatlamış olacak

Back