• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

melekistiyorum melekistiyorum mesajınızı okuyunca çok ama çok mutlu oldum:KK49:
Allah sağlıkla, sıhhatle bir hamilelik yaşatsın size, kucağınıza almayı da nasip etsin
demek ki nickinizde ki dualarınız kabul oldu :)
İlk aşılama deneyiminiz miydi? Aşılama sürecini anlatır mısınız biraz?
Ben eşimin sperm testini yenilemesini bekliyorum, yenileyince inşallah biz de bir tüp bebek merkezine başvuracağız
dr. belki tüp bebekten önce aşılama önerir

Selam kızlar. sevdabuzer sevdabuzer canım ablam tüp bebek sayesinde çocuk sahibi oldu eniştemde sperm neredeyse hiç yoktu doktorlar hep çok umutsuz konuşuyordu ama yılmadılar 4.denemede Allah nasip etti onlara. Ben de bu ay aşılama oldum. Tek sorun bendemi prl yüksekliği sanıyordum ama aşılama için eşim sprem verdiğinde morfoloji %1 çıktı tam aşılamadan 1 dakika önce doktorumun söylediği şey aşılamayı yapacağız ama sonuç olumsuz olabilir üzülmek Yok aslında o benden daha umutsuzdu sanki ... ama bir mucize oldu galiba dün aşılamamın 12. Günüydü akşamüstü test yapayım dedim çoook silik biz 2.çizgi gördüm hıçkıra hıçkıra ağladım inanamadım sonra kana gittim kanda 36.33 çıktı. Hemen doktoru aradım o hala keseyi görelim sonra net konuşalım diyor. Ama ne Zaman nasipse inanki olacak lütfen ümidini kaybetme aşılama tüp bebek doğal yollarla nasıl olursa olsun o senin bebeğin olacak şu anda ablamın kızı 6 aylık ve ablamla eniştemi bir görsen o mutluluk hala ilk günkü gibi gözlerinde. Dualarım seninle ... :dua: vorones vorones m.beauty m.beauty kızlar sizde duyun bu arada sanırım hamileyim ya :KK46:
Ayyy canımmm allahmm inşallah değerlerin artarak gelişir. Maşallah sana . Bebeni sağlıkla al kucağına. Sağol haber müjde verdiğin için çok öperim

melekistiyorum melekistiyorum mesajınızı okuyunca çok ama çok mutlu oldum:KK49:
Allah sağlıkla, sıhhatle bir hamilelik yaşatsın size, kucağınıza almayı da nasip etsin
demek ki nickinizde ki dualarınız kabul oldu :)
İlk aşılama deneyiminiz miydi? Aşılama sürecini anlatır mısınız biraz?
Ben eşimin sperm testini yenilemesini bekliyorum, yenileyince inşallah biz de bir tüp bebek merkezine başvuracağız
dr. belki tüp bebekten önce aşılama önerir
Çok teşekkür ederim sirines sirines :) İlk aşılamamızdı. Öncesinde klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördük. sonra İğneli tedaviye geçti doktorum puregon iğne (göbekten vuruluyor) ve çatlatma iğnesi devam ettik birkaç ay daha yine olmayınca doktor artık aşılamaya geçti. Tabi her ay ilaçlı ya da iğneli tedavi olmadı arada kistlerden dolayı boş geçtiğimiz aylar da oldu. Yaklaşık olarak 2 yıldır bekliyorduk her ay güzel haberi. Daha ilk defa çift çizgi gördüm testte canım. Tabi ki artışlar nasıl olacak değerim daha çok düşük olduğu için doktorum çarşamba tekrarla testi dedi bakalım. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşaşlah :)) Siz de sıkıntı nedir tam olarak canım bende prl yüksekliği eşimde de morfoloji bozukluğu vardı.

İnşallah canım benim Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :)
Ayyy senı düşündüm de .şimdi. ilk günler . Testler başucumda uyumustum. Her gün gün gün gelişim ı okuyor dum . Cok ayrı bi heyecan allah herkese bu topicte ki leré tattirsin ..
Kız bi gün okumustum bebeğiniz susam tanesi boyutun da dedi ydi. Bi gün de portakal bi günde kavun ;)

Çok teşekkür ederim sirines sirines :) İlk aşılamamızdı. Öncesinde klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördük. sonra İğneli tedaviye geçti doktorum puregon iğne (göbekten vuruluyor) ve çatlatma iğnesi devam ettik birkaç ay daha yine olmayınca doktor artık aşılamaya geçti. Tabi her ay ilaçlı ya da iğneli tedavi olmadı arada kistlerden dolayı boş geçtiğimiz aylar da oldu. Yaklaşık olarak 2 yıldır bekliyorduk her ay güzel haberi. Daha ilk defa çift çizgi gördüm testte canım. Tabi ki artışlar nasıl olacak değerim daha çok düşük olduğu için doktorum çarşamba tekrarla testi dedi bakalım. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşaşlah :)) Siz de sıkıntı nedir tam olarak canım bende prl yüksekliği eşimde de morfoloji bozukluğu vardı.
bizde ki sıkıntı şu; hamile kalmak için kadın doğum dr.una gittim. Gerekli testler vs. yapıldı, herhangi aksi bir durum olmadığı söylendi. yumurtlama durumum normal, kist vs. yok. dr. folik asit kullan dedi
eşimle ilgili ise; mayıs ayında sperm testi yaptırdık. dr. sperm sayı, şekil ve hareket konusunda değerlerin düşük olduğunu, takviye vitaminlerle hızlanacağını , bir kaç ay deneyip, olmazsa tüp bebek yapılacağını söyledi
Ancak, eşim aşırı stres yapıyor. Bu nedenle önemli günleri gerektiği gibi değerlendiremiyoruz ve sperm testi veremiyoruz :KK12:
mesela şu anda yumurtlama dönemindeyim ama biz değerlendiremiyoruz :(
yakın zamanda ufak bi tatile çıkacağız, dönüşte önce sperm testi, sonrada elimizdeki değerlerle tanıdığımızın tüp bebek tedavisini yapan dr. gideceğiz inşallah...

bizde ki sıkıntı şu; hamile kalmak için kadın doğum dr.una gittim. Gerekli testler vs. yapıldı, herhangi aksi bir durum olmadığı söylendi. yumurtlama durumum normal, kist vs. yok. dr. folik asit kullan dedi
eşimle ilgili ise; mayıs ayında sperm testi yaptırdık. dr. sperm sayı, şekil ve hareket konusunda değerlerin düşük olduğunu, takviye vitaminlerle hızlanacağını , bir kaç ay deneyip, olmazsa tüp bebek yapılacağını söyledi
Ancak, eşim aşırı stres yapıyor. Bu nedenle önemli günleri gerektiği gibi değerlendiremiyoruz ve sperm testi veremiyoruz :KK12:
mesela şu anda yumurtlama dönemindeyim ama biz değerlendiremiyoruz :KK43:
yakın zamanda ufak bi tatile çıkacağız, dönüşte önce sperm testi, sonrada elimizdeki değerlerle tanıdığımızın tüp bebek tedavisini yapan dr. gideceğiz inşallah...
hım anladım evet canım aslında gerçekten erkekler günleri sayarak ilişkiyi sevmiyorlar galiba eşimde biraz sıkılıyordu öyle olunca sperm verileceği zamanda sinirleri bozuluyor ama bebiş isteyince tüm zorluklara da katlanıyoruz olmadı acaba destek mi alsan eşin bir kaç seansta bende toparlar sadece biraz telkine falan ihtiyacı vardır bence bir bakarsın tatildeyken oluvermiş olur ne dersin :) stresten uzak olunca daha iyi oluyor iyi değerlendirin canım

hım anladım evet canım aslında gerçekten erkekler günleri sayarak ilişkiyi sevmiyorlar galiba eşimde biraz sıkılıyordu öyle olunca sperm verileceği zamanda sinirleri bozuluyor ama bebiş isteyince tüm zorluklara da katlanıyoruz olmadı acaba destek mi alsan eşin bir kaç seansta bende toparlar sadece biraz telkine falan ihtiyacı vardır bence bir bakarsın tatildeyken oluvermiş olur ne dersin :) stresten uzak olunca daha iyi oluyor iyi değerlendirin canım
biz yaklaşık 8 yıllık evliyiz. Eşimin cinsel anlamda sıkıntısı hiç bir zaman olmadı. Ama bu dönem epey stres yaptı kendisine. Belki buna benim yaklaşımımın da etkisi olmuştur. Önemli günler değerlendirmemiz lazım, sperm testi vermemiz lazım vs.
Bu ay ne özel günlerimi söyledim, ne de test verelim dedim. Tatildeyken maalesef yumurtlama dönemim bitmiş olacak :(
Sadece kafamızı dağıtıp, dönüşte çocuk olayına ciddi şekilde tekrar odaklanacağız...
önce sperm testi, sonra tüp bebek merkezi vs.
sen İstanbul'da mısın, yani gittiğin dr. İstanbul da mı?

Ayyy senı düşündüm de .şimdi. ilk günler . Testler başucumda uyumustum. Her gün gün gün gelişim ı okuyor dum . Cok ayrı bi heyecan allah herkese bu topicte ki leré tattirsin ..
Kız bi gün okumustum bebeğiniz susam tanesi boyutun da dedi ydi. Bi gün de portakal bi günde kavun :KK66:
Ay canım benim vallahi benim durumda o yaptığım silik çizgili testlere hala her gün bakıyorum :) kitaplar aldım kendime dediğin gibi sürekli okuyorum :) çok heyecanlı çok güzel aynı zamanda korkuyorum her an mutluluğuma gölge düşecek diye allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sizin ufaklık nasıl bu Arada :) kocaman olmuştur o :)

Ay canım benim vallahi benim durumda o yaptığım silik çizgili testlere hala her gün bakıyorum :) kitaplar aldım kendime dediğin gibi sürekli okuyorum :) çok heyecanlı çok güzel aynı zamanda korkuyorum her an mutluluğuma gölge düşecek diye allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sizin ufaklık nasıl bu Arada :) kocaman olmuştur o :)
6 aylık olucaz bu ay bitince ;) görsen valla bal oldu ;) ben hep o korkuyu yasadm. Allahım koruyor merak etme . Her gün bi stres ti benim için. Bazen diom.keske o kadar da okuyup etmeseydım. İnsan paranoyak oluo. Ha bi doktor kadar herşey ı biliosun o ayrı ;)

Kızlar toplaşin hele . Bugün 14. Günüm test böyle . Bugün dé bisiler oldu. Ay hamile kalirmiyim acep. Yumurtlama oluo mu demek olacak mj. Şimdi yaptım da
2016-11-19 18.18.39.webp

Kızlar toplaşin hele . Bugün 14. Günüm test böyle . Bugün dé bisiler oldu. Ay hamile kalirmiyim acep. Yumurtlama oluo mu demek olacak mj. Şimdi yaptım daEki Görüntüle 1913799
Canım test biraz garip çıkmış emin olamadım ama gün itibariyle büyük ihtimalle yumurtlama günlerindir kızzzz acaba mı bilemedim ben ya :/ sen olsa ne düşünürsün bebiş daha minnak ya bilemedim ben ya kuzum :)

Canım test biraz garip çıkmış emin olamadım ama gün itibariyle büyük ihtimalle yumurtlama günlerindir kızzzz acaba mı bilemedim ben ya :/ sen olsa ne düşünürsün bebiş daha minnak ya bilemedim ben ya kuzum :)
Valla olursa korkmuyorm değil . Ama olmasın die hhiiiccc ugrasmadim. .bebem 1 yaşına katı gıdaya geçmiş olur iyi olur sanki ;) ;)

Back
X