- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
24. ve 25. gunlerde siliklesmis sonra tekrar koyulasmis gibi adet dongunuz kac gunYa kızlar sizce ben yumurtlamis miyim ya ilk defa bu ay yapıyorum anlamadim bir türlü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24. ve 25. gunlerde siliklesmis sonra tekrar koyulasmis gibi adet dongunuz kac gunYa kızlar sizce ben yumurtlamis miyim ya ilk defa bu ay yapıyorum anlamadim bir türlü
iyiyim cok sukur,sen nasilsin canim vorones buyuk ihtimalle tasinma telasindadir
İyiyim canlar. Sevdam dediğin gibi tasinma atama vs. İşler hele ki ömerim den hiç fırsat bulamıyorum. Hayat hep bi kosusturmaca. Sağlık olsun da. Sizler nasılsın z
İl emri canım. MeB de kaldım simdi. Okulum yokayyy cok sevindim hayirli ugurlu olsun insallah olsunkuzum ayri olmaktansa su ara yorulcan mecbur kuzum peki il emrimi oldu yoksa onceki tercihlerinden birimi geldi
İl emri canım. MeB de kaldım simdi. Okulum yokayyy cok sevindim hayirli ugurlu olsun insallah olsunkuzum ayri olmaktansa su ara yorulcan mecbur kuzum peki il emrimi oldu yoksa onceki tercihlerinden birimi geldi
hayirlisi olsun canim.sen.orda esin baska yerde.olmakta vardi boylesi daha iyi.oldu bu arada bizim tontis erkekmisİl emri canım. MeB de kaldım simdi. Okulum yok![]()
Canım ben de pko var o yüzden dongum yok yani sadece ilaçla adet olabiliyorum yada belli olmuyor24. ve 25. gunlerde siliklesmis sonra tekrar koyulasmis gibi adet dongunuz kac gun
Alaaaaaa masallahhhhh tosunuma erkek bebek tecrübesi sen de de olcek demek . Allah tüm bekleyenlere versin. Yavrum bugün boynuma sarıldı sarıldı öyle uyudu dedim ki babasından başka. Biri ! Sarıldı bana uyudu vay be ! Masallahhhhh ogluş buyiyor. Çok güzel bişi. Allahım sana da o günleri göstersin . Benim minnak da içerde pek hareketli. Senin kıpırtilar da başlasın gör bak nasıl müthiş bı hishayirlisi olsun canim.sen.orda esin baska yerde.olmakta vardi boylesi daha iyi.oldu bu arada bizim tontis erkekmis![]()
oyyy kuzum senin az kalmis ya beni goren hamile zannetmiyor karnim cikmadi daha aman acicik ciksin zati kiloluyum :)))) babasi bazen kulagini koyup dinliyor hareket ettigini duyuyormuş demekki bizim tontis babaci olacak :)))) saglikla sihhatle gelsinler insallah bende koynumda uyuttugum günleri gorebileyimAlaaaaaa masallahhhhh tosunuma erkek bebek tecrübesi sen de de olcek demek . Allah tüm bekleyenlere versin. Yavrum bugün boynuma sarıldı sarıldı öyle uyudu dedim ki babasından başka. Biri ! Sarıldı bana uyudu vay be ! Masallahhhhh ogluş buyiyor. Çok güzel bişi. Allahım sana da o günleri göstersin . Benim minnak da içerde pek hareketli. Senin kıpırtilar da başlasın gör bak nasıl müthiş bı his
Canım adetin tamamen bitikten sonra yapmaya başlaMerhaba kizlar ben ilk gecen ay ovulasyon testi kullandim ve pozitifi yakalayamadim, adet döngum 24 gun ve ben adette ilk iki gun araliklarla az az lekelenme seklinde oluyorum 3. Gun yogun kanama basliyor, bu durumda ben ovulasyon testine baslamak icin ilk lekenin geldigi gunu mu adetin ilk gunu sayacam yoksa yogunlastigi 3. Gunumu ? Cevap icin tesekkurler simdiden.
Benim de senin gibi canım ilk lekelenme günü adet 1 sayılıyor. Hatta ben bu gebelikte günümü sasirdim gecmis megeerMerhaba kizlar ben ilk gecen ay ovulasyon testi kullandim ve pozitifi yakalayamadim, adet döngum 24 gun ve ben adette ilk iki gun araliklarla az az lekelenme seklinde oluyorum 3. Gun yogun kanama basliyor, bu durumda ben ovulasyon testine baslamak icin ilk lekenin geldigi gunu mu adetin ilk gunu sayacam yoksa yogunlastigi 3. Gunumu ? Cevap icin tesekkurler simdiden.
Tesekkurler canim cevap icin dedigin gibi hemen baslayacagim bu ayCanım adetin tamamen bitikten sonra yapmaya başla
Kafa karistirici bir durum gercekten, tesekkrler cevap icin, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisiniBenim de senin gibi canım ilk lekelenme günü adet 1 sayılıyor. Hatta ben bu gebelikte günümü sasirdim gecmis megeer
Eğer düzenliyse 10. Gün başlayabilirsin canım internette uygun testler var onlarda alabilirsinMerhabalr. Adetim dün bitti hemen bugün teste baslamam mı lazım. Bir de hangi markayı öneriyorsunz
Adet baslangıcı itibari ile 10 değil mi canımEğer düzenliyse 10. Gün başlayabilirsin canım internette uygun testler var onlarda alabilirsin
Ammmaannnn paşa geliyohayirlisi olsun canim.sen.orda esin baska yerde.olmakta vardi boylesi daha iyi.oldu bu arada bizim tontis erkekmis![]()
28 günde bir regl olan kışi 14.gün yumurtlar genelde.11.gün başlar teste.ona göre hesapla canım sevgiler..Adet baslangıcı itibari ile 10 değil mi canım
Kısmi zamanlı çalısiyorum ben de21 hazirandan beri.3gün toplamda 22.5 saat gidiyorum.annem gelmedi mecbur kayınvalide bakıyor.sevmiyorum sevemedim sevemeyecegimİyiyim canlar. Sevdam dediğin gibi tasinma atama vs. İşler hele ki ömerim den hiç fırsat bulamıyorum. Hayat hep bi kosusturmaca. Sağlık olsun da. Sizler nasılsın z