• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

IMG_7071.webp IMG_7070.webp Canım ilk olarak alttakini yaptım çok silik gibi çıktı yanlış mı yaptım yada sıvı tüketimi mi fazla diye ikincisini de 3 saat sonra yaptım böyle çıktı dün koyuydu bugün silik anlayamadım ..coğrafya öğretmeniyim canım

Arkadaşlar , bu kasığım bildiğiniz kasığımda bişiyler pıt pıt atıyor, Dr. bağırsak hareketleri diyor ...bağırsak oraya kadar gidiyor mu?

Ya arkadaşlar bgn 3. Gün hala lh testi pozitif 2 gün üst üste ilişki oldu zaten 3. Günde olmaz heralde ay bi işimizde düzgün gitsin yahu valla kafayı yedim bu ay 2 arkadaşımın hamilelik haberini aldım hemde korundukları halde tövbe yaa millet istemeden hamile kalıyo biz burda yok testti yok idrardı vayy anam yaa Allahım ne olur acı bize ya Rabbim yardım et:KK31:

Arkadaşlar , bu kasığım bildiğiniz kasığımda bişiyler pıt pıt atıyor, Dr. bağırsak hareketleri diyor ...bağırsak oraya kadar gidiyor mu?
Bnmde arada oluyo dr bana bağırsak demedi rahimde böyle kasılmalar normal olabilir demişti kesin bi sebebi yokmuş bnde genelde yumurtlama yaklaşınca oluyo

Bnmde arada oluyo dr bana bağırsak demedi rahimde böyle kasılmalar normal olabilir demişti kesin bi sebebi yokmuş bnde genelde yumurtlama yaklaşınca oluyo

Ya sorma kardeş, kadın bence anlamıyor bişiy kasıkta atmanın ne işi var afedersiniz ilişkiden sonra attı hemde ....yani bağırsak üstte olur bildiğim daha da gitmem ona :(

Sen benm arkadaşı bi bilsen kız d.k hapı aldığı halde oldu yuhhh dedik :) ama iyi kide olmuş çok fırlama bi oğlu var :)

kızlar merhabalar ovulasyon testini illa sabah akşam mı yapmak gerekiyor?? çalıştığım için sabahları yapmam çok zor sadece akşamları yapsam ki bir kaç kere öle yaptım yeterli olur mu? yardımcı olurmusunuz

Merhaba kızlar. Diğer topiğe yazmıştım ama sanırım pek bilgisi olan yok bu topiği fark edince buraya yazmak istedim. bilgisi olanlar yardımcı edebilir mi acaba

Bu ay da yine korunmamiza rağmen ufak bir kaza atlattık. Ovulasyon dönemleri ile ilgili çok bilgim yok bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba ? Dün riskli günde miydim?

Geçen ay adet düzensizliği yaşadığım için yumurtlama günlerim karıştı malesef. en son 9 kasımda adet oldum. Cuma günü şiddetli akıntım başlamıştı baya yoğun hani ayağa kalkınca su gibi giden şekilde. 3 gün öyle devam etti o akinti dün de vardı ve biz dün küçük bir kaza atlattık. İçeri bir şey gelmedi gibi ama emin de değiliz şüpheli ilişki oldu yani.
Ve bugün akıntım kesilmiş durumda yani geliyor ama belli belirsiz artık geçtiğimiz 3 gün gibi yoğun değil.
bu durumda dün yumurtalama dönemi açısından en sakıncalı günde mi olmuş oluyorum yoksa risk nispeten dusuk müdür bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim

kızlar merhabalar ovulasyon testini illa sabah akşam mı yapmak gerekiyor?? çalıştığım için sabahları yapmam çok zor sadece akşamları yapsam ki bir kaç kere öle yaptım yeterli olur mu? yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu ??acaba günde bir kere test yapmayla yumurtlama günümü yakalayabilirmiyim

öyle mi peki ilk idrarla fln mı yapmak lazım ?? geçen ay denedim sadece akşamları yaparak ama genelde sbah akşam yapılıyormuş diye okuyunca kafam karışmıştı
Valla benim ki duyum , profosyonel biri başka diyorsa bilemem :(

Back
X