• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım ne yaptın bebisin iyidir umarım . Sezeryan keyfi olma derim..Ben pişman oldum. Normal icimde kaldi.
Çok sukur iyiyiz canım. Siz nasılsınız? Sezeryan oldum ama Dr sağolsun çok sukur ki aşırı bir ağrı ve rahatsızlık hissetmedim. Sutum biraz az gibi yani göğsumden sarıl saril hiç süt akmadi hatta hiç sutum dışarı akmadi. Acaba az da bebegime mı yetmiyor diye dusunuyorum sen tecrubelisin ne yapmak lazım.

Çok sukur iyiyiz canım. Siz nasılsınız? Sezeryan oldum ama Dr sağolsun çok sukur ki aşırı bir ağrı ve rahatsızlık hissetmedim. Sutum biraz az gibi yani göğsumden sarıl saril hiç süt akmadi hatta hiç sutum dışarı akmadi. Acaba az da bebegime mı yetmiyor diye dusunuyorum sen tecrubelisin ne yapmak lazım.
Canım onu ben dé yaşadım . Pompa ile geceleri falan sağıyordum. Sonrâ memeyi verirken şırınga ile deağzına sıktıriyirdum. Zor zamanlardi. Neden böyle yapıodum çünkü memeyi siksam etsem dediğin gibi akma falan olmuodu.
Galaktago die bi damla var eczane den aldım süt arttici o iyi geldi . SOnra süt oldu

Bi de gogus ucu ağrısından emzirmek bile istemiodum. Lansinoh krem sürup ped le dururdum. Her emzirmede de erinme yıka suyla . Gecer inşallah bu günler biraz zor zamanlar. Yataktan falan kendin kalkabilio musun ağrıların nasil

Bi de gogus ucu ağrısından emzirmek bile istemiodum. Lansinoh krem sürup ped le dururdum. Her emzirmede de erinme yıka suyla . Gecer inşallah bu günler biraz zor zamanlar. Yataktan falan kendin kalkabilio musun ağrıların nasil
Bende humana iciyorum. Aynen benimde gogus uclarim çok fena hele bir tanesi emzirirken ağlıyorum o kadar fena. Ben doğum yapali bugün 14 gün oldu canım. İnsan çok sukur kendim kalkabiliyorum ilk zamanlar korkunçtu yerimden kipirdamak çok sukur geçti. Sen mama takviyesi yapıyor musun peki?

Bu arada günler ben de hiç iyi gitmio. Şükür bebem ben iyiyiz sağlıktan etmesin allahım ama işte moral olarak pek iyi değilim. Zaten tombalak tomabalak geziorum ortalıkta. Yapisti bana bu göbek bu kilolar. Sezeryan belasına zaten bu yağlı göbeğim bir de sizlio acio arada..
50 kiloyla hamile kaldım.80 le doğuma girdim.68im şu an vorones.rezillik valla

Bende humana iciyorum. Aynen benimde gogus uclarim çok fena hele bir tanesi emzirirken ağlıyorum o kadar fena. Ben doğum yapali bugün 14 gün oldu canım. İnsan çok sukur kendim kalkabiliyorum ilk zamanlar korkunçtu yerimden kipirdamak çok sukur geçti. Sen mama takviyesi yapıyor musun peki?
En ilk başta mama verdim bi kaç kez . Su an vermiyorm. Umarım yetiodur bebeme. Şimdi damla dà kullanmiom bitince bi türlü fırsat bulamadim almaya

Masaallah canım dikişlerin nasıl inşaallah bende hemencecik ayaklanır toparlanirim. Ya birde göbek çok kaliyor mu sen daha lohusasin ama :eek:
Mesajını yeni gördüm canım gerci sen de doğum yaptın ama cevaplayayım yine de.dikiş yok gibi canım maşallah diyelim.dümdüz kaslı maslı göbeğimden eser yok:(

sevdabuzer sevdabuzer im canım napan. Tedavi oldun mu. Bebiş gelince haber ver mutlaka
m.beauty m.beauty vorones vorones canlarim nasilsiniz taze annişlerim fıstık gibi olursunuz yakinda hic takmayin kilolari kafaniza
Ben nemi yaptim accik uzun olur belki ama hakkinizi helal,edin
Tip fakultesinde cok iyi bi uzmana genel muayene icin gittim alttan muayene etti smear testi yapildi hormon neyin tahlilleri yapildi smear haric hersey temiz cikti smear 25 gunde belli oluyormus cunku.doktor bana adet3 te gel dedi.
Hastaneden geldikten 3 gun sonra adete 14 gun varken ben az azda olsa adet gormeye basladim acayipte agrim vardi ertesi gun 30 ağustos tatil oldugu icin bi sağlık ocagina gittim smeardan dolayı kanama agri olmaz buyuk ihtimalle düşük yapiyorsun dedi beynim oynadi resmen
Hastaneler kapali ozelleri aradim yarim saate doktorlar gidecek dedi imkani,yok yetişemeyiz o kafadaki sorularla bekledim 3.gunu tipa gittim hormon tahlillerimi yaptirdim P_20160921_191716_BF.webp fsh boyle cikti.doktor cocuk,dusunuyormusunuz dedi
Ha... evet ...yani hayir yani,akışına biraktik :)))) doktor bir,an evvel tup bebek infertiliteye cikin hamile kalma şansınız cok az dedi
Ben yikildim resmen napacagimi bilemedim esim konuşuyor duymuyorumki onu ...
Ciktik tup bebege esim gel çıkmayalım baska doktorlarada gideriz desede aklimda sorular vardı anlattim herşeyi adetr 14 gun kala regl olmussun bu deger gecerli değildir dedi adamin ellerine sarilip optugumu hatırlıyorum tekrar adet 3te gidecem deger ayni cikarsa sikintinin alasini yasiyacam en az 20 kilo vermem lazim sigarayida birak dedi hadi sigara birakma neysede kilo verimi zor ya
Boyle iste kizlar bilerek topige girmekten kaciniyorum taki siz bugun etiketleyene kadar ne bilim kotu oluyorum ya...kafamda sorularla bekliyorum adeti

Back
X