ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Merhabalar usteki testler icin yorum alabilirmiyim ilk defa yapiyorum ve 30 agustos 14. Gunumdu.
1. Test adetin 9. Gunu
2. Test 11. Gunu
3 ve 4. Test 12. Gunu
5 ve 6. test 13. Gunu
7. Test 14. Gun yani 30 agustos
Buna gore benim yumurtlamam bitmis degilmi bugunku testte siliklesmis sanirim.3 ve 4. Testlerde yumurtlama varmi ayni koyuluga o gun gelmis galiba.sizce nasil hanimlar yardimci olabilirmisiniz simdiden tesekkurler

Merhaba hanımlar bende ovulasyon resmimi koymak istiyorum predictor marka aldım ama c çizgisi hangisi t çizgisi hangisi anlayamadım bi yorumlar mısınız yumurtlamış mıyım

Eklentiler

• IMG_2819.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba hanımlar bende ovulasyon resmimi koymak istiyorum predictor marka aldım ama c çizgisi hangisi t çizgisi hangisi anlayamadım bi yorumlar mısınız yumurtlamış mıyım
Yumurtlamışsın canım. Ence silikleşmeye başlamış değerlendir mutlaka

Merhaba kızlar ben bu ay ovulasyon testini yapıyorum ama anlayamadım bir türlü tam olarak ikinci çizgi netleşmedi tam koyu çıkmadı yani bugün ise tamamen siliklesmisti devam etmeli miyim bu arada ben pkoluyum fikrinizi almak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…