Cıktı canim zikkim gene yukselmisvorones bugün hsg filmini çektirdim ve çeken doktor dikkat etmenize gerek yok. Cinsel ilişkiye girebilirsiniz dedi
sen hsg den kaç gün sonra ilişkiye girmiştin.
sevdabuzer ne yaptın canım? fsh sonucun çıktı mı?
Canım 9. Günü çektirdim 12. Günü olduvorones bugün hsg filmini çektirdim ve çeken doktor dikkat etmenize gerek yok. Cinsel ilişkiye girebilirsiniz dedi
sen hsg den kaç gün sonra ilişkiye girmiştin.
sevdabuzer ne yaptın canım? fsh sonucun çıktı mı?
Hakkinda hayırlsı olsun canım. İnşallah tüp bebek tutar hemen alırsın yavrunü kucağına .Cıktı canim zikkim gene yukselmis( baska merkezler araştırcaz tup bebek icin
Hayırlısı. .. benim de geldi gidiyor şu ara.. Hayırlısi gelecek aylaraKIRMIZILAR GELDİAma Allaha şükür tam zamanında geldi. İnşAllah bi dahaki aya
Eki Görüntüle 1944056 sizce gittikçe koyulaşıyor mu saat kaç gibi yapsam en iyi sonucu alırım inşallah ikiside koyu olduğu günü yakalayabilirim
testinizde iki renk de aynı koyulukta çıkmış. Şuanda yumurtluyor gözüküyorsunuz. Ben değerlendirmenizi tavsiye ederimkızlar herkese günaydın öncelikle, ben pkoluyum ve ne zaman adet olurum ne zaman yumurtlarım cidden bilmiyorum ortalama 1.5 ayda 1 adet oluyorum ekim ayında hamile kalıp kasımda düşük yasamıştım düşük sonrası adetimi 23 aralıkta gördüm 2 gun önce yumurta akını farkettim ama ocağın6.sında da gelmişti o akıntı bu ay çok calışamadık ben suan adet olmayı bekliyorum normalde dun ve bugun yaptığım ovülasyon testlerini atıyorum suan yumurtluyor muyum acaba bu aksamı değerlendiricem ona göre cevap verirseniz çok sevinirim
Aksamki testim de böyle çıktı bu aksam çatlayacak demekki :)testinizde iki renk de aynı koyulukta çıkmış. Şuanda yumurtluyor gözüküyorsunuz. Ben değerlendirmenizi tavsiye ederim
hamileliğiniz hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Kizlarrrr hamileyimmmm darisi tum isteyenlere dualarinizi bekliyorum. Reglime 5 gun var idrarda cikti. Yumurtlama testi sayesinde tuttu bu ay. Ayin 17sinde yumurtladim. Planli oldugu icin inanin dollendikten 4 gun snra bile h8ssettim sol kasigimda sivrrisinek isrigi vardi. Bugun de regl sancim basladi die okdr agladimmmm neyse. Bi test yapayim dedim ve durum bu. Cok erken ogrenmis oldummmm anliyacaginiz. Asiri yorgunum gunlerdir camasirlar duruyo hala utuleyecem normalde imkansiz bu kadar bekletmemordan anladim ilk bide dedigim gibi o sivrisinek sizisindansuan da siddetli belim agrio Rabbim tum isteyenlere nasip etsin
Bende pko var bide düşük sonrası 1 kez adet oldum ortalama 1.5 ayda adet oluyorum adet olmayı beklerken yumurtladım ama çalışma olmadı bugun de nöbetviyim sabah cıkıcam iştem ben hayıt hapı ve folbiol kullanıyorum ekstra yaptığım bişi yok lh hormonum yuksek benim fsh a göre ondan cnmCanım bende böyle koyuları görecekmiyim ya.. Sen nasıl kullanıyorsun nelere dikkat ediyorsun saat kaç gibi yapıyorsun kaçıncı günde yakaladın kırmızıyı Eki Görüntüle 1944557 Eki Görüntüle 1944560
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?