- 16 Mart 2014
- 437
- 322
- 303
- 34
Katılıyorum şekerimBi dolu bi boş. Çalışma olsa dimi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyorum şekerimBi dolu bi boş. Çalışma olsa dimi![]()
Birde doktor dedi bunu banaO zaman bu 14. Gün lafi hikaye :)
Napdin canım yaptın mı testini. Branş ne bu arada. Hoşgeldin bu topicte çok öğretmen geldi gittiEvet canım
Bnmde arada oluyo dr bana bağırsak demedi rahimde böyle kasılmalar normal olabilir demişti kesin bi sebebi yokmuş bnde genelde yumurtlama yaklaşınca oluyoArkadaşlar , bu kasığım bildiğiniz kasığımda bişiyler pıt pıt atıyor, Dr. bağırsak hareketleri diyor ...bağırsak oraya kadar gidiyor mu?
Bnmde arada oluyo dr bana bağırsak demedi rahimde böyle kasılmalar normal olabilir demişti kesin bi sebebi yokmuş bnde genelde yumurtlama yaklaşınca oluyo
Bu ay da yine korunmamiza rağmen ufak bir kaza atlattık. Ovulasyon dönemleri ile ilgili çok bilgim yok bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba ? Dün riskli günde miydim?
Geçen ay adet düzensizliği yaşadığım için yumurtlama günlerim karıştı malesef. en son 9 kasımda adet oldum. Cuma günü şiddetli akıntım başlamıştı baya yoğun hani ayağa kalkınca su gibi giden şekilde. 3 gün öyle devam etti o akinti dün de vardı ve biz dün küçük bir kaza atlattık. İçeri bir şey gelmedi gibi ama emin de değiliz şüpheli ilişki oldu yani.
Ve bugün akıntım kesilmiş durumda yani geliyor ama belli belirsiz artık geçtiğimiz 3 gün gibi yoğun değil.
bu durumda dün yumurtalama dönemi açısından en sakıncalı günde mi olmuş oluyorum yoksa risk nispeten dusuk müdür bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim
kızlar merhabalar ovulasyon testini illa sabah akşam mı yapmak gerekiyor?? çalıştığım için sabahları yapmam çok zor sadece akşamları yapsam ki bir kaç kere öle yaptım yeterli olur mu? yardımcı olurmusunuz
öyle mi peki ilk idrarla fln mı yapmak lazım ?? geçen ay denedim sadece akşamları yaparak ama genelde sbah akşam yapılıyormuş diye okuyunca kafam karışmıştıSabah daha iyi deniliyordu :)
Valla benim ki duyum , profosyonel biri başka diyorsa bilememöyle mi peki ilk idrarla fln mı yapmak lazım ?? geçen ay denedim sadece akşamları yaparak ama genelde sbah akşam yapılıyormuş diye okuyunca kafam karışmıştı
Valla benim ki duyum , profosyonel biri başka diyorsa bilemem![]()
1 sene kadar uğraştım canım. Ama evet dı bilirim çünkü ovu. Testi ile yum. Gunumu bildim. 12. Gün olduğunuvorones canım sen ovu testi ile mi gebe kaldın
Başka herhangi bir tedavi falan oldun mu Can'ım gebe kalmak için , hsg falan çektirdin mi1 sene kadar uğraştım canım. Ama evet dı bilirim çünkü ovu. Testi ile yum. Gunumu bildim. 12. Gün olduğunu