• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kütahyanın Tavşanlı ilçesindeyim canım. Adım Melike. 34 yaşındayım. Osmangazi Elektrik Kurumunda çalışıyorum 7 yıldır. Oğluşum 5 yıllık ağır bir tedavi sonucunda oldu. PCO başladı hormon ilaçları yüzünden bir sürü tüp filmi aşılama klomen....vs vs sonrasında tüp bebeğe gitmeye karar verdim. paramı hazırladım hastaneyle görüştüm. Her ay 20 gün 30 gün gecikmeli geliyodu adetim. Hatta bazen 3 ay adet görmediğim oluyodu. doktor kilo vermemi söyledi ve ben 5 aydı 71 kiloya düştüm 102 kilodan. tüp bebeğe gitmeme 1 ay varken doktor gebelik testi yapmamı söyledi. istemiyorum dedim çünkü göğüslerim adet belirtisi gibi sancıyodu. hiç gebe kalmamıştım ki nereden bilebilirdim ki. tabi testi yapınca ben şok. çift çizgi hemde kopkoyu. ellerim titreye titreye kamerayı aldım elime. o zaman böyle telefonlar yoktu :))) kayıda başladım eşim öğlen eve gelmişti. eline testi veriverdim. hala izler ağlarız. çok şükür sağlıklı sıhhatlı doğdu oğlum. uzun zaman bebiş istemedim ama olmadı da zaten. başkasına desem inanmaz hiç korunmadım. 2 yıl önce karnımda öldü 1 tane. geçtiğimiz yıl ekimde de 1 düşük yaptım. geçen sene babamı kaybettim kardeş çok önemliymiş böyle bir acının arkasına o yüzden artık 2. çocuğu gerçekten istemeye başladım. ondan önce Allah buna ömür versin demek yetiyodu. Şimdiyse Allahım hayırlısıyla bana bi tane daha evlat ver. Verki ana baba acısı görürse bigün kardeşlerine sarılabilsin diyorum. Hayırlısını bilir Rabbim evlat acısı göstermesin kimseye inşAllah.
Ayy melike yazını okuyunca nasıl da duygulandım. Çok içten samimi yazmssin. Ne buyuk mucize oglusun . Allahım inşallah yakın zaMan dà bi kardes verir. Ben kızım olsun İşterim senin de minnoş bi kızın olur bel ki ;) şimdi senin beklenen adet tarihi ne zaman .

Kızlar merhaba Üç aydır ovulasyon testiyle yumurtlama günümü tespit edip değerlendiriyorum. Ama gebe kalamadım henüz. Bu ay dördüncü ayım yumurtlayalı 6 gün oldu adetime 8 gün kaldı idrar testi negatif. Sabırsızlanıyorum kan da mı yaptırsam 6 günde yerleşir diye okudum hep. Çıkar mı acaba:KK64:

Ayy melike yazını okuyunca nasıl da duygulandım. Çok içten samimi yazmssin. Ne buyuk mucize oglusun . Allahım inşallah yakın zaMan dà bi kardes verir. Ben kızım olsun İşterim senin de minnoş bi kızın olur bel ki :KK66: şimdi senin beklenen adet tarihi ne zaman .

Saol canımmmm. Karşılıklı samimiyet o. Beklenen adet tarihim 19 ocak. İnşAllah minnak minnak ponçik ponçik kızlarımız olurrr.

Kızlar merhaba Üç aydır ovulasyon testiyle yumurtlama günümü tespit edip değerlendiriyorum. Ama gebe kalamadım henüz. Bu ay dördüncü ayım yumurtlayalı 6 gün oldu adetime 8 gün kaldı idrar testi negatif. Sabırsızlanıyorum kan da mı yaptırsam 6 günde yerleşir diye okudum hep. Çıkar mı acaba:KK64:

Sen mi ben mi :KK48: bekle bekle. Benimde 7 gün var. Az daha bekleyelim.

Ay inşallah hamişsindir. Topic senlenir hiç değilse . Az daha sabirrrr. Sayili gün çabuk geçio. Ben hamileyken günler hiç bitmeyecek hiç doğum olmicak sanardim. Şimdi zaman nasıl da hızlı geçio.

sevdabuzer sevdabuzer çok akıcı bir dil kullanıyorsun. o yüzden yazdıklarını bir çırpıda okudum :KK45:
en iyi yolu izliyorsun. eğer merkezden memnun değilsen değiştirmen çok iyi olmuş. Açıkçası ben en yakınlarıma annem ve ablam dahil hiç bir şekilde durumumu anlatmadım. Çünkü gerçekten insanlar bazen yardımcı olayım derken daha fazla üzebiliyorlar. O yüzden şimdi kafam rahat, dr. gidiyorum. Bana o dr. ne dedi, siz ne yaptınız, sonuç nasıl çıktı vs. diye soran kimse yok. Eşimle birlikte rahat rahat ne yapmamız gerekiyorsa yapıyoruz
bu arada ben 8 yıllık evli olduğum için insanların kafasında zaten sirineslerin çocuğu olmuyor diye bir düşünce hakim
ben her defasında çok emin bi şekilde çocuk düşünmüyoruz desem de kendi kendilerine fikir sahibiler :sinirli::sinirli::sinirli:
Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin
Cok tesekkur ederim kuzum allahım yar ve yardimcimiz olsun herşeyden ote hayırlısını nasip etsin.
Biz soyledik vallahi ; daha doğrusu esim israr etti soyleyelim diye çünkü evliligimizin ilk 18 ay boyunca vajinismus yuzunden iliski olmadi ve kimseye anlatmadik 18. Ayda sukur ki bi klinik bulduk tedavi oldum sonra soyledik. annelerimiz biz size kostek olmazdikki destek olurduk niye soylemediniz dediler.
Menepoz oluncada esim ben ne kadar destek olsamda ben olmadigim zamanlar kendini cok yıpratacaksın en azindan aileler destek olurlar canin sikildimi arayip konuşursun dedi ben utandığım icin yok desemde soyledik.allah var hicbir zaman bana ne olmus ne bitmis diye sormadilar değerim dusmeye baslayinca sevindiler ben üzgün oldugumda moral verdiler.haaa bilmeyipte bir tane bebek getirin artik diyenlerde yiginla daha düşünmuyoruz deyip kestirip atiyorum.
Kuzum sizin hicmi olmadi cok sukur bi sorunda yok

Canımmmmmmm haberlerini almak ne güzel . Daha güzel haberler olucak inşaallah. Tedaviye başlaman ilerisi için planların gayet iyi bişi. Umarım gönlüne göre olur.. Ben de 2. Yi aradan ciksin istiom yaş geçio yahu 32 oldum ne ara 4 çocuk yapcem ben. Zaten hemen olmiyi bizim yav
Anam masallah kuzuma hadi insallah hayirlisini nasip etsin allahim

Cizgi kaybolunca ne kadar uzulmustum ki sanirim artik yumurtlamam yakin dualarinizi bekliyorummmm :KK25:

Eklentiler

• CYMERA_20170113_031308.webp
    CYMERA_20170113_031308.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 50
Cizgi kaybolunca ne kadar uzulmustum ki sanirim artik yumurtlamam yakin dualarinizi bekliyorummmm :KK25:

Hadi inşAllah canım benim. Valla benim BAT a 6 gün var her sabah uyanınca gebelik testi yapıyorum. psikolojik problem oldu resmen. Ama malesef hep negatif :olamaz:

Cok tesekkur ederim kuzum allahım yar ve yardimcimiz olsun herşeyden ote hayırlısını nasip etsin.
Biz soyledik vallahi ; daha doğrusu esim israr etti soyleyelim diye çünkü evliligimizin ilk 18 ay boyunca vajinismus yuzunden iliski olmadi ve kimseye anlatmadik 18. Ayda sukur ki bi klinik bulduk tedavi oldum sonra soyledik. annelerimiz biz size kostek olmazdikki destek olurduk niye soylemediniz dediler.
Menepoz oluncada esim ben ne kadar destek olsamda ben olmadigim zamanlar kendini cok yıpratacaksın en azindan aileler destek olurlar canin sikildimi arayip konuşursun dedi ben utandığım icin yok desemde soyledik.allah var hicbir zaman bana ne olmus ne bitmis diye sormadilar değerim dusmeye baslayinca sevindiler ben üzgün oldugumda moral verdiler.haaa bilmeyipte bir tane bebek getirin artik diyenlerde yiginla daha düşünmuyoruz deyip kestirip atiyorum.
Kuzum sizin hicmi olmadi cok sukur bi sorunda yok

canım şöyle biz zaten ilk 5,5 yıl çocuk hiç istemedik, yani çocuk deyince bile tüylerim diken diken oluyordu
gezdik, tozduk, kariyer yaptık, ev aldık vs. derken zaman çok hızlı geçti
sonraki 5-6 ayda olsa fena olmaz diye geçti
son 1 yıldır da istiyoruz. Aslında eşimin sperm testi vermesi de biraz zaman aldı. Neyseki verdi ve sorun olmadığı anlaşıldı
bakalım ben şu hsg filmini çektireyim hayırlısıyla bi.
bi de bu süreçte önemli günleri değerlendirmek de sıkıntı yani. her ay mümkün olmadı

canım şöyle biz zaten ilk 5,5 yıl çocuk hiç istemedik, yani çocuk deyince bile tüylerim diken diken oluyordu
gezdik, tozduk, kariyer yaptık, ev aldık vs. derken zaman çok hızlı geçti
sonraki 5-6 ayda olsa fena olmaz diye geçti
son 1 yıldır da istiyoruz. Aslında eşimin sperm testi vermesi de biraz zaman aldı. Neyseki verdi ve sorun olmadığı anlaşıldı
bakalım ben şu hsg filmini çektireyim hayırlısıyla bi.
bi de bu süreçte önemli günleri değerlendirmek de sıkıntı yani. her ay mümkün olmadı
İnsallah hsgden sonra hemmen hamis kalirsin.
Bizde oyleydik ne olması nede olmamasi icin birsey yapiyorduk korunmuyorduk bide :)) anca yaz tatilinde nereleri gezelim nereye gidelim onun aradtirmalarini yapıyorduk gelirse kendiliginden gelsin dedik pek bi nazli cikti valla :))

İnsallah hsgden sonra hemmen hamis kalirsin.
Bizde oyleydik ne olması nede olmamasi icin birsey yapiyorduk korunmuyorduk bide :)) anca yaz tatilinde nereleri gezelim nereye gidelim onun aradtirmalarini yapıyorduk gelirse kendiliginden gelsin dedik pek bi nazli cikti valla :))
amin canım inşallah
haftaya çarşamba günü için randevu aldım, adetimin 8. günü oluyor
bu ay önemli günleri değerlendirip, sonucuna bakacağız artık :)
evet evet çok nazlılar bizimkiler :KK70:

Back
X