- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 598
Ayy melike yazını okuyunca nasıl da duygulandım. Çok içten samimi yazmssin. Ne buyuk mucize oglusun . Allahım inşallah yakın zaMan dà bi kardes verir. Ben kızım olsun İşterim senin de minnoş bi kızın olur bel kiKütahyanın Tavşanlı ilçesindeyim canım. Adım Melike. 34 yaşındayım. Osmangazi Elektrik Kurumunda çalışıyorum 7 yıldır. Oğluşum 5 yıllık ağır bir tedavi sonucunda oldu. PCO başladı hormon ilaçları yüzünden bir sürü tüp filmi aşılama klomen....vs vs sonrasında tüp bebeğe gitmeye karar verdim. paramı hazırladım hastaneyle görüştüm. Her ay 20 gün 30 gün gecikmeli geliyodu adetim. Hatta bazen 3 ay adet görmediğim oluyodu. doktor kilo vermemi söyledi ve ben 5 aydı 71 kiloya düştüm 102 kilodan. tüp bebeğe gitmeme 1 ay varken doktor gebelik testi yapmamı söyledi. istemiyorum dedim çünkü göğüslerim adet belirtisi gibi sancıyodu. hiç gebe kalmamıştım ki nereden bilebilirdim ki. tabi testi yapınca ben şok. çift çizgi hemde kopkoyu. ellerim titreye titreye kamerayı aldım elime. o zaman böyle telefonlar yoktu :))) kayıda başladım eşim öğlen eve gelmişti. eline testi veriverdim. hala izler ağlarız. çok şükür sağlıklı sıhhatlı doğdu oğlum. uzun zaman bebiş istemedim ama olmadı da zaten. başkasına desem inanmaz hiç korunmadım. 2 yıl önce karnımda öldü 1 tane. geçtiğimiz yıl ekimde de 1 düşük yaptım. geçen sene babamı kaybettim kardeş çok önemliymiş böyle bir acının arkasına o yüzden artık 2. çocuğu gerçekten istemeye başladım. ondan önce Allah buna ömür versin demek yetiyodu. Şimdiyse Allahım hayırlısıyla bana bi tane daha evlat ver. Verki ana baba acısı görürse bigün kardeşlerine sarılabilsin diyorum. Hayırlısını bilir Rabbim evlat acısı göstermesin kimseye inşAllah.