• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım sağol yazdığın için vallahi hep aklımın bir köşesindesin.ye iç canım.balığıydı,yumurtasıydı,eti,köftesi,muzu,portakalı,bademi,fındığı...ve kuru incir tüket kuzum.inşallah hamiş olduğunu buradan okurum canım.
Hayirlisi canim ugrasiyorum artik iyi,dileklerin icin tesekkur ederim

vorones vorones m.beauty m.beauty kizlar merhaba gelismelerden sizi haberdar edeyim dedim
hatırlarsarsaniz gecen ay fsh 19 çıkmıştı bu ay adet3te tekrar yaptirdim 25 olmus doktor umudunuzu yitirmeyin ama erken menopoz dedi amh testi yapıldı test sonucu 25 gune gelirmis bu sureci beklemeyin tüp bebege basvurun dedi bizde basvurduk doktor kontrollerinde yumurtan cok zayif dedi bazi vitaminler verdi simdi onlari kullanıyorum en uygun oldugu ay alacaz dediler bakalim hakkimizda hayirlisi
Ayyy canımm çok sevindim. Haberdar ettiğin için sağol. İnşalllaaahhh bebis haberini de alıcaz. Tüp bebek için basvurmana ds sevunidm.. emin ol. O ilaçlar ise yarayacak. Her şey güzel olcak. Ben de bayadır beklediğim güZEL bi haber aldım. Sukurler olsun.. ızdırap çekince sonu güzel bitiyor bazen

sevdabuzer sevdabuzer canım merhaba çoktandır giremiyordum siteye AMH testi için üzülme çünkü bir tanıdığımın AMH testi çok düşüktü erken menapoz dedi doktor ama o umudunu yitirmedi ve tüp bebek yöntemiyle ikiz bebekleri oldu.
Ben ise bu ay adet olmayı bekliyorum ki aşılama için takip yapılacak. Hala yumurtalar çatlamadı.
Allahım kalbine gönlüne göre versin. Kucaginizâ alın bebenizi. Hiç umitsiz olmamak en çare gerçekten

sevdabuzer sevdabuzer aktif olmasa da ben de burayı ve seni takip edenlerdenim
haberler güzel, en azından bir yola girdiniz, sonu da inşallah en kısa sürede, hayırlı bir şekilde sonuçlanır.
Bende neredeyse 1 yıldır çocuk için uğraşıyorum, ancak biz de henüz bir gelişme yok
Şöyle ki; ben birkaç kez kadın doğum dr. gittim, çok şükür bir sıkıntı yok. Ancak eşim yaklaşık 5 ay önce zar zor bir kez sperm testi verebildi. Sperm değerleri çok iyi değildi, dr. bir takım takviye vitaminler verdi. Bunları kullan 2 ay sonra tekrar değerlerine bakalım, olmazsa tüp bebek tedavisine yönlenelim dedi.
Maalesef eşimle önemli günleri çok az değerlendirebiliyoruz, aşırı stres ve heyecan yaptığı için olmuyor :KK43:
bu cumartesi günü sperm testi vereceğim dedi ama benim çok umudum yok, veremeyebilir de :KK43:
yani 7 yıllık eşimi tanımasam, cinsel anlamda sıkıntıları olduğunu düşüneceğim. neden bu kadar stres yapıyor ve sonrasında bir sperm testi bile veremiyoruz anlamıyorum :KK43:

cumartesi günü beklenen adet tarihim, bu ay önemli günleri değerlendiremedik ama bu umut bekliyorum, belki bebiş tutunmuştur....
Canım sperm örneği vermek çok stres li ve zor bi iş onlara göre . Mazur gör. İnşallah bebeni en yakın zamanda müjdeler sin

AAslinda bir muddet kendi haline biraksa esin bu streside atlatir veya yumurtlama gunun olduğunu söyleme esine benim esimde baslarda cok stres ediyordu hatta afedersin ereksiyon sorunu oluyordu nefes taktikleri ogrenmis netten cok sukur simdi iyi stres etmiyor artik

bende bi süre bu konuyu askıya alacağım, bu aralar eşimi çok sık boğaz ettim
önemli günlerimiz şunlar, olmadı, neden olmadı vs
sperm testini hemen ver vs diye

Bi tek tup bebege gitmeye sevinmeyen benim sanırım.ya bilmiyorum ama bana oda bos ugras geliyor veya surekli kotu haberlerden sonrami oyle hissetmeye basladim bilemiyorum hayırlısı diyorum ne diyim artik ...

Bi tek tup bebege gitmeye sevinmeyen benim sanırım.ya bilmiyorum ama bana oda bos ugras geliyor veya surekli kotu haberlerden sonrami oyle hissetmeye basladim bilemiyorum hayırlısı diyorum ne diyim artik ...
Korku ve heyecandan o sevinç nasıl hissedilir ki zaten kuzum...inşallah canım inşallah dort gozle mujdeli haberler verdigin gunu bekliyo:anne:rum.

Korku ve heyecandan o sevinç nasıl hissedilir ki zaten kuzum...inşallah canım inşallah dort gozle mujdeli haberler verdigin gunu bekliyo:anne:rum.
Ya kizlar işte,ben sizin gibi hissedemiyorum yani ben heyecanli mutlu degilim tam,tersi utanıyorum mutsuzum tup bebege gittiğimiz icin baskada çare yok ama ben bunu derman olarak gormuyorum biliyorum aptalca ama bunu kendime anlatamıyorum tüp bebekle olanlar yapma bebekmis gibi algıliyorum ( allahim sen afeet ya) ama bu dusunceminde onune geçemiyorum hatta vitaminleri aksatmayi dusunuyorum sırf tup bebekle olmasin normal olsun.diye gerci oyle sansimda yok kafam allak bullak ne dusunecegimi bilemiyorum

Ya kizlar işte,ben sizin gibi hissedemiyorum yani ben heyecanli mutlu degilim tam,tersi utanıyorum mutsuzum tup bebege gittiğimiz icin baskada çare yok ama ben bunu derman olarak gormuyorum biliyorum aptalca ama bunu kendime anlatamıyorum tüp bebekle olanlar yapma bebekmis gibi algıliyorum ( allahim sen afeet ya) ama bu dusunceminde onune geçemiyorum hatta vitaminleri aksatmayi dusunuyorum sırf tup bebekle olmasin normal olsun.diye gerci oyle sansimda yok kafam allak bullak ne dusunecegimi bilemiyorum
Şöyle düşün embriyo aynı embriyo...senin ve eşinin hücresinden oluşacak yine.o sana tutunacak,rahmine tutunacak,aylarca kanınla canınla beslenecek,senin genlerini taşıyacak,senin yumurtan o ,canının bir parçası düşünsene bi de sana benzermiş..valla heyecanlı olmaman da iyi bi yandan stres yapmazsın:) insallah çok istiyorum bu duyguyu yaşamanı kuzum ben ya

Şöyle düşün embriyo aynı embriyo...senin ve eşinin hücresinden oluşacak yine.o sana tutunacak,rahmine tutunacak,aylarca kanınla canınla beslenecek,senin genlerini taşıyacak,senin yumurtan o ,canının bir parçası düşünsene bi de sana benzermiş..valla heyecanlı olmaman da iyi bi yandan stres yapmazsın:) insallah çok istiyorum bu duyguyu yaşamanı kuzum ben ya
Cok sağol ya bi tokat yemek iyi geldi allah razi olsun senden dualarindan ...cumlemiz icin herseyin hayirlisi insallah herhangi bir gelisme olursa mutlaka haber veririm canim,sagolasin allahim minisini sana size bagislasin

Cok sağol ya bi tokat yemek iyi geldi allah razi olsun senden dualarindan ...cumlemiz icin herseyin hayirlisi insallah herhangi bir gelisme olursa mutlaka haber veririm canim,sagolasin allahim minisini sana size bagislasin
Amin canım benim.temiz kalbine göre Allah en hayırlısını versin sana

Selam kızlar. sevdabuzer sevdabuzer canım ablam tüp bebek sayesinde çocuk sahibi oldu eniştemde sperm neredeyse hiç yoktu doktorlar hep çok umutsuz konuşuyordu ama yılmadılar 4.denemede Allah nasip etti onlara. Ben de bu ay aşılama oldum. Tek sorun bendemi prl yüksekliği sanıyordum ama aşılama için eşim sprem verdiğinde morfoloji %1 çıktı tam aşılamadan 1 dakika önce doktorumun söylediği şey aşılamayı yapacağız ama sonuç olumsuz olabilir üzülmek Yok aslında o benden daha umutsuzdu sanki ... ama bir mucize oldu galiba dün aşılamamın 12. Günüydü akşamüstü test yapayım dedim çoook silik biz 2.çizgi gördüm hıçkıra hıçkıra ağladım inanamadım sonra kana gittim kanda 36.33 çıktı. Hemen doktoru aradım o hala keseyi görelim sonra net konuşalım diyor. Ama ne Zaman nasipse inanki olacak lütfen ümidini kaybetme aşılama tüp bebek doğal yollarla nasıl olursa olsun o senin bebeğin olacak şu anda ablamın kızı 6 aylık ve ablamla eniştemi bir görsen o mutluluk hala ilk günkü gibi gözlerinde. Dualarım seninle ... :dua: vorones vorones m.beauty m.beauty kızlar sizde duyun bu arada sanırım hamileyim ya :KK46:

Selam kızlar. sevdabuzer sevdabuzer canım ablam tüp bebek sayesinde çocuk sahibi oldu eniştemde sperm neredeyse hiç yoktu doktorlar hep çok umutsuz konuşuyordu ama yılmadılar 4.denemede Allah nasip etti onlara. Ben de bu ay aşılama oldum. Tek sorun bendemi prl yüksekliği sanıyordum ama aşılama için eşim sprem verdiğinde morfoloji %1 çıktı tam aşılamadan 1 dakika önce doktorumun söylediği şey aşılamayı yapacağız ama sonuç olumsuz olabilir üzülmek Yok aslında o benden daha umutsuzdu sanki ... ama bir mucize oldu galiba dün aşılamamın 12. Günüydü akşamüstü test yapayım dedim çoook silik biz 2.çizgi gördüm hıçkıra hıçkıra ağladım inanamadım sonra kana gittim kanda 36.33 çıktı. Hemen doktoru aradım o hala keseyi görelim sonra net konuşalım diyor. Ama ne Zaman nasipse inanki olacak lütfen ümidini kaybetme aşılama tüp bebek doğal yollarla nasıl olursa olsun o senin bebeğin olacak şu anda ablamın kızı 6 aylık ve ablamla eniştemi bir görsen o mutluluk hala ilk günkü gibi gözlerinde. Dualarım seninle ... :dua: vorones vorones m.beauty m.beauty kızlar sizde duyun bu arada sanırım hamileyim ya :KK46:
Oleeyyyy yuppiiiiii:KK46::anne::nazar::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::KK55::KK55::KK55::KK55::KK71::KK71::KK71:Sağlıkla kucağına da al inşallah canım.
Morfoloji ölcümü laborantın gözlerine kalmış bir ölçüm 100spermi anca görüyor görmuyor ki milyonlarca sperm var canım.morfoloji değerinin önemi yok.benim eşimin de yüzde üçtü.

Oleeyyyy yuppiiiiii:KK46::anne::nazar::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::KK55::KK55::KK55::KK55::KK71::KK71::KK71:Sağlıkla kucağına da al inşallah canım.
Morfoloji ölcümü laborantın gözlerine kalmış bir ölçüm 100spermi anca görüyor görmuyor ki milyonlarca sperm var canım.morfoloji değerinin önemi yok.benim eşimin de yüzde üçtü.
Sağolasın canım benim ya dün akşamdan beri değişik duygular :) allahım inşallah sağlıklı bir şekilde devamını getirsin :)) çok çok sağol :)

Canim ya cok cok cok cok sevindim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: allahim saglicaklada kucagina almayi nasip etsin :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:
Hep merak ettigim seydir esinin tepkisi ne.oldu

Canim ya cok cok cok cok sevindim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: allahim saglicaklada kucagina almayi nasip etsin :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:
Hep merak ettigim seydir esinin tepkisi ne.oldu
Canım eşim dışarıdayken yaptım testi hemen ablamı aradım ağlayarak aslında emin olup söyleyecektim ama ben o geldiğinde öyle çok ağlıyordum ki saklayamadım söyledim o da ağlamaya başladı ilk defa ağlarken gördüm onu ya :KK61: sonra sarıldık birbirimize hiçbirşey söyleyemedik biz kalakaldık öyle :) allahım hepimize daha fazla aratmadan hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah :dua:

Canım eşim dışarıdayken yaptım testi hemen ablamı aradım ağlayarak aslında emin olup söyleyecektim ama ben o geldiğinde öyle çok ağlıyordum ki saklayamadım söyledim o da ağlamaya başladı ilk defa ağlarken gördüm onu ya :KK61: sonra sarıldık birbirimize hiçbirşey söyleyemedik biz kalakaldık öyle :) allahım hepimize daha fazla aratmadan hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah :dua:
Mutlulugunuz daim.olsun canim herseyin hayirlisi artik

Back
X