ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kısmi zamanlı çalısiyorum ben de21 hazirandan beri.3gün toplamda 22.5 saat gidiyorum.annem gelmedi mecbur kayınvalide bakıyor.sevmiyorum sevemedim sevemeyecegim
Benim de annem gelmez gelmem der gelmesin dé zaten. K.Valide de kocasıyla gelio gelince aman o da gelmesin. Rapor ayarlasaydim şurda 32. Hafta bişi kalmadı sonra yavrulwrima bakarim gerisi allah kerim

Benim de annem gelmez gelmem der gelmesin dé zaten. K.Valide de kocasıyla gelio gelince aman o da gelmesin. Rapor ayarlasaydim şurda 32. Hafta bişi kalmadı sonra yavrulwrima bakarim gerisi allah kerim
kuzum izin isi nasil oluyor ben sey duydum 32 ile 37.haftalarda calisman gerekki 3 haftalık izni dogumdan sonraya aktarmak icin

kuzum izin isi nasil oluyor ben sey duydum 32 ile 37.haftalarda calisman gerekki 3 haftalık izni dogumdan sonraya aktarmak icin

Evet 32 den sonra ne kadar kullanmazsan o kısım doğumdan sonraya aktarılıyor. Ama ben yapamam yapmadım oglusumu birakamadim kimseye 32 ye 3 kala yi da rapor alicam

Kızlar oncelikle rabbim hepinizin gonlune gore versin bana yardim eder misiniz testte 2. Ayım ovulasyon testine bugün başladım ilk gunum adetimin 13. Günü testim iki cizgi esit degil ama koyu ya yakın çıktı dün yapmadığım için degerlendiremiyor m sizce koyulasti siliklesiyor mu koyulasirmi daha ne yapsam bilemedim

Eklentiler

• 20170922_121214.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 57
Ben dün yaptm 9. Gündü bundan daha koyuydu. Bu negatif canım bence

Geçen ay yumurtlama dışı yaptıklarimda ikinci cizgi gözle zor gözüküyordu canım koyu günüm den bir gün önce ve bir gün sonra böyle çıkmıştı kasık batmam var tek taraflj dün geceden beri bilemedim nasil degerlendirecegimi

Geçen ay yumurtlama dışı yaptıklarimda ikinci cizgi gözle zor gözüküyordu canım koyu günüm den bir gün önce ve bir gün sonra böyle çıkmıştı kasık batmam var tek taraflj dün geceden beri bilemedim nasil degerlendirecegimi akşam tekrarlasam testi olur mu acaba

Bende dün yaptm test ilkkez:) bakalım olur inşallah hemen
Pko ve yumurtlama problemin yoksa hormon bozuklugun kistin yoksa oluyor canım geçen ay ben yakaladım ama tutmadı adet bitimi baslamistim bu ay dedim geç başlayayım 13. Gün koyu görünce kaçırdım diye korktum

Pko ve yumurtlama problemin yoksa hormon bozuklugun kistin yoksa oluyor canım geçen ay ben yakaladım ama tutmadı adet bitimi baslamistim bu ay dedim geç başlayayım 13. Gün koyu görünce kaçırdım diye korktum
Bende rahim agzı yarası varmıs. Kist vs yok rahim temiz dedi doktor. Smear aldırdım sonuc temiz.. rahim agzı yarasını halletmem lazım

Bende rahim agzı yarası varmıs. Kist vs yok rahim temiz dedi doktor. Smear aldırdım sonuc temiz.. rahim agzı yarasını halletmem lazım
Geçmiş olsun canım testte yakalarsin o testi etkilemez bol şans hadi bakalım inşallah tutar ilk ayda vesilesi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…