• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kozlar ovu testinde hamile isek çatlamadan kaçıncı gün koyuluk cıkar

hayirlisi olsun canim.sen.orda esin baska yerde.olmakta vardi boylesi daha iyi.oldu bu arada bizim tontis erkekmis:KK66:
Alaaaaaa masallahhhhh tosunuma erkek bebek tecrübesi sen de de olcek demek . Allah tüm bekleyenlere versin. Yavrum bugün boynuma sarıldı sarıldı öyle uyudu dedim ki babasından başka. Biri ! Sarıldı bana uyudu vay be ! Masallahhhhh ogluş buyiyor. Çok güzel bişi. Allahım sana da o günleri göstersin . Benim minnak da içerde pek hareketli. Senin kıpırtilar da başlasın gör bak nasıl müthiş bı his

Alaaaaaa masallahhhhh tosunuma erkek bebek tecrübesi sen de de olcek demek . Allah tüm bekleyenlere versin. Yavrum bugün boynuma sarıldı sarıldı öyle uyudu dedim ki babasından başka. Biri ! Sarıldı bana uyudu vay be ! Masallahhhhh ogluş buyiyor. Çok güzel bişi. Allahım sana da o günleri göstersin . Benim minnak da içerde pek hareketli. Senin kıpırtilar da başlasın gör bak nasıl müthiş bı his
oyyy kuzum senin az kalmis ya beni goren hamile zannetmiyor karnim cikmadi daha aman acicik ciksin zati kiloluyum :)))) babasi bazen kulagini koyup dinliyor hareket ettigini duyuyormuş demekki bizim tontis babaci olacak :)))) saglikla sihhatle gelsinler insallah bende koynumda uyuttugum günleri gorebileyim

Merhaba kizlar ben ilk gecen ay ovulasyon testi kullandim ve pozitifi yakalayamadim, adet döngum 24 gun ve ben adette ilk iki gun araliklarla az az lekelenme seklinde oluyorum 3. Gun yogun kanama basliyor, bu durumda ben ovulasyon testine baslamak icin ilk lekenin geldigi gunu mu adetin ilk gunu sayacam yoksa yogunlastigi 3. Gunumu ? Cevap icin tesekkurler simdiden.

Merhaba kizlar ben ilk gecen ay ovulasyon testi kullandim ve pozitifi yakalayamadim, adet döngum 24 gun ve ben adette ilk iki gun araliklarla az az lekelenme seklinde oluyorum 3. Gun yogun kanama basliyor, bu durumda ben ovulasyon testine baslamak icin ilk lekenin geldigi gunu mu adetin ilk gunu sayacam yoksa yogunlastigi 3. Gunumu ? Cevap icin tesekkurler simdiden.
Canım adetin tamamen bitikten sonra yapmaya başla

Benim de senin gibi canım ilk lekelenme günü adet 1 sayılıyor. Hatta ben bu gebelikte günümü sasirdim gecmis megeer

Benim de senin gibi canım ilk lekelenme günü adet 1 sayılıyor. Hatta ben bu gebelikte günümü sasirdim gecmis megeer
Kafa karistirici bir durum gercekten, tesekkrler cevap icin, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini

Merhabalr. Adetim dün bitti hemen bugün teste baslamam mı lazım. Bir de hangi markayı öneriyorsunz

İyiyim canlar. Sevdam dediğin gibi tasinma atama vs. İşler hele ki ömerim den hiç fırsat bulamıyorum. Hayat hep bi kosusturmaca. Sağlık olsun da. Sizler nasılsın z
Kısmi zamanlı çalısiyorum ben de21 hazirandan beri.3gün toplamda 22.5 saat gidiyorum.annem gelmedi mecbur kayınvalide bakıyor.sevmiyorum sevemedim sevemeyecegim

Back