- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
canim biraz uzun olabilir kusura bakma simdiden:) imkanlar kisitli burada o yuzden çevrenin ove ove bitiremedigi her gidenin guzel sonuçlar aldigi bir yere gittik daha kapidan girdigimizde hoslanmamistim ilk 3 ay vitamin kullandimher ay hormon tahlillerini yaptir bize watsaaptan at dediler her aygonderiorum cvp yok mecburen atlayip gidiyorduk iste sonuclar nasil vitamini yeniden alayimmi diye .sonra forumlarda tup bebek tedavisinde igne olacagni okuyunca arayip sordumbana da igne tedavisi uygulanacak mi diye azarlayip durdu git onu forum sitelerine sor dedi bende orayi biraktim aylarca vitamin kullanmaktan baska birsey yapılmadı bu arada vitaminibirkac eczaneyexsordum bunun tup bebekle ne alakasivardediler.Hadi hayırlısı inşallah,Allah kolaylık ve sabırlar versin.9aylık olduk biz.9 aydır 24 saat yapışık ikiz geziyoruz oğlumla.
Iyi araştırdın değil mi canım merkezi?
tip fakultesinin tup bebek merkezine birkac kere gitmiştik herxseferinde randevumuz olmamasina rragmenilgilendiler simdide orda devam ediyoruz bakalim hayirlisini diliyorum rabbimden