Adetin 35.günü gördüm yani 50. Günde felam olucam herhalde.Bende pko var bide düşük sonrası 1 kez adet oldum ortalama 1.5 ayda adet oluyorum adet olmayı beklerken yumurtladım ama çalışma olmadı bugun de nöbetviyim sabah cıkıcam iştem ben hayıt hapı ve folbiol kullanıyorum ekstra yaptığım bişi yok lh hormonum yuksek benim fsh a göre ondan cnm
Ben aynı devam ..oglanim 8.aylik oldu. Yeni bi haber yok. Yeniden zayıflama Yollarına düştüm bakamVorones sende ne var ne yokk ayy merak ettim
Tüh yaaa. Keske film sonrasi değerlendirme olsaydı . İnşallah aşılama tutar canım. Allahım isteginj versnselam arkadaşlar
ben pazar günü adet oldum maalesef
zaten rahim filmi çektirdikten sonra önemli günleri değerlendiremedik
pazartesi günü arkadaşımın geçtiğimiz ay aşılama yaptırdığı ve hamile kaldığı dr. gideceğim.
önümüzdeki ay da aşılama yaptıracağım....
Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
selam arkadaşlar
ben pazar günü adet oldum maalesef
zaten rahim filmi çektirdikten sonra önemli günleri değerlendiremedik
pazartesi günü arkadaşımın geçtiğimiz ay aşılama yaptırdığı ve hamile kaldığı dr. gideceğim.
önümüzdeki ay da aşılama yaptıracağım....
Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Istemenle olur canım. Çektir bence hiç geç kalma. Tupler açıksa da bile bence sonra si ilski çok önemli spermlr daha hızlı yol alabilio tıkanıklık varsa açılioYaaa tatlimmm rahim filmini ben de cektirmek istiyorum nasil cektiler sana benim istememle kabul edilirmi. Kac aydir kalmadin sen? Rabbim insaalah tez zamanda senide bebegine kavusturur
eğer özel bi yerde çektireceksen istemenle olur. Çünkü ne sgk, ne de özel sağlık sigortası ücreti karşılıyor. Ben İstanbul şişli echomar da Dr. Cevat Bayrak'a çektirdim. hiç ama hiç acı hissetmedim. 550 TL ücretiYaaa tatlimmm rahim filmini ben de cektirmek istiyorum nasil cektiler sana benim istememle kabul edilirmi. Kac aydir kalmadin sen? Rabbim insaalah tez zamanda senide bebegine kavusturur
eğer özel bi yerde çektireceksen istemenle olur. Çünkü ne sgk, ne de özel sağlık sigortası ücreti karşılıyor. Ben İstanbul şişli echomar da Dr. Cevat Bayrak'a çektirdim. hiç ama hiç acı hissetmedim. 550 TL ücreti
Bu ay 4.regl donemi bitti korunmasiz. Eger yine tutmazsa yapcam ya cogu kisi rahim filminden sonra cok kolay gebe kaldigini soyluyo ciddenIstemenle olur canım. Çektir bence hiç geç kalma. Tupler açıksa da bile bence sonra si ilski çok önemli spermlr daha hızlı yol alabilio tıkanıklık varsa açılio
Benim öyle oldu valla . Hayırlsı canimmmmBu ay 4.regl donemi bitti korunmasiz. Eger yine tutmazsa yapcam ya cogu kisi rahim filminden sonra cok kolay gebe kaldigini soyluyo cidden
550 çok canım ya arastır 250 faln en çok aşılama 500 du benimBen de dusunuyorum devlette oyle detayli birseye girismem ben canim. Onemli olan acisiz sizisiz olmali cunku cok yakinan var ya
Tutmadi ama o ayri550 çok canım ya arastır 250 faln en çok aşılama 500 du benim
geçtiğimiz ay aşılama yaptıran arkadaşlarımın iğneleri toplamda 1.000 TL, operasyon 1.000 TL tuttu550 çok canım ya arastır 250 faln en çok aşılama 500 du benim
Sendeki sorun ne peki canim. Kac ay korunmasiz ilișki olduTutmadi ama o ayri
Valla bi eşimde hız düşüklüğü çıktı falan. Ben klomen kullandim. Sorun yok diolar di benim için. Filmi cektrdigm gün 9. Gündü. 12. Günde 15 17 de degerlendirdik. Sonra bebişim geldiSendeki sorun ne peki canim. Kac ay korunmasiz ilișki oldu
O halde senin tupler de tikanikmis canim cunku rahim filmi tupleri cidden aciyorValla bi eşimde hız düşüklüğü çıktı falan. Ben klomen kullandim. Sorun yok diolar di benim için. Filmi cektrdigm gün 9. Gündü. 12. Günde 15 17 de degerlendirdik. Sonra bebişim geldi
Ben de öyle düşünüyorum canimO halde senin tupler de tikanikmis canim cunku rahim filmi tupleri cidden aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?