- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 598
Canım napdin bi gelişme varü bebisAslinda dogru tamamen oluruna ve Allaha birakmak gerekkkk... Sabir gerektiren bir konu gercekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım napdin bi gelişme varü bebisAslinda dogru tamamen oluruna ve Allaha birakmak gerekkkk... Sabir gerektiren bir konu gercekten
Yok uzulmuyorum canim hayirlisini diliyorum her zamanda oyle istedim sen nasılsınÜzülme sakin canım 1 yumurta ile oluo zaten minnoş. .yeter allahin izniyle .en kaliteli en iyisi olsun inşallah. Tıp fmda carelér çok . Allahım kucağını boş birakmasin
Valla bugun 19.gun sabirla pozitif olmasini bekliyorum ovulasyonun. Bu sogan kuru geciktiriyor galiba ya tam 15 gun kullandim da sanrm ondan.Canım napdin bi gelişme varü bebis
Aynen Devam Canım ogluşla ugrasiom. Zayıflama yarışma larnda kk de takilomYok uzulmuyorum canim hayirlisini diliyorum her zamanda oyle istedim sen nasılsın
19 ve hala pozitif olmadı demek. HayırlısıValla bugun 19.gun sabirla pozitif olmasini bekliyorum ovulasyonun. Bu sogan kuru geciktiriyor galiba ya tam 15 gun kullandim da sanrm ondan.
Gecen ay ve ondan onceki ay 19.gun pozitif oldu her ay 19.gun catlio ama bazen 1 2 gun uzayablio ya sanrm ondan. Agrilarim var cunku19 ve hala pozitif olmadı demek. Hayırlısı
Evet evet. Bugün kesinlikle degerlendir ayy bebis haberi aliceZzz oleyyySabah silik cikinca hemen doktora gittim 20 mm ymurtam catlamak uzereydi. Bugun 21.gun ve smdi 2 tane idrarin ustune boyle cikti ayni koyuluktaaaa daha koyu degil ama ben yumurtluyomuyummmm nee![]()
Aaaah agzindan balll damliyoo amaaEvet evet. Bugün kesinlikle degerlendir ayy bebis haberi aliceZzz oleyyy![]()
Kızz kızın olur heee..Aaaah agzindan balll damliyoo amaadun sabaha dogru 4 gibi iliski oldu ondan onceki gun oldu. Ondan onceki olmadi ondan bi onceki ve ondan da onceki yani 5 gun oncesine kadar dolu gecirdik bitek 3 gun oncesi bos yani 
kurtajdan sonra 4.ay rahim normale donuo
bu tam 4tu yaaaa insaalah tutar ki
Zaten kiz istiyoruzzz ki. Valla bugun doktor dedi ki en cok hamilelik sonucu aldgmz iliski yumurtlama oncesi. Anca yetisioms ya spermler tuplere hazir bekliolar. Yumurtlama gunu de oluo ama sonraki gun ihtimal cidden dusukmusss. Biz bugunu de doldurcazzz ama Allah da. Blio once saglikli olsun diom ama gonlumuzdeki elbet te kizKızz kızın olur heee..bu arada ne diye ilski oldü kız. .keske bugunden sonra baslasaydinjz
18 19 da olmuş canım. Umarım tutmustr. Bat ne zamanKızlar ben pkoluyum bende soğan kürü ile 35gune düştü bu ay incir ve havuç kürü yaptım sizde olmuş mu yumurtlamaEki Görüntüle 1956717
Bat 4martta 11gun var inşallah tutmuştur bu ay18 19 da olmuş canım. Umarım tutmustr. Bat ne zaman
İnsallah canim.Bat 4martta 11gun var inşallah tutmuştur bu ay
Kiz yok. Ben hamisken bat günü cikmamsti ertesi günü silik çıktı. Degerim de 43 tu bat sonrasi yani umut var. Dur hele 5 gün dahaDayanamayıp test yaptm adetime 4 5 gün var negatif çıktı ovulasyon testiyle takip de yapmıştm yumurtlamamüstünden 10 gün geçti sizce ümidi kesiyim mi hamile değil miyim kesin![]()
Kesme tabiki oluruna birak 14 gun gecsin adet bi geciksin canmDayanamayıp test yaptm adetime 4 5 gün var negatif çıktı ovulasyon testiyle takip de yapmıştm yumurtlamamüstünden 10 gün geçti sizce ümidi kesiyim mi hamile değil miyim kesin![]()
Of inş ya acayip belim ağrıyo ağrımazdı hiç normaldeKiz yok. Ben hamisken bat günü cikmamsti ertesi günü silik çıktı. Degerim de 43 tu bat sonrasi yani umut var. Dur hele 5 gün daha