• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Selam kızlar. @sevdabuzer canım ablam tüp bebek sayesinde çocuk sahibi oldu eniştemde sperm neredeyse hiç yoktu doktorlar hep çok umutsuz konuşuyordu ama yılmadılar 4.denemede Allah nasip etti onlara. Ben de bu ay aşılama oldum. Tek sorun bendemi prl yüksekliği sanıyordum ama aşılama için eşim sprem verdiğinde morfoloji %1 çıktı tam aşılamadan 1 dakika önce doktorumun söylediği şey aşılamayı yapacağız ama sonuç olumsuz olabilir üzülmek Yok aslında o benden daha umutsuzdu sanki ... ama bir mucize oldu galiba dün aşılamamın 12. Günüydü akşamüstü test yapayım dedim çoook silik biz 2.çizgi gördüm hıçkıra hıçkıra ağladım inanamadım sonra kana gittim kanda 36.33 çıktı. Hemen doktoru aradım o hala keseyi görelim sonra net konuşalım diyor. Ama ne Zaman nasipse inanki olacak lütfen ümidini kaybetme aşılama tüp bebek doğal yollarla nasıl olursa olsun o senin bebeğin olacak şu anda ablamın kızı 6 aylık ve ablamla eniştemi bir görsen o mutluluk hala ilk günkü gibi gözlerinde. Dualarım seninle ... :dua: vorones vorones m.beauty m.beauty kızlar sizde duyun bu arada sanırım hamileyim ya :KK46:
Merhaba Can'ım öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına Almayıda nasip etsin inşallah bende aşılama düşünüyorum birdahaki ay ama bizde de sperm azlığı var morfoloji 5 hareketlilik 50 iyi yani ama az bi ay 20 milyonda bi ay 10 milyon sizce sayınını kadar önemi var doktor 10 milyonsa olur dedi tabi baranti diye bişi yok sizin kaçtı sayı ve sizce ne yapmalıyım herşeyden önce kısmet işi ama insan bi moral arıyo tabiki

Kızlar adetten hemen sonra yumurtlama olur mu sizce ?

Merhaba Can'ım öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına Almayıda nasip etsin inşallah bende aşılama düşünüyorum birdahaki ay ama bizde de sperm azlığı var morfoloji 5 hareketlilik 50 iyi yani ama az bi ay 20 milyonda bi ay 10 milyon sizce sayınını kadar önemi var doktor 10 milyonsa olur dedi tabi baranti diye bişi yok sizin kaçtı sayı ve sizce ne yapmalıyım herşeyden önce kısmet işi ama insan bi moral arıyo tabiki
Canım doktor bitkisel ilac falan verebilrdi eşine . Hatta biz ikimiz de klomen kullanmistik. Erkeklerde spermler ı kadınlar da yum.ü kaliteli hale getirio mus

Canım doktor bitkisel ilac falan verebilrdi eşine . Hatta biz ikimiz de klomen kullanmistik. Erkeklerde spermler ı kadınlar da yum.ü kaliteli hale getirio mus
Kullandı cnm ama bi işe yaramadı hatta düşürdü bile ilaç kullanıyo proxeed plus vitamin falan doğal yolla bir gebeliğim var ama kalbi durdu Sonrada sperm pek yükselmedi hamilede kalamadım 7 ay oldu aşılama yapıyım dedim bnde ama inşallah tutar ne diyim sizin aşılamada sayı neydi biliyormusun

Kullandı cnm ama bi işe yaramadı hatta düşürdü bile ilaç kullanıyo proxeed plus vitamin falan doğal yolla bir gebeliğim var ama kalbi durdu Sonrada sperm pek yükselmedi hamilede kalamadım 7 ay oldu aşılama yapıyım dedim bnde ama inşallah tutar ne diyim sizin aşılamada sayı neydi biliyormusun
Sayı 70 milyon muydu yanlış hatirlamiyosam biz de hız düşktü . Zaten aşılama tutmadı . Sen bence bi de tuplere baktır. Rahim filmi icin

IMG_7059.webp Dün yollayamadım bi r türlü

Sayı 70 milyon muydu yanlış hatirlamiyosam biz de hız düşktü . Zaten aşılama tutmadı . Sen bence bi de tuplere baktır. Rahim filmi icin
Ne biliyim doktor hiç istemedi yani hamile kaldığına göre yolunda herşey dedi ama bakalım görücez önümüzdeki ay ne olucak hayırlısı Hakkı'mızda

Back
X