- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
İnşallah cnm cok istiyorum kızıma kardeş allahım gülsün yüzümüzeValla ben 2 sinde de .lh testi ile öğrendim . T hiç çıkmaz benim adete yakın . Senin için heyecan yaptım bak bebis ss geliuiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah cnm cok istiyorum kızıma kardeş allahım gülsün yüzümüzeValla ben 2 sinde de .lh testi ile öğrendim . T hiç çıkmaz benim adete yakın . Senin için heyecan yaptım bak bebis ss geliuiii
İnşallahcanimmm inşallah. Sağlıkla gelsin minnoslarİnşallah cnm cok istiyorum kızıma kardeş allahım gülsün yüzümüze
Amin cnm 4 güne kadar koyulaşır sanırım lhİnşallahcanimmm inşallah. Sağlıkla gelsin minnoslar
Ilgin icin tesekkur ederim insallah canimİnsallah bu ay hamis olursun canım
Topik şenlendi valla gene![]()
Dikkat et kendine.4 gün var bak az kalmış hadi hayırlısıCnm direk çıkıo cizgi yine yaptım daha 5 dakika dolmadı damlalar gecene kadar çıkıo pat diye
Sagol adaşım evet az kaldı gelmiştir melegim inş bu havada çetik giyiyorum eşim kafayı yedin diyor ayaklarım buz bedenim sıcak ben napıyım sen naptın nasılsın ?Dikkat et kendine.4 gün var bak az kalmış hadi hayırlısı
İyi ben de kanamam baya oldu.Hala da devamSagol adaşım evet az kaldı gelmiştir melegim inş bu havada çetik giyiyorum eşim kafayı yedin diyor ayaklarım buz bedenim sıcak ben napıyım sen naptın nasılsın ?
Temizlensin için inş rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin cok bekletmedenİyi ben de kanamam baya oldu.Hala da devam
İnşallah Can'ım hepimize saglıklı hayırlı evlat versin inşallahTemizlensin için inş rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin cok bekletmeden
canim benimkinede bakYumurtlamadan sonra 10.gün
İlk resim strip hcg
İkinci resim erken gebelik testi ovula
Üçünçü resim lh
Lh yumurtlamadan sonra hiç çizgi çıkartmamıştı bembeyaZdı şimdi baya cizgi var
Resim atmamışsın cnmcanim benimkinede bak
Ay maşallah ne güzel cıkmıs benimde böyle olsaydı emin olurdum gebe olduguma
bakResim atmamışsın cnm
cikar insallah kuzum az kalmis seninseAy maşallah ne güzel cıkmıs benimde böyle olsaydı emin olurdum gebe olduguma
Hcg testi mi bu acaba
İnş canım ya az kaldı bel agrısı başladı uzun sure ayakta kalınca belim agrıyor garipbak
cikar insallah kuzum az kalmis seninse
evetHcg testi mi bu acaba
bende gaz dişinda hic belirti yok kiİnş canım ya az kaldı bel agrısı başladı uzun sure ayakta kalınca belim agrıyor garip
Ayy harika !! Sen de hamissin masallah saglikla al kucağına canim