• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım ne yaptın né dedi doktor. Ya sana kızıyorum bak ne ole imkansız bilmem ne . Allam yaaa
Canım,gec geldım eve malum baya uzak once,asıatan baktı erken menepoz dedı sonrada uzman baktı bolum,baskanını aradı onunızdekı adette tekrar testı yaptırcam ona gore kesın sonuc bellı olacak

vorones vorones m.beauty m.beauty kizlar fsh hormonu iyice yukselmis 15ti 19.09 olmus doktoru bekliyorum herhalde artik imkansiz hale geldi bebek
Sevda sen kaç yaşındasın canım ki ?over rezervi için ne dedi dr.?vakit kaybetmeden tüp bebeğe girişseniz mi canım?lütfen yanlış anlama üzülme de ama yumurta rezervin azalmadan vakit kaybetmeseniz.

Canım,gec geldım eve malum baya uzak once,asıatan baktı erken menepoz dedı sonrada uzman baktı bolum,baskanını aradı onunızdekı adette tekrar testı yaptırcam ona gore kesın sonuc bellı olacak
İnşallah gelecek adette değerler güzel çıkar canım benimm. Dünyanın sonu değil . Rabbim gönlüne göre versin . Kucağına bebeni nasip etsin en kisa zamanda

Sevda sen kaç yaşındasın canım ki ?over rezervi için ne dedi dr.?vakit kaybetmeden tüp bebeğe girişseniz mi canım?lütfen yanlış anlama üzülme de ama yumurta rezervin azalmadan vakit kaybetmeseniz.
29 yasındayım canım tup bebek ıcınde gorustuk 20 kilo vermeden olmaz dedı dıyete basladım yuruyus yapıyorum 3 kılo verdım sımdılık

İnşallah gelecek adette değerler güzel çıkar canım benimm. Dünyanın sonu değil . Rabbim gönlüne göre versin . Kucağına bebeni nasip etsin en kisa zamanda
Umarım canım tek dılegım bu su degerım duzelsın cunku ben en gec 2 ayda bır bu tahlıllerımı yaptırırım hıc boyle,cıkmazdı 2 aydır boyle ve 2 aydırda adette az gelıyor
Smear testımdede enfeksiyon cıktı fıtıl verdı onun,ıcınde umut fakırın,ekmegıdır belkı dıtol falan herseyı,temızlerde onumuzdekı ay degerler normale doner
Dun oyle,sızınde,canınızı sıktım kusura bakmayın kızlar toparladım kendımı sıgarayıda bırakcam kiloda vercem onunuzdekı,adette,ıyı haberler,verırım ınsallah

Umarım canım tek dılegım bu su degerım duzelsın cunku ben en gec 2 ayda bır bu tahlıllerımı yaptırırım hıc boyle,cıkmazdı 2 aydır boyle ve 2 aydırda adette az gelıyor
Smear testımdede enfeksiyon cıktı fıtıl verdı onun,ıcınde umut fakırın,ekmegıdır belkı dıtol falan herseyı,temızlerde onumuzdekı ay degerler normale doner
Dun oyle,sızınde,canınızı sıktım kusura bakmayın kızlar toparladım kendımı sıgarayıda bırakcam kiloda vercem onunuzdekı,adette,ıyı haberler,verırım ınsallah
İnsallah canim benim. Sen yeterki iste ve kararlı ol. Ne demek sıkmak biz burda senin güzel haberlerni alana kadar olucaz. Sen az çekmedim kahrimı. .ödenmez hakkin..ki ben ne kadar da umutsuz vaka gibi konuşuyor dum sen bana hep destektin

İnsallah canim benim. Sen yeterki iste ve kararlı ol. Ne demek sıkmak biz burda senin güzel haberlerni alana kadar olucaz. Sen az çekmedim kahrimı. .ödenmez hakkin..ki ben ne kadar da umutsuz vaka gibi konuşuyor dum sen bana hep destektin
Ay kuzu duymamis olayim pasa icin biz hep hazir ve naziriz :)))
İnsallah canim hayirlisi artik cuma gunu icinde antepten iyi bir ozelden randevu aldim bakalim orda ne cikacak nasil olacak

Ay kuzu duymamis olayim pasa icin biz hep hazir ve naziriz :)))
İnsallah canim hayirlisi artik cuma gunu icinde antepten iyi bir ozelden randevu aldim bakalim orda ne cikacak nasil olacak
Ay bak ne iyi etmisin farklı bi yere gitmek görünmek en dogrusu. İnşallah degerlernormal çıkar daha hayrolur

vorones vorones m.beauty m.beauty kizlar merhaba gelismelerden sizi haberdar edeyim dedim
hatırlarsarsaniz gecen ay fsh 19 çıkmıştı bu ay adet3te tekrar yaptirdim 25 olmus doktor umudunuzu yitirmeyin ama erken menopoz dedi amh testi yapıldı test sonucu 25 gune gelirmis bu sureci beklemeyin tüp bebege basvurun dedi bizde basvurduk doktor kontrollerinde yumurtan cok zayif dedi bazi vitaminler verdi simdi onlari kullanıyorum en uygun oldugu ay alacaz dediler bakalim hakkimizda hayirlisi

sevdabuzer sevdabuzer aktif olmasa da ben de burayı ve seni takip edenlerdenim
haberler güzel, en azından bir yola girdiniz, sonu da inşallah en kısa sürede, hayırlı bir şekilde sonuçlanır.
Bende neredeyse 1 yıldır çocuk için uğraşıyorum, ancak biz de henüz bir gelişme yok
Şöyle ki; ben birkaç kez kadın doğum dr. gittim, çok şükür bir sıkıntı yok. Ancak eşim yaklaşık 5 ay önce zar zor bir kez sperm testi verebildi. Sperm değerleri çok iyi değildi, dr. bir takım takviye vitaminler verdi. Bunları kullan 2 ay sonra tekrar değerlerine bakalım, olmazsa tüp bebek tedavisine yönlenelim dedi.
Maalesef eşimle önemli günleri çok az değerlendirebiliyoruz, aşırı stres ve heyecan yaptığı için olmuyor :(
bu cumartesi günü sperm testi vereceğim dedi ama benim çok umudum yok, veremeyebilir de :(
yani 7 yıllık eşimi tanımasam, cinsel anlamda sıkıntıları olduğunu düşüneceğim. neden bu kadar stres yapıyor ve sonrasında bir sperm testi bile veremiyoruz anlamıyorum :(

cumartesi günü beklenen adet tarihim, bu ay önemli günleri değerlendiremedik ama bu umut bekliyorum, belki bebiş tutunmuştur....

sevdabuzer sevdabuzer canım merhaba çoktandır giremiyordum siteye AMH testi için üzülme çünkü bir tanıdığımın AMH testi çok düşüktü erken menapoz dedi doktor ama o umudunu yitirmedi ve tüp bebek yöntemiyle ikiz bebekleri oldu.
Ben ise bu ay adet olmayı bekliyorum ki aşılama için takip yapılacak. Hala yumurtalar çatlamadı.

vorones vorones m.beauty m.beauty kizlar merhaba gelismelerden sizi haberdar edeyim dedim
hatırlarsarsaniz gecen ay fsh 19 çıkmıştı bu ay adet3te tekrar yaptirdim 25 olmus doktor umudunuzu yitirmeyin ama erken menopoz dedi amh testi yapıldı test sonucu 25 gune gelirmis bu sureci beklemeyin tüp bebege basvurun dedi bizde basvurduk doktor kontrollerinde yumurtan cok zayif dedi bazi vitaminler verdi simdi onlari kullanıyorum en uygun oldugu ay alacaz dediler bakalim hakkimizda hayirlisi
Canım sağol yazdığın için vallahi hep aklımın bir köşesindesin.ye iç canım.balığıydı,yumurtasıydı,eti,köftesi,muzu,portakalı,bademi,fındığı...ve kuru incir tüket kuzum.inşallah hamiş olduğunu buradan okurum canım.

image.webp
Kızlar buda benim testlerim. İnşlh sizlerde olumlu sonuç alırsınız

sevdabuzer sevdabuzer aktif olmasa da ben de burayı ve seni takip edenlerdenim
haberler güzel, en azından bir yola girdiniz, sonu da inşallah en kısa sürede, hayırlı bir şekilde sonuçlanır.
Bende neredeyse 1 yıldır çocuk için uğraşıyorum, ancak biz de henüz bir gelişme yok
Şöyle ki; ben birkaç kez kadın doğum dr. gittim, çok şükür bir sıkıntı yok. Ancak eşim yaklaşık 5 ay önce zar zor bir kez sperm testi verebildi. Sperm değerleri çok iyi değildi, dr. bir takım takviye vitaminler verdi. Bunları kullan 2 ay sonra tekrar değerlerine bakalım, olmazsa tüp bebek tedavisine yönlenelim dedi.
Maalesef eşimle önemli günleri çok az değerlendirebiliyoruz, aşırı stres ve heyecan yaptığı için olmuyor :KK43:
bu cumartesi günü sperm testi vereceğim dedi ama benim çok umudum yok, veremeyebilir de :KK43:
yani 7 yıllık eşimi tanımasam, cinsel anlamda sıkıntıları olduğunu düşüneceğim. neden bu kadar stres yapıyor ve sonrasında bir sperm testi bile veremiyoruz anlamıyorum :KK43:

cumartesi günü beklenen adet tarihim, bu ay önemli günleri değerlendiremedik ama bu umut bekliyorum, belki bebiş tutunmuştur....
AAslinda bir muddet kendi haline biraksa esin bu streside atlatir veya yumurtlama gunun olduğunu söyleme esine benim esimde baslarda cok stres ediyordu hatta afedersin ereksiyon sorunu oluyordu nefes taktikleri ogrenmis netten cok sukur simdi iyi stres etmiyor artik

Back
X