Zaten tatlim hiz dusuklugu varsa da tupler tam anlamiyla aciksa bi sekilde gebe kaliniyo. Yani sperm hiziyla tupler de birbiriyle baglantili bi olay. Valla bende hic bi sorun yok aksine cift yumurtluyorum esim desen 180 milyon canli ileri hizli spermi cikmsti testte. Ama bi kurtaj gecirdim bebegimi kaybettm. O ilk korunmasiz iliskide olmustu. Kurtajdan bu yana 4 aydir tik yokkkBen de öyle düşünüyorum canim
Yumurtlama günlerine dikkat et.kaçırma . Yakindr bebis haberi . Bi de kilon kac. Ben verdikten sonRà olmuştuZaten tatlim hiz dusuklugu varsa da tupler tam anlamiyla aciksa bi sekilde gebe kaliniyo. Yani sperm hiziyla tupler de birbiriyle baglantili bi olay. Valla bende hic bi sorun yok aksine cift yumurtluyorum esim desen 180 milyon canli ileri hizli spermi cikmsti testte. Ama bi kurtaj gecirdim bebegimi kaybettm. O ilk korunmasiz iliskide olmustu. Kurtajdan bu yana 4 aydir tik yokkk
Nie yakindir kizzz. 4.ayda mi tutuyor:)) valla saglikli gebelik olsun diye cok saglikli beslenmeye basladim. Sutler baliklar sogan kurleri meyveler etler 71 kilo oldum daha zayftimm canimYumurtlama günlerine dikkat et.kaçırma . Yakindr bebis haberi . Bi de kilon kac. Ben verdikten sonRà olmuştu
Aslinda tam olarak bu sağlıkli beslenip spor yapmak .. Ya yok da hani sağlıklı olanlar en gec 6 ay da oluyo. İnşallah Sené olunNie yakindir kizzz. 4.ayda mi tutuyor:)) valla saglikli gebelik olsun diye cok saglikli beslenmeye basladim. Sutler baliklar sogan kurleri meyveler etler 71 kilo oldum daha zayftimm canim
Evet dedigin dogru olacagini bliom da beklemek cidden zor. Yani aklimda almaz dogrusu duzenli iliski oluo ymurtlama takibi yaplio da neden ilk ay tutmuyor.hani denk getiremezsek neysede cidden beklemek zor.Aslinda tam olarak bu sağlıkli beslenip spor yapmak .. Ya yok da hani sağlıklı olanlar en gec 6 ay da oluyo. İnşallah Sené olun
Canım orası da rabbim işi .zamanı o belirlio. Tevekkül etmek lazimEvet dedigin dogru olacagini bliom da beklemek cidden zor. Yani aklimda almaz dogrusu duzenli iliski oluo ymurtlama takibi yaplio da neden ilk ay tutmuyor.hani denk getiremezsek neysede cidden beklemek zor.
Aslinda dogru tamamen oluruna ve Allaha birakmak gerekkkk... Sabir gerektiren bir konu gercektenCanım orası da rabbim işi .zamanı o belirlio. Tevekkül etmek lazim
Amannnn kuzular gelmis yerim ben bu minnosu masallah masallahTeyzelerrr selamlaruzun zaman olmuş topiğe uğramayalı. vorones sevdabuzer buralardasınız sanırım. Vorones maşallah paşaya 8 aylık olmuş. Sevda canım sende tedaviye başlamışsın inşallah en yakın en hayırlı zamanda nasip eder rabbim. Mina geçen hafta 1 yaşına girdi başka kimler var eskilerden? Yeni gelen ov.takibi yapan herkesede nasip olur en yakın zamanda inşallah
canım benim ,çok yakın arkadaşıma tüp bebekte ihtimalin sıfır dediler 4 yumurta toplandı,2 si donduruldu o yüzden umudunu kaybetme kuzum,nasibinde varsa elbet gelecektir bebeğin. Hem bi yola girmişsiniz sonu aydınlıktır inşallahAmannnn kuzular gelmis yerim ben bu minnosu masallah masallahben buralardayim kuzum evet basladik tedaviye ama sonuc biraz husran yumurtalıkların cokk asiri yavas caliaiyor dedi doktor %5 en fazla tup bebekteki sansin dedi.yani seninNyasinda tup bebeğe başvurmuş birinden 10_12 yumurta topluyoruz senden en fazla 1 yumurta alabiliriz dedi.hayirlisi herşeyin ne diyim artik.onumuzdeki ay esiMin sperm tahlilleri var onun sonucuna bakarak hemen tup bebek yapacagiz dedi
Ovulasyon devam ediyor gibi görünüyor. 2 gün üst üste değerlendirmissinz zaten. Bugün değilde yarını değerlendirebilirsiniz. Her gün olunca Sperm kalitesinin düştüğünü okumustum bi yerde.Kızlar testlerimi değerlendirir misiniz cuma ve cumartesiyi değerlendirdk bugn ve yarın da olsun mu sizce
doğan büyüyor be canım topiğin ablaları oldu bizimkiler. Valla öyle nasıl geçti anlamadım burada takiplerini yaparken geçen günlerde ilk yaşını kutladık.MaşallahM3rv3_gkn kocaman olmuş prenses Rabbim uzun hayırlı ömürler versin benimkide 14 aylık oldu zaman çabuk geçiyor..
Benim kızım yaşını doldurduğu gün yürüdü tam olarak :) normal yani bugün yarın başlardoğan büyüyor be canım topiğin ablaları oldu bizimkiler. Valla öyle nasıl geçti anlamadım burada takiplerini yaparken geçen günlerde ilk yaşını kutladık.
Hepimizinkine uzun,sağlıklı,mutlu bir ömür nasip etsin rabbim. Elif zümrada kocaman olmuş maşallahhh bizim kız tembel çıktı,daha konuşma yürüme yok. Emekliyor sadece birkaç kelime ama daha anne,baba duyamadık keyfini bekliyoruz hanımın
Ana masallahhhhh benim balım gelmis topice. Oy verene kurban . Ne güzel anamin demesiyle dünyaya gelen buyur allah saglık versinMaşallahM3rv3_gkn kocaman olmuş prenses Rabbim uzun hayırlı ömürler versin benimkide 14 aylık oldu zaman çabuk geçiyor..
Ay geç cevap oldu da umarim değerlendirmissindir günleri. Bu ay hamis olursunKızlr iyi akşamlar cumartesi ve dün testim kopkoyuydu bugün silik cuma cumartesi pazar ilişki oldu bugün de olmalı mı
Oyy balll. . Yeni goruom yaa. Dikkatimden kaçmış. Bal kız ya. Masallahhhhh büyümüş . Napdin verebildin mi kiloları ben de ogluş yasinà girdiğinde hamis kaldigm kiloya dönmek için ugrsiom. 57 kilodum o aralar . Hey heyTeyzelerrr selamlaruzun zaman olmuş topiğe uğramayalı. vorones sevdabuzer buralardasınız sanırım. Vorones maşallah paşaya 8 aylık olmuş. Sevda canım sende tedaviye başlamışsın inşallah en yakın en hayırlı zamanda nasip eder rabbim. Mina geçen hafta 1 yaşına girdi başka kimler var eskilerden? Yeni gelen ov.takibi yapan herkesede nasip olur en yakın zamanda inşallah
Üzülme sakin canım 1 yumurta ile oluo zaten minnoş. .yeter allahin izniyle .en kaliteli en iyisi olsun inşallah. Tıp fmda carelér çok . Allahım kucağını boş birakmasinAmannnn kuzular gelmis yerim ben bu minnosu masallah masallahben buralardayim kuzum evet basladik tedaviye ama sonuc biraz husran yumurtalıkların cokk asiri yavas caliaiyor dedi doktor %5 en fazla tup bebekteki sansin dedi.yani seninNyasinda tup bebeğe başvurmuş birinden 10_12 yumurta topluyoruz senden en fazla 1 yumurta alabiliriz dedi.hayirlisi herşeyin ne diyim artik.onumuzdeki ay esiMin sperm tahlilleri var onun sonucuna bakarak hemen tup bebek yapacagiz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?