- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 598
Maşallahcanim ya . Ben neler çektim. 2. Ay da anca yan dönüp kalkabiliodumCanım genel oldu.maşallah diyelim yatmadım hiç, hemen ayaklandım ben.:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallahcanim ya . Ben neler çektim. 2. Ay da anca yan dönüp kalkabiliodumCanım genel oldu.maşallah diyelim yatmadım hiç, hemen ayaklandım ben.:)
Çok sukur iyiyiz canım. Siz nasılsınız? Sezeryan oldum ama Dr sağolsun çok sukur ki aşırı bir ağrı ve rahatsızlık hissetmedim. Sutum biraz az gibi yani göğsumden sarıl saril hiç süt akmadi hatta hiç sutum dışarı akmadi. Acaba az da bebegime mı yetmiyor diye dusunuyorum sen tecrubelisin ne yapmak lazım.Canım ne yaptın bebisin iyidir umarım . Sezeryan keyfi olma derim..Ben pişman oldum. Normal icimde kaldi.
Canım onu ben dé yaşadım . Pompa ile geceleri falan sağıyordum. Sonrâ memeyi verirken şırınga ile deağzına sıktıriyirdum. Zor zamanlardi. Neden böyle yapıodum çünkü memeyi siksam etsem dediğin gibi akma falan olmuodu.Çok sukur iyiyiz canım. Siz nasılsınız? Sezeryan oldum ama Dr sağolsun çok sukur ki aşırı bir ağrı ve rahatsızlık hissetmedim. Sutum biraz az gibi yani göğsumden sarıl saril hiç süt akmadi hatta hiç sutum dışarı akmadi. Acaba az da bebegime mı yetmiyor diye dusunuyorum sen tecrubelisin ne yapmak lazım.
Bi de gogus ucu ağrısından emzirmek bile istemiodum. Lansinoh krem sürup ped le dururdum. Her emzirmede de erinme yıka suyla . Gecer inşallah bu günler biraz zor zamanlar. Yataktan falan kendin kalkabilio musun ağrıların nasilÇok sukur iyiyiz canım. Siz nasılsınız? Sezeryan oldum ama Dr sağolsun çok sukur ki aşırı bir ağrı ve rahatsızlık hissetmedim. Sutum biraz az gibi yani göğsumden sarıl saril hiç süt akmadi hatta hiç sutum dışarı akmadi. Acaba az da bebegime mı yetmiyor diye dusunuyorum sen tecrubelisin ne yapmak lazım.
Bende humana iciyorum. Aynen benimde gogus uclarim çok fena hele bir tanesi emzirirken ağlıyorum o kadar fena. Ben doğum yapali bugün 14 gün oldu canım. İnsan çok sukur kendim kalkabiliyorum ilk zamanlar korkunçtu yerimden kipirdamak çok sukur geçti. Sen mama takviyesi yapıyor musun peki?Bi de gogus ucu ağrısından emzirmek bile istemiodum. Lansinoh krem sürup ped le dururdum. Her emzirmede de erinme yıka suyla . Gecer inşallah bu günler biraz zor zamanlar. Yataktan falan kendin kalkabilio musun ağrıların nasil
Neyseki geçti gitti canımMaşallahcanim ya . Ben neler çektim. 2. Ay da anca yan dönüp kalkabiliodum
Kuzum nasılsın?Slm kizlar herkese epeydir topige gelemiyordum @ ebruserkan varmi canim gebelik testi eklemissinya merak ettim
50 kiloyla hamile kaldım.80 le doğuma girdim.68im şu an vorones.rezillik vallaBu arada günler ben de hiç iyi gitmio. Şükür bebem ben iyiyiz sağlıktan etmesin allahım ama işte moral olarak pek iyi değilim. Zaten tombalak tomabalak geziorum ortalıkta. Yapisti bana bu göbek bu kilolar. Sezeryan belasına zaten bu yağlı göbeğim bir de sizlio acio arada..
Kizzzz ayniyiz desené ben dé 56 ile kalıp 80 le çıktım . Şimdi 70 im50 kiloyla hamile kaldım.80 le doğuma girdim.68im şu an vorones.rezillik valla
En ilk başta mama verdim bi kaç kez . Su an vermiyorm. Umarım yetiodur bebeme. Şimdi damla dà kullanmiom bitince bi türlü fırsat bulamadim almayaBende humana iciyorum. Aynen benimde gogus uclarim çok fena hele bir tanesi emzirirken ağlıyorum o kadar fena. Ben doğum yapali bugün 14 gün oldu canım. İnsan çok sukur kendim kalkabiliyorum ilk zamanlar korkunçtu yerimden kipirdamak çok sukur geçti. Sen mama takviyesi yapıyor musun peki?
Mesajını yeni gördüm canım gerci sen de doğum yaptın ama cevaplayayım yine de.dikiş yok gibi canım maşallah diyelim.dümdüz kaslı maslı göbeğimden eser yokMasaallah canım dikişlerin nasıl inşaallah bende hemencecik ayaklanır toparlanirim. Ya birde göbek çok kaliyor mu sen daha lohusasin ama![]()
Senin boyun iyi canım ben ufak tefeğim bi de..iştahım halâ açık.Kizzzz ayniyiz desené ben dé 56 ile kalıp 80 le çıktım . Şimdi 70 im
![]()
Su ara biraz dikkat ediom bakalım . 69.9 çıktım dı :) inşallah veririz yahuSenin boyun iyi canım ben ufak tefeğim bi de..iştahım halâ açık.
Kuş kadar yiyen kuş gibi olur.bu benim sozüm vorones.sütümü yapacak kadar yemeli içmeli.insallah vereceğiz tabiSu ara biraz dikkat ediom bakalım . 69.9 çıktım dı :) inşallah veririz yahu
Amin canım çok sağol.
Maşallah maşallahAyyy evet vorones giremedim yazamadım.4ağustosta kavuştum oğluşa.nasılsın Ömer Ediz nasıl?
Iyıyım canlarım,annışlerım sızler nasılsınızKuzum nasılsın?
sevdabuzer im canım napan. Tedavi oldun mu. Bebiş gelince haber ver mutlaka