- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 598
Canimm yaaa. Ne deyim geçmiş olsun. . İnan ben de sen hamis olursan mutlaka yazarsın die . Bu topice gelesim gelmiodu . Etiketlersn zaten diodum. Senin yasadiklarini yaşadım ya ben . Ağlaya ağlaya tüp bebek merkezinin yolunu tutmstuk asılama bilmem ne içinm.beauty
vorones canlarim nasilsiniz taze annişlerim fıstık gibi olursunuz yakinda hic takmayin kilolari kafaniza
Ben nemi yaptim accik uzun olur belki ama hakkinizi helal,edin
Tip fakultesinde cok iyi bi uzmana genel muayene icin gittim alttan muayene etti smear testi yapildi hormon neyin tahlilleri yapildi smear haric hersey temiz cikti smear 25 gunde belli oluyormus cunku.doktor bana adet3 te gel dedi.
Hastaneden geldikten 3 gun sonra adete 14 gun varken ben az azda olsa adet gormeye basladim acayipte agrim vardi ertesi gun 30 ağustos tatil oldugu icin bi sağlık ocagina gittim smeardan dolayı kanama agri olmaz buyuk ihtimalle düşük yapiyorsun dedi beynim oynadi resmen
Hastaneler kapali ozelleri aradim yarim saate doktorlar gidecek dedi imkani,yok yetişemeyiz o kafadaki sorularla bekledim 3.gunu tipa gittim hormon tahlillerimi yaptirdim Eki Görüntüle 1887848 fsh boyle cikti.doktor cocuk,dusunuyormusunuz dedi
Ha... evet ...yani hayir yani,akışına biraktik :)))) doktor bir,an evvel tup bebek infertiliteye cikin hamile kalma şansınız cok az dedi
Ben yikildim resmen napacagimi bilemedim esim konuşuyor duymuyorumki onu ...
Ciktik tup bebege esim gel çıkmayalım baska doktorlarada gideriz desede aklimda sorular vardı anlattim herşeyi adetr 14 gun kala regl olmussun bu deger gecerli değildir dedi adamin ellerine sarilip optugumu hatırlıyorum tekrar adet 3te gidecem deger ayni cikarsa sikintinin alasini yasiyacam en az 20 kilo vermem lazim sigarayida birak dedi hadi sigara birakma neysede kilo verimi zor ya
Boyle iste kizlar bilerek topige girmekten kaciniyorum taki siz bugun etiketleyene kadar ne bilim kotu oluyorum ya...kafamda sorularla bekliyorum adeti
. Sen hsg cektirdin mi peki .
Unutma rabbim vereceği zamanı bilio. Kilo vererek sonunda hamis kalanlar çok oluo ki bunlarda n biri de benim.. 67 kilodan 57 ye gelince geldi bebem.
Bol spor yaparak verirsin yemek içmekten kesilmene Grek yok.. Bi de kk da cuma zayıflamayarismalari var . Katıl topic ler yardimci oluo ben öyle vermiştim
Ben dé okula basladim.tatil de zor günler geçirdik. Hala da toparlanmjs değiliz. Bebem iyi olsun dà. İyiyiz şükür . Bol duaaa