- 14 Kasım 2015
- 1.103
- 293
- 73
- 30
Yaa canım bu testten sonra bugün yaptım silik çizgi çıktı çok daha silikDaha değil canım yakın değil bence
cok tesekkur ederim canim amin insallahVorones Hayırlı olsun canım ikinciye mi hamilesin :)) hatırl
Kızlarrrrsevdabuzer çok sevindim Allah tamamına erdirir inşallah :)))
oyyyy masallah kuzuma allahim saglikli sihhatli buyumeyi nasip etsinvorones Hayırlı olsun 2. bebişin :)) giremedim uzun zamandır çok sevindim 1. Sayfayı okudum ilk eyy gidi günler yıllar nasıl da çabuk geçmiş :)) Bu arada benimde bir kızım oldu 7 aylık şu an :))
Adetin kacinci gunundesin peki. Döngün kaç ?Yaa canım bu testten sonra bugün yaptım silik çizgi çıktı çok daha silik
Hu hu sevdam ne yapan . Uyumamissinoyyyy masallah kuzuma allahim saglikli sihhatli buyumeyi nasip etsin
12.Gün 28.günde birAdetin kacinci gunundesin peki. Döngün kaç ?
Geç yumurtluyosun belki canım hiç pil olmamış kaçıncı günün bügün adetlerin duzenlimiKızlar benim ovu testleri iyice siliklesti bakın
aman aman sabaha kadar mışıl mışıl uyusun paşam :)))Hu hu sevdam ne yapan . Uyumamissinben de oglani zor çok zor yatirdim. Krize az kala .. simdi korkuom her an uyanabilir . Annaaeeaaaaaa )
En son ki daha koyu bence.Kızlar benim ovu testleri iyice siliklesti bakın
Kız gece 4 te kalkti . Ağla ağlaaman aman sabaha kadar mışıl mışıl uyusun paşam :)))
En son ki daha koyu bence.
Yanyana koydukların aynı gün testi canımEn son ki daha koyu bence.
Kızzz ne bak yeniden baktım. En son şu alttaki olan ayrı olan değilmi. Bana daha koyu geldi. Belki o testin hemen üstündeki biraz pik gibj ama değil yaniApaçık kız neresi koyu
Pik nedirKızzz ne bak yeniden baktım. En son şu alttaki olan ayrı olan değilmi. Bana daha koyu geldi. Belki o testin hemen üstündeki biraz pik gibj ama değil yani
Sen yarın gene yap
Yumurtlamışsın canım. Ence silikleşmeye başlamış değerlendir mutlakaMerhaba hanımlar bende ovulasyon resmimi koymak istiyorum predictor marka aldım ama c çizgisi hangisi t çizgisi hangisi anlayamadım bi yorumlar mısınız yumurtlamış mıyım
Çok teşekkür ederim canımYumurtlamışsın canım. Ence silikleşmeye başlamış değerlendir mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?