ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

amin canım inşallah
haftaya çarşamba günü için randevu aldım, adetimin 8. günü oluyor
bu ay önemli günleri değerlendirip, sonucuna bakacağız artık :)
evet evet çok nazlılar bizimkiler
Hadi inşallah kuzum :)

Bende dun adet oldum bugun tahlillerimi verdim bakalim kac olmus fsh zikkimi

Kızlar slm, adete 4 gün kala bugün adet sancısı giriyor , adetten önce böyle sancı yaşayan var mı , aynen adet sancısı

Yerim seni ya. FSH ziikimı derrrr. inşallah isteğin sonuç olmuştur?
)) karambole geldı kuzum galıba burdakı hastaneyekan verdım bütün tahlıller cıktı fsh cıkmadı meğersem kıtı bıtmıs baska bı ılcede hastanede calısan bı arkadasımız vardı ona verdik tupu bbakılırsa bugun bakılacak bakalım haber verırım kuzum sana

Kızlar bu ay çörek otu bal tarçın kürü yaptım fakat yumurtlama düzenim bozuldu sanki. Ben adetin 13. Günü yumurtlarım ve çok koyu renk çıkar...... Fakat bu ay şöyle oldu ;
10. Günde çizgi belirginleşti biraz üstteki fotoğraf ona ait(pijamalı fotoğraf)
11. Günde yani bugün çizgi silikleşti alttaki resim buna ait. (elimin görüldüğü fotoğraf) Fakat enteresan olan pik atmadı bu ay bana bi yardımcı olur musunuz aciiiillll lütfen

Eklentiler

• DSC_4104.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 57
  • DSC_4114.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 61
Bat a 4 gün var niye hala ovulasyon testim böyle çıkıyo???

Eklentiler

• PicsArt_01-16-08.11.38.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 58
Bat a 4 gün var niye hala ovulasyon testim böyle çıkıyo???
Canim benim de boyleydi sancim da cok vardi esim acile goturdu silik oldugu halde catlamak uzere olan yumurtami gordum 20 mm bak dun gitmistik bugunki testim boyle. Ve doktora neden tam koyu olmadigini sordum gebelik testi gibi dusunun pozitifse mutlaka gebelik var diyoruz ya yumurtlama da oyle. Ama negatif ise yumurtlama olmuyor diyemeyiz dedi. Yani tam pozitifi gormedin die catlamamis olmuyosun. Ama reglden once boyle cikablir vucudumuzda normalde bu hormon var zaten. Idrarini cok tutunca biraz daha koyu cikiyor

Eklentiler

• IMG-20170116-WA0001.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar slm, adete 4 gün kala bugün adet sancısı giriyor , adetten önce böyle sancı yaşayan var mı , aynen adet sancısı
Adetten once o dedigin sanciyi ben de yasiyorum canim. Gebeyken daha cok kasik agrisi agirlikli bi agrim vardi ve gecikme Oldukca artan bi agriydi

Çok tutmuş olabilirim

Adetten once o dedigin sanciyi ben de yasiyorum canim. Gebeyken daha cok kasik agrisi agirlikli bi agrim vardi ve gecikme Oldukca artan bi agriydi
Sağol cnm ben zaten o mesajı yazdığım gün adet oldum , ömrümde ilk kez erken adet oldum :)hatta şuna 4. Günü
Ama ovulasyon testiyle ilgili yazdığın şey çok ilginç şaşırdım açıkçası o zaman teste güvenip de ilişkiyi bırakmamak gerek

@varones öyle deme kuzum ya ben 32 yim daha hiç çocuk yok:))

Son düzenleyen: Moderatör:

Kesinlikle canim doktorum da bana dedi eger duzenli regl goruosan wn guzeli gun asiri iliski hala da olmazsa yumurtlama takibi yani ultrasonla. Sen de insaalah kalirsin. Kac aydir korunmuosun canim

Kesinlikle canim doktorum da bana dedi eger duzenli regl goruosan wn guzeli gun asiri iliski hala da olmazsa yumurtlama takibi yani ultrasonla. Sen de insaalah kalirsin. Kac aydir korunmuosun canim
Benim net olarak denemeye başlayalı 6 ay oldu canım . 28 günde bir adet oluyorum düzenli. Ama ovulasyon testinde çizgi kaybolunca bırakıyordum ben . Bir de geçen ay ki denemede pressed jel kullanmıştım o yüzden de çok umutlanmıştım . Aşırı stres yaptım sanırım ve ilk kez erken geldi adetim . Ama adetim bitsin dediğin gibi yapacağım , bir de öyle deneyeyim

Tabi benim yaşım 32 olduğu için bu kadar panikledim .hani 30 altı olsaydı yaşım rahat olurdum çok.

Ben hamile kaldigim ay her gun birlikte olmustuk ama esimin sperm sayisi fazla 380 milyon o yuzden hamile kaldim normalde doktorlar gun asiri oneriyor.cidden gun asiri ile hamile kalmak oldukca kolaylasiyor. Sogan kuru veya incir kuru de uygilayabilirsin. Yumurtanin catlamasini sagliyo. Bide kistlerini dokturuo

Evet canım , bu akşam onu planladım hatta adet bitimi soğan kürü sonra incir kürü diye. Ama bu ay son denemem olur sanırım , eğer olmazsa da tüp bebek yolu gözükecek gibi .

Kizlarrrr cok sukur t daha koyu hatta daha da koyulasti. Yumurtluyorum. Reglime tam 14 gun var bugun de zaten telefondaki takvime gore yumurtlama gunum. Pozitifi gordukten sonraki gun de yumurtlama olabilir mi ya dun iliski olmadi da oyuzden soruyom en cok bi gun oncesi tutuyor ya yumurtlamanin

Eklentiler

• IMG-20170117-WA0014.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 85
Kizlar yumurtlama gununu bilenler o ay iicinde gebe kalma ihtimalini bu hesapla bulabilir.

Eklentiler

• CYMERA_20170117_122431.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 84

Canımmm bu akşamı boş geçirme. Her an çatlayacak. Özele mesaj attım bi bakıver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…