Hiç mi koyulaşmadı canım bi resmini at ki yorum yapalım pkoluysan yapmaya devam et derim ben dede var pko bi koyulaşacak gibi oluyo sonra birden silikleşiyor bak en koyu yakaladığım bu oldu muhtemelen catlati sat 29. Yakaladım düşün artık adet olmam gerekirken yumurtlama Yen'i olduMerhaba kızlar ben bu ay ovulasyon testini yapıyorum ama anlayamadım bir türlü tam olarak ikinci çizgi netleşmedi tam koyu çıkmadı yani bugün ise tamamen siliklesmisti devam etmeli miyim bu arada ben pkoluyum fikrinizi almak istedim
Beceremedim galiba canım ya sen ne kadar süredir deniyorsunHiç mi koyulaşmadı canım bi resmini at ki yorum yapalım pkoluysan yapmaya devam et derim ben dede var pko bi koyulaşacak gibi oluyo sonra birden silikleşiyor bak en koyu yakaladığım bu oldu muhtemelen catlati sat 29. Yakaladım düşün artık adet olmam gerekirken yumurtlama Yen'i oldu
Ben dört aydır korunmuyorum ovu testleriyle bu ay takip etmeye başladım biraz kilo aldım hemen düzensizleşti adetim yarın glifor kullanmaya başlıcam eder adet olursam da bitkisel bi macun var nette yumurta geliştirici onu almayı düşünüyorum en son çare ilaç kullanmak istiyorum canım sen be zaman dur istiyosunBeceremedim galiba canım ya sen ne kadar süredir deniyorsun
Ben 21 aydır istiyorum olmadı klomen tedavisi felan uyguladılar yumurtam gelişmedi bende doktorlari tam dinlemedjm kabul edemedim galiba olmama olasılığını şimdi glifor ve tiroid ilacı kullanıyorum ve bu ay ovulasyon testi ile çabalıyorum adet olursam herhalde rahim filmi cektirecegim ve tedaviye başlayacağım aşılama veya tüp bebek hangisini uygun görürlerse benim ki duzensizlik dışında ilacsiz olamiyorum baya da kilo aldım şimdi vermeye çalışıyorum bakalım zaten ayın 16 'sında adet tarihim 10 gün kaldı gelirse tabi .Ben dört aydır korunmuyorum ovu testleriyle bu ay takip etmeye başladım biraz kilo aldım hemen düzensizleşti adetim yarın glifor kullanmaya başlıcam eder adet olursam da bitkisel bi macun var nette yumurta geliştirici onu almayı düşünüyorum en son çare ilaç kullanmak istiyorum canım sen be zaman dur istiyosun
İnşallah gelir canım baya olmuş senin de rahim filmi önemli çektir bakalım ne çıkacak glifor nasıl kullanıyosun günde kaç taneBen 21 aydır istiyorum olmadı klomen tedavisi felan uyguladılar yumurtam gelişmedi bende doktorlari tam dinlemedjm kabul edemedim galiba olmama olasılığını şimdi glifor ve tiroid ilacı kullanıyorum ve bu ay ovulasyon testi ile çabalıyorum adet olursam herhalde rahim filmi cektirecegim ve tedaviye başlayacağım aşılama veya tüp bebek hangisini uygun görürlerse benim ki duzensizlik dışında ilacsiz olamiyorum baya da kilo aldım şimdi vermeye çalışıyorum bakalım zaten ayın 16 'sında adet tarihim 10 gün kaldı gelirse tabi .
Gün de bir kere alıyorum canım inşallah sen daha kısa sürede sonuç alırsın bakalım bu ay ne olacak önümüzdeki günlerde belli olacak her şey senin kullanacağın macunun adı ne içeriğinde ne varİnşallah gelir canım baya olmuş senin de rahim filmi önemli çektir bakalım ne çıkacak glifor nasıl kullanıyosun günde kaç tane
Özelden yaZayımGün de bir kere alıyorum canım inşallah sen daha kısa sürede sonuç alırsın bakalım bu ay ne olacak önümüzdeki günlerde belli olacak her şey senin kullanacağın macunun adı ne içeriğinde ne var
Oldu canım . Eşimin gittig ı ilçe oldu şükur. Şimdi de tasin mà vs. İş çok . Bu halde ve ömerle isim zor yahuvorones tayin isi oldumu canım
ayyy cok sevindim hayirli ugurlu olsun insallah olsunkuzum ayri olmaktansa su ara yorulcan mecbur kuzum peki il emrimi oldu yoksa onceki tercihlerinden birimi geldiOldu canım . Eşimin gittig ı ilçe oldu şükur. Şimdi de tasin mà vs. İş çok . Bu halde ve ömerle isim zor yahu
lh hormonu vücutta her zaman vardır.testlerde silik olarak gözükmesinin nedeni budur.yumurtlamaya 24 saat bu hormon yükselir ,testte belirgin bir şekilde koyuluk olur.Merhaba sizlre birşey danışacaktım bu ay ilk defa test ile yumurtlama takibi yAptım pik yaptığı günü dikkate alarak çalışmalsr yaptım silik olduğu günlerde yaptım. Bunların üzerinden 4 gün falan geçti hala test silik çıkıyor bunun anlamı nedir acaba
iyiyim cok sukur,sen nasilsin canim vorones buyuk ihtimalle tasinma telasindadir
Teşekkür ederimlh hormonu vücutta her zaman vardır.testlerde silik olarak gözükmesinin nedeni budur.yumurtlamaya 24 saat bu hormon yükselir ,testte belirgin bir şekilde koyuluk olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?