O ikinci çizgi genelde çıkıyor. Yumurtlamaya yakın koyulasmaya başlar. Senin muhtemelen daha bi 10 gün falan varMerhaba hanimlar ovi testleri ile ilgili bir sorum var testlerde 2. Cizginin cok hafif baya silik belli belirsiz gozukmesi ne anlama geliyir yumurtlama gununun yaklastiginimi ve boyle bir silik cizgi sonrasi cok kacginde ortalama cift cizgi net gorulur.adetin 11. Gunu genelde 28 gunde at oluyorum tabiki herkesinki farkli olur ama sizler tecrubeli oldugunuz icin bilgilerinizi paylasabilirseniz cok mutlu olurum
O ikinci çizgi genelde çıkıyor. Yumurtlamaya yakın koyulasmaya başlar. Senin muhtemelen daha bi 10 gün falan var
il disimi istiyorsun canim benimde.3 senedir bir yer bile.acilmadi esim.isteyecek bende.olursa es durumundan gidecem bakalim.sans bu islerAyy geçtiğine sevindim. Hep mutlu olalım. Benm de tayin işler ı sıkıntı li bi yer gelmedi falan . Ogluş çok hareketli ben hep hasta yorgun gibi. Zaman geciryoruz. Bakalım hayırlsı
bu tarz seylere inanmayin bence hicbir bilimsel kaniti yok bunlarinCok tesekkurler cevabiniz icin aslinda ben kiz bebek icin denemek istiyordum tabiki oncelik saglikli birsekilde hamile kalabilmek. kiz icinde yumurtlama oncesi iliski deniyor yumurtlama baslamadan iliskiyi birakmak gerekiyormus tam olarak bilemedim acikcasi edetin kacinci gunu birakmak gerek bunla ilgilide bilgileriniz varsa memnun olurum.insaalah herkes fazla beklemeden bebislere kavusur
Eş Durumü canım ya. Çıkmadı . İl emri olursa onu bekliyoruz artık .. Ya benimki psikolojik işte . Yavrumu çok seviyorum àama ona yetemedikce hani kucağà al koş tut oynat vs. . Zor geliyor.. é bizim ki de açmadı yer dokmedık şey birakmio. Zor oluo haliyle . Şimdi bi de 2. Nasıl olacak korkusuyla oyleee geçiyor günler. Gerçi beni bu psiklojiye sokan ailem biraz. Ablamın kızı yürümuyir bizden akilliumis abim in kızı bizden 1 yaş büyük laftan anliomussss bla bla .. Yani insan ı yoruyor her şey. Yoksa yavrularima kurban olurum. Kıyamam hicil disimi istiyorsun canim benimde.3 senedir bir yer bile.acilmadi esim.isteyecek bende.olursa es durumundan gidecem bakalim.sans bu isler
gecmis.olsun.kuzum.neyin var bebisler.iyi olsunda.biz.cekmeye raziyiz
Valla ben yum . Günü oğlan olur dié okumuştum. Spermler le alakali bi durum muş galiba. Bu 2. Gebelik te de. Allah biliyor ya. Hemen bu da erkek olur dié tahmin etmiştim.Cok tesekkurler cevabiniz icin aslinda ben kiz bebek icin denemek istiyordum tabiki oncelik saglikli birsekilde hamile kalabilmek. kiz icinde yumurtlama oncesi iliski deniyor yumurtlama baslamadan iliskiyi birakmak gerekiyormus tam olarak bilemedim acikcasi edetin kacinci gunu birakmak gerek bunla ilgilide bilgileriniz varsa memnun olurum.insaalah herkes fazla beklemeden bebislere kavusur
sagin.solun lafina bakarsak.ohoooooo sana kiziyorlardir birde daha diğeri kucuk ne aceleniz var emiyor niye gunahina giriyorsun diye ayni sey kendi baslarina gelse nasip kader ....bosver onlari biz kaza yaptik millet cok sukur iyisiniz demiyor ya bebege birsry olaydi niye dogru duzgun kullanmadin diye esime baski yapıyorlar ya adam zaten kendini mahvetti böylede konusulmazki birde herkeste agiz bbirligi kim arasa eeee gelin burdada bir kurban kesin sanki para basiyoz biz 40 tane kessek genede derler. takmiyorum artik he deyip geciyorum ben boyleleriniEş Durumü canım ya. Çıkmadı . İl emri olursa onu bekliyoruz artık .. Ya benimki psikolojik işte . Yavrumu çok seviyorum àama ona yetemedikce hani kucağà al koş tut oynat vs. . Zor geliyor.. é bizim ki de açmadı yer dokmedık şey birakmio. Zor oluo haliyle . Şimdi bi de 2. Nasıl olacak korkusuyla oyleee geçiyor günler. Gerçi beni bu psiklojiye sokan ailem biraz. Ablamın kızı yürümuyir bizden akilliumis abim in kızı bizden 1 yaş büyük laftan anliomussss bla bla .. Yani insan ı yoruyor her şey. Yoksa yavrularima kurban olurum. Kıyamam hic
O ikinci çizgi genelde çıkıyor. Yumurtlamaya yakın koyulasmaya başlar. Senin muhtemelen daha bi 10 gün falan var
sagin.solun lafina bakarsak.ohoooooo sana kiziyorlardir birde daha diğeri kucuk ne aceleniz var emiyor niye gunahina giriyorsun diye ayni sey kendi baslarina gelse nasip kader ....bosver onlari biz kaza yaptik millet cok sukur iyisiniz demiyor ya bebege birsry olaydi niye dogru duzgun kullanmadin diye esime baski yapıyorlar ya adam zaten kendini mahvetti böylede konusulmazki birde herkeste agiz bbirligi kim arasa eeee gelin burdada bir kurban kesin sanki para basiyoz biz 40 tane kessek genede derler. takmiyorum artik he deyip geciyorum ben boylelerini
Valla ben yum . Günü oğlan olur dié okumuştum. Spermler le alakali bi durum muş galiba. Bu 2. Gebelik te de. Allah biliyor ya. Hemen bu da erkek olur dié tahmin etmiştim.
Aaa sahi miiii. Kızzz neediiii yazmion madem . Annam anne oldun demek . Allah her isteyene veriyor şükür.vorones Hayırlı olsun 2. bebişin :)) giremedim uzun zamandır çok sevindim 1. Sayfayı okudum ilk eyy gidi günler yıllar nasıl da çabuk geçmiş :)) Bu arada benimde bir kızım oldu 7 aylık şu an :))
Hee yaaa. Bugünleri de görecektikVorones Hayırlı olsun canım ikinciye mi hamilesin :)) hatırl
Kızlarrrrsevdabuzer çok sevindim Allah tamamına erdirir inşallah :)))
Daha değil canım yakın değil benceSizce kızlarr yumurtlama yakınmı dersiniz??
Ooyyyyiii milletin ağzı torba değil büzesinsagin.solun lafina bakarsak.ohoooooo sana kiziyorlardir birde daha diğeri kucuk ne aceleniz var emiyor niye gunahina giriyorsun diye ayni sey kendi baslarina gelse nasip kader ....bosver onlari biz kaza yaptik millet cok sukur iyisiniz demiyor ya bebege birsry olaydi niye dogru duzgun kullanmadin diye esime baski yapıyorlar ya adam zaten kendini mahvetti böylede konusulmazki birde herkeste agiz bbirligi kim arasa eeee gelin burdada bir kurban kesin sanki para basiyoz biz 40 tane kessek genede derler. takmiyorum artik he deyip geciyorum ben boylelerini
Ignenin çatlamayà etkisi var ise ki olmuş tür. Test de zaten catlama öncesi pik yapar. Senin de bugun çalışma şart sankimkızlar bişey sorcam bugun catlatma iğnesi vuruldum ve ovulasyon testleride kullanıyordum sabah yaptıgım ztn bıraz koyuydu demin yaptiğim dahada koyulasti sizce iğnenin etkisi varmidir ovulasyon testinde?
Yarine sart gibi daha var ilk cizgi kdr degil :) hem ignedn 36saat sonra dedi doktorumIgnenin çatlamayà etkisi var ise ki olmuş tür. Test de zaten catlama öncesi pik yapar. Senin de bugun çalışma şart sankim
Öyle mi canım benim pek bilgim yok yardım alıyorum sizlerdenDaha değil canım yakın değil bence
Testini tam gormedim ya. Tam koyu sandimdi.Yarine sart gibi daha var ilk cizgi kdr degil :) hem ignedn 36saat sonra dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?