• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Merhaba kızlar ben bu ay ovulasyon testini yapıyorum ama anlayamadım bir türlü tam olarak ikinci çizgi netleşmedi tam koyu çıkmadı yani bugün ise tamamen siliklesmisti devam etmeli miyim bu arada ben pkoluyum fikrinizi almak istedim
Hiç mi koyulaşmadı canım bi resmini at ki yorum yapalım pkoluysan yapmaya devam et derim ben dede var pko bi koyulaşacak gibi oluyo sonra birden silikleşiyor bak en koyu yakaladığım bu oldu muhtemelen catlati sat 29. Yakaladım düşün artık adet olmam gerekirken yumurtlama Yen'i oldu

Eklentiler

• IMG_1920.webp
    IMG_1920.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 70
http://20170903_011137.jpg
Resmi atmaya çalıştım canım ama oldu mu bilmem 2 Gün de hafif koyuluk oldu şu an tamamen silik devam etmeyi düşünüyorum ama duyduğuma göre 2 kere yumurtlayabilirmis takip edip göreceğim

Hiç mi koyulaşmadı canım bi resmini at ki yorum yapalım pkoluysan yapmaya devam et derim ben dede var pko bi koyulaşacak gibi oluyo sonra birden silikleşiyor bak en koyu yakaladığım bu oldu muhtemelen catlati sat 29. Yakaladım düşün artık adet olmam gerekirken yumurtlama Yen'i oldu
Beceremedim galiba canım ya sen ne kadar süredir deniyorsun

Beceremedim galiba canım ya sen ne kadar süredir deniyorsun
Ben dört aydır korunmuyorum ovu testleriyle bu ay takip etmeye başladım biraz kilo aldım hemen düzensizleşti adetim yarın glifor kullanmaya başlıcam eder adet olursam da bitkisel bi macun var nette yumurta geliştirici onu almayı düşünüyorum en son çare ilaç kullanmak istiyorum canım sen be zaman dur istiyosun

Ben dört aydır korunmuyorum ovu testleriyle bu ay takip etmeye başladım biraz kilo aldım hemen düzensizleşti adetim yarın glifor kullanmaya başlıcam eder adet olursam da bitkisel bi macun var nette yumurta geliştirici onu almayı düşünüyorum en son çare ilaç kullanmak istiyorum canım sen be zaman dur istiyosun
Ben 21 aydır istiyorum olmadı klomen tedavisi felan uyguladılar yumurtam gelişmedi bende doktorlari tam dinlemedjm kabul edemedim galiba olmama olasılığını şimdi glifor ve tiroid ilacı kullanıyorum ve bu ay ovulasyon testi ile çabalıyorum adet olursam herhalde rahim filmi cektirecegim ve tedaviye başlayacağım aşılama veya tüp bebek hangisini uygun görürlerse benim ki duzensizlik dışında ilacsiz olamiyorum baya da kilo aldım şimdi vermeye çalışıyorum bakalım zaten ayın 16 'sında adet tarihim 10 gün kaldı gelirse tabi .

Ben 21 aydır istiyorum olmadı klomen tedavisi felan uyguladılar yumurtam gelişmedi bende doktorlari tam dinlemedjm kabul edemedim galiba olmama olasılığını şimdi glifor ve tiroid ilacı kullanıyorum ve bu ay ovulasyon testi ile çabalıyorum adet olursam herhalde rahim filmi cektirecegim ve tedaviye başlayacağım aşılama veya tüp bebek hangisini uygun görürlerse benim ki duzensizlik dışında ilacsiz olamiyorum baya da kilo aldım şimdi vermeye çalışıyorum bakalım zaten ayın 16 'sında adet tarihim 10 gün kaldı gelirse tabi .
İnşallah gelir canım baya olmuş senin de rahim filmi önemli çektir bakalım ne çıkacak glifor nasıl kullanıyosun günde kaç tane

İnşallah gelir canım baya olmuş senin de rahim filmi önemli çektir bakalım ne çıkacak glifor nasıl kullanıyosun günde kaç tane
Gün de bir kere alıyorum canım inşallah sen daha kısa sürede sonuç alırsın bakalım bu ay ne olacak önümüzdeki günlerde belli olacak her şey senin kullanacağın macunun adı ne içeriğinde ne var

Gün de bir kere alıyorum canım inşallah sen daha kısa sürede sonuç alırsın bakalım bu ay ne olacak önümüzdeki günlerde belli olacak her şey senin kullanacağın macunun adı ne içeriğinde ne var
Özelden yaZayım

Oldu canım . Eşimin gittig ı ilçe oldu şükur. Şimdi de tasin mà vs. İş çok . Bu halde ve ömerle isim zor yahu
ayyy cok sevindim hayirli ugurlu olsun insallah olsunkuzum ayri olmaktansa su ara yorulcan mecbur kuzum peki il emrimi oldu yoksa onceki tercihlerinden birimi geldi

kızlar 36. Günüm pkoluyum daha yeni yumurtluyorum

Eklentiler

• IMG_1969.webp
    IMG_1969.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 128
Merhaba sizlre birşey danışacaktım bu ay ilk defa test ile yumurtlama takibi yAptım pik yaptığı günü dikkate alarak çalışmalsr yaptım silik olduğu günlerde yaptım. Bunların üzerinden 4 gün falan geçti hala test silik çıkıyor bunun anlamı nedir acaba

Merhaba sizlre birşey danışacaktım bu ay ilk defa test ile yumurtlama takibi yAptım pik yaptığı günü dikkate alarak çalışmalsr yaptım silik olduğu günlerde yaptım. Bunların üzerinden 4 gün falan geçti hala test silik çıkıyor bunun anlamı nedir acaba
lh hormonu vücutta her zaman vardır.testlerde silik olarak gözükmesinin nedeni budur.yumurtlamaya 24 saat bu hormon yükselir ,testte belirgin bir şekilde koyuluk olur.

Ya kızlar sizce ben yumurtlamis miyim ya ilk defa bu ay yapıyorum anlamadim bir türlü

Eklentiler

• 15052299869512136472618.webp
    15052299869512136472618.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 102
  • 1505230041992-779262873.webp
    1505230041992-779262873.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 102
Back