Ooyyyyiii boyunu sevsin teyzosu masallahhhhh. İnşallah o da temiz sonuç olsun. Sağlıkla alalim minnaklar ı . Şaka maka aynı anda hamişiz kizzzgeldim kuzum bir sorun yok cok sukur kilosu boyu ense kalinligi herseyi iyi kqn verdim 10 gune cikarmis
Aannâamm takvimini oku hele cinsiyeti belli olmuş dio. Söylemedi mi bisigeldim kuzum bir sorun yok cok sukur kilosu boyu ense kalinligi herseyi iyi kqn verdim 10 gune cikarmis
N11'den aldım ben laboquick markası. Kapıda ödemeye siteden bak istersen belki vardır.Kapıda ödemeli yok mu kızlar kart kullanmıyorum nerden bulabilirim
hic soyleme valla asla aklima gelmezdi beraber hamislik yasayacagimiz doktor cok denedide göstermedi 10 gun sonra sonuc icin gideceğim o zaman gorunur insallahOoyyyyiii boyunu sevsin teyzosu masallahhhhh. İnşallah o da temiz sonuç olsun. Sağlıkla alalim minnaklar ı . Şaka maka aynı anda hamişiz kizzz
Nasip canim rabbim bilir bu mubarek gunde hepimize tez zamanda nasip etsin inşALLAHBelli mi olur belki önceden kalan vardır. Umudunu yitirme. Herşeyin hayırlısı
Nasip canim rabbim bilir bu mubarek gunde hepimize tez zamanda nasip etsin inşALLAHBelli mi olur belki önceden kalan vardır. Umudunu yitirme. Herşeyin hayırlısı
Hiç bilmiom canım ya. İnşallah bu deneme de olur. OlmuşturKizlar bugun yumurtlama gunumun son gunuydu ( takvim uyg indirdim netten baktim ) aksam denedik. Ilk denememizdi cok heyecanlandim. Bes on dk ayaklarimi yukarida tuttum sonra da dusa girdim. Bende kist yok ama miyom var bu gebelige engel olur mu ?
Hayırlısı olsun inşallah :) rabbim sizi de korusun insallahmaşallah size canimyok canim daha belli degil yarin gidecez bakalım doktora ikili test icin belkim soyler
Ayy canım ya çok geçmiş olsun..mesajını yeni gördüm. Alllahim korumuş yaaa. Çok üzüldüm. Çok şükür beben de sen de eşinde sağlıklı. Kazadan olduğunu sanmıyorum Ağrının merak etme stres yorgunluk gerginlik ten olmuştur. Kısa süreli ve iğne saplanmaşı gibise bişi olmaz korkma. Bebek icin de öyle. Kanama vs. Olmazsa rabbim koruyor bisicik olmaz minnaklarà .vorones m.beauty kizlar kusura bbakmayın birsey sorcam size biz 2 ggun once cok buyuk bir trafik kazasi gecirdik bayabi takla attik ama cok sukur ne bende ne esimde nede bebekte bir sikinti yok ayni gun 2 ayri kadin doguma gorunduk bir sorun yok bebek iyi dediler dun geceden beri sol kasigimda birkac dakikada bir saniyelik bir ağrı geciyor ne oldugunu cozemedim nasil desem incecik bir iki saniyelik ama kendini belli eden bir agri doktora gideyimmi sizce ne yapacagimi bilemedim
sağol kuzum allah razi olsun yok cok sukur kanama falan aynen dedigin gibi kisq,sureli bir ağrı icimi rahatlattin valla kuzum tesekkur ederimAyy canım ya çok geçmiş olsun..mesajını yeni gördüm. Alllahim korumuş yaaa. Çok üzüldüm. Çok şükür beben de sen de eşinde sağlıklı. Kazadan olduğunu sanmıyorum Ağrının merak etme stres yorgunluk gerginlik ten olmuştur. Kısa süreli ve iğne saplanmaşı gibise bişi olmaz korkma. Bebek icin de öyle. Kanama vs. Olmazsa rabbim koruyor bisicik olmaz minnaklarà .
Arkadaşlar henuz regl günümdeyim ama 3 gün sonra bitecek. Testleri internetten aldım ama tam olarak nasıl kullanılır bilemedim. İkinci çizgi silik cikiyor bazen çıkmıyor. En koyuyu mu yakalamak gerekir. . Çifti gördükten sonra o gece ve sonrası mi ilişki olmalı . Üst üste denemek Sperm kalitesini düşürmez mi ya da gün aşırı olunca ya kaçırırsak günü. ... sorular sorular. Yardım edelim birbirimize
Çok geçmiş olsun yaaa. Şimdiye geçmiştir inşallah ağrın, herkesin iyi olmasına şükür.. Allah bir daha vermesin inşallah.vorones m.beauty kizlar kusura bbakmayın birsey sorcam size biz 2 ggun once cok buyuk bir trafik kazasi gecirdik bayabi takla attik ama cok sukur ne bende ne esimde nede bebekte bir sikinti yok ayni gun 2 ayri kadin doguma gorunduk bir sorun yok bebek iyi dediler dun geceden beri sol kasigimda birkac dakikada bir saniyelik bir ağrı geciyor ne oldugunu cozemedim nasil desem incecik bir iki saniyelik ama kendini belli eden bir agri doktora gideyimmi sizce ne yapacagimi bilemedim
amin insallah voronesinde dedigi gibi sanirim stresten oldu cok sukur yok agri neyin bugun psikolojik olarak daha iyiyidim kazayi dusunmedim agrida kalmadi :))))Çok geçmiş olsun yaaa. Şimdiye geçmiştir inşallah ağrın, herkesin iyi olmasına şükür.. Allah bir daha vermesin inşallah.
pembe renkte oluyormus diye biliyorum ama herkeste olacak diye birsey yok tabiki bende olmadi örneğinYerlesme kanamasi ile ilgili bilgi sahibi olan var mı
İlk gebelikte olmadı. Bunda oldu. Adet olucam sandım sonrası gelmedı. Meğer hamislik varmişYerlesme kanamasi ile ilgili bilgi sahibi olan var mı
Ayy geçtiğine sevindim. Hep mutlu olalım. Benm de tayin işler ı sıkıntı li bi yer gelmedi falan . Ogluş çok hareketli ben hep hasta yorgun gibi. Zaman geciryoruz. Bakalım hayırlsıamin insallah voronesinde dedigi gibi sanirim stresten oldu cok sukur yok agri neyin bugun psikolojik olarak daha iyiyidim kazayi dusunmedim agrida kalmadi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?