• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ooyyyyiii boyunu sevsin teyzosu masallahhhhh. İnşallah o da temiz sonuç olsun. Sağlıkla alalim minnaklar ı . Şaka maka aynı anda hamişiz kizzz :KK66:
hic soyleme valla asla aklima gelmezdi beraber hamislik yasayacagimiz doktor cok denedide göstermedi 10 gun sonra sonuc icin gideceğim o zaman gorunur insallah

Kizlar bugun yumurtlama gunumun son gunuydu ( takvim uyg indirdim netten baktim ) aksam denedik. Ilk denememizdi cok heyecanlandim. Bes on dk ayaklarimi yukarida tuttum sonra da dusa girdim. Bende kist yok ama miyom var bu gebelige engel olur mu ?

Kizlar bugun yumurtlama gunumun son gunuydu ( takvim uyg indirdim netten baktim ) aksam denedik. Ilk denememizdi cok heyecanlandim. Bes on dk ayaklarimi yukarida tuttum sonra da dusa girdim. Bende kist yok ama miyom var bu gebelige engel olur mu ?
Hiç bilmiom canım ya. İnşallah bu deneme de olur. Olmuştur;)

vorones vorones m.beauty m.beauty kizlar kusura bbakmayın birsey sorcam size biz 2 ggun once cok buyuk bir trafik kazasi gecirdik bayabi takla attik ama cok sukur ne bende ne esimde nede bebekte bir sikinti yok ayni gun 2 ayri kadin doguma gorunduk bir sorun yok bebek iyi dediler dun geceden beri sol kasigimda birkac dakikada bir saniyelik bir ağrı geciyor ne oldugunu cozemedim nasil desem incecik bir iki saniyelik ama kendini belli eden bir agri doktora gideyimmi sizce ne yapacagimi bilemedim

vorones vorones m.beauty m.beauty kizlar kusura bbakmayın birsey sorcam size biz 2 ggun once cok buyuk bir trafik kazasi gecirdik bayabi takla attik ama cok sukur ne bende ne esimde nede bebekte bir sikinti yok ayni gun 2 ayri kadin doguma gorunduk bir sorun yok bebek iyi dediler dun geceden beri sol kasigimda birkac dakikada bir saniyelik bir ağrı geciyor ne oldugunu cozemedim nasil desem incecik bir iki saniyelik ama kendini belli eden bir agri doktora gideyimmi sizce ne yapacagimi bilemedim
Ayy canım ya çok geçmiş olsun..mesajını yeni gördüm. Alllahim korumuş yaaa. Çok üzüldüm. Çok şükür beben de sen de eşinde sağlıklı. Kazadan olduğunu sanmıyorum Ağrının merak etme stres yorgunluk gerginlik ten olmuştur. Kısa süreli ve iğne saplanmaşı gibise bişi olmaz korkma. Bebek icin de öyle. Kanama vs. Olmazsa rabbim koruyor bisicik olmaz minnaklarà .

Ayy canım ya çok geçmiş olsun..mesajını yeni gördüm. Alllahim korumuş yaaa. Çok üzüldüm. Çok şükür beben de sen de eşinde sağlıklı. Kazadan olduğunu sanmıyorum Ağrının merak etme stres yorgunluk gerginlik ten olmuştur. Kısa süreli ve iğne saplanmaşı gibise bişi olmaz korkma. Bebek icin de öyle. Kanama vs. Olmazsa rabbim koruyor bisicik olmaz minnaklarà .
sağol kuzum allah razi olsun yok cok sukur kanama falan aynen dedigin gibi kisq,sureli bir ağrı icimi rahatlattin valla kuzum tesekkur ederim

Arkadaşlar henuz regl günümdeyim ama 3 gün sonra bitecek. Testleri internetten aldım ama tam olarak nasıl kullanılır bilemedim. İkinci çizgi silik cikiyor bazen çıkmıyor. En koyuyu mu yakalamak gerekir. . Çifti gördükten sonra o gece ve sonrası mi ilişki olmalı . Üst üste denemek Sperm kalitesini düşürmez mi ya da gün aşırı olunca ya kaçırırsak günü. ... sorular sorular. Yardım edelim birbirimize

Ben 1 sene deneyimden sonra, tam ümidimi kesmişken ovulasyon testi alıp denedim. Ve ilk denemem olumlu çıktı. Şuan 10 haftalık hamileyim.. Çift çizgi çıktığını gördüğünüzde ilişkiye girin. Bir sorununuz yoksa olumlu çıkar :anneadayı:

Çok geçmiş olsun yaaa. Şimdiye geçmiştir inşallah ağrın, herkesin iyi olmasına şükür.. Allah bir daha vermesin inşallah.

Çok geçmiş olsun yaaa. Şimdiye geçmiştir inşallah ağrın, herkesin iyi olmasına şükür.. Allah bir daha vermesin inşallah.
amin insallah voronesinde dedigi gibi sanirim stresten oldu cok sukur yok agri neyin bugun psikolojik olarak daha iyiyidim kazayi dusunmedim agrida kalmadi :))))

amin insallah voronesinde dedigi gibi sanirim stresten oldu cok sukur yok agri neyin bugun psikolojik olarak daha iyiyidim kazayi dusunmedim agrida kalmadi :))))
Ayy geçtiğine sevindim. Hep mutlu olalım. Benm de tayin işler ı sıkıntı li bi yer gelmedi falan . Ogluş çok hareketli ben hep hasta yorgun gibi. Zaman geciryoruz. Bakalım hayırlsı

Merhaba hanimlar ovi testleri ile ilgili bir sorum var testlerde 2. Cizginin cok hafif baya silik belli belirsiz gozukmesi ne anlama geliyir yumurtlama gununun yaklastiginimi ve boyle bir silik cizgi sonrasi cok kacginde ortalama cift cizgi net gorulur.adetin 11. Gunu genelde 28 gunde at oluyorum tabiki herkesinki farkli olur ama sizler tecrubeli oldugunuz icin bilgilerinizi paylasabilirseniz cok mutlu olurum

Back
X