• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım internetteki hesaplama ortalama tahmindir.günü gününe olacak diye bir kaide yok.olsa bile hormonun salgılanması beynin bazı bölümleriyle ilgili,metabolizmamız kendine hastır.her ay bir yumurta atılır tüplere yani çatlama dedigimiz olay budur.bazen iki yumurta atildığı da olabilir.ikisi de döllenirse çift yumurta ikizi olur ki bu da istisnadır.
Yavrum sen doğum yapmışsın ya.. Oy masallahhhhh. Kız bi de 39 yasinsaymışsın. Vallla masallahhhhh sanaaa

Bu testten görmemiştim pek . Kaç günde bi adet oluosun eğer 30 ü geckinse böyle çıkmaz önümüzdeki günlerde .. koyulaşacatir
Bende pko var 50.GN falan oluyodum dr bi ilaç verdi gecen ay 36. Gunumde oldum bu ayda erken olurum diye dusunuyorum bugün gene yaptm test biraz daha koyuydu yumurtlama dönemim yakin herhalde

Bende pko var 50.GN falan oluyodum dr bi ilaç verdi gecen ay 36. Gunumde oldum bu ayda erken olurum diye dusunuyorum bugün gene yaptm test biraz daha koyuydu yumurtlama dönemim yakin herhalde
Aynen öyle sen simdiden başlasan mi ki bi dolu bi boş gecirmeye ya da yok yok dahà erken bi kaç güné koyulaşacak

Yiğit teyzesi:)vay beee nasıl gecti günler aylar..testlerle kafayı bozup ağlaşıyorduk buralarda...
Selam canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canim. İsmiyle sağlıkli uzun ömürlü bir hayatınız olur inşaallah.İyi olmaniza sevindim.
Ya evett ya ne günlerdi benimde az kaldı bayram öncesi sezeryan olacağım galiba yarın ki kontrolumde belli olacak bakalım bizim oglus napiyor. Sende @vorones te sezeryandi değil mi genel mı oldunuz çok agriniz siziniz oldu mu sonrasında çok korkuyorum ya

Selam canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canim. İsmiyle sağlıkli uzun ömürlü bir hayatınız olur inşaallah.İyi olmaniza sevindim.
Ya evett ya ne günlerdi benimde az kaldı bayram öncesi sezeryan olacağım galiba yarın ki kontrolumde belli olacak bakalım bizim oglus napiyor. Sende @vorones te sezeryandi değil mi genel mı oldunuz çok agriniz siziniz oldu mu sonrasında çok korkuyorum ya
Canım genel oldu.maşallah diyelim yatmadım hiç, hemen ayaklandım ben.:)

Arkadaşlar merhaba,
Bende bu topic te hamile kalmıştım. Testimi size atmış hamilelik müjdemide ilk sizler vermiştiniz. Şimdi çok yakın bir arkadaşım için bu müjdeyi bekliyoruz. Gebelik testini atıyorum. Ben çok hafif bir pembe çizgi görüyorum ama yanlışmı görüyorum diye kızı ümitlendirmek istemedim. Sizce varmı ikinci çizgi yardımcı olabilirmisiniz bana?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 97
  • image.webp
    image.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 81
Çok silik var gibi ama umitlendirme bence yine tekrarlasin testi
Arkadaşlar merhaba,
Bende bu topic te hamile kalmıştım. Testimi size atmış hamilelik müjdemide ilk sizler vermiştiniz. Şimdi çok yakın bir arkadaşım için bu müjdeyi bekliyoruz. Gebelik testini atıyorum. Ben çok hafif bir pembe çizgi görüyorum ama yanlışmı görüyorum diye kızı ümitlendirmek istemedim. Sizce varmı ikinci çizgi yardımcı olabilirmisiniz bana?

YARDIM!!!!!!Kizlar bi sorum var normalde bat gunum ama adet olmadim 2 gundur yaptigim ovulasyon testleri esit koyulukta .sat tan sonra bugune kadar bu kadar koyu yakalayamamistim.bat gunu ve koyu cizgi sizde ben ovulasyonu simdi mi yasiyorum bat gunu bata 1 kac gun kala yumurtlama olurmu .

Canım ne yaptın bebisin iyidir umarım . Sezeryan keyfi olma derim..Ben pişman oldum. Normal icimde kaldi.

YARDIM!!!!!!Kizlar bi sorum var normalde bat gunum ama adet olmadim 2 gundur yaptigim ovulasyon testleri esit koyulukta .sat tan sonra bugune kadar bu kadar koyu yakalayamamistim.bat gunu ve koyu cizgi sizde ben ovulasyonu simdi mi yasiyorum bat gunu bata 1 kac gun kala yumurtlama olurmu .
Canım napdin... hamis olabilirsin. Bat günü koyuluk olmaz normalde

Arkadaşlar merhaba,
Canım arkadaşın hamis miymis

Back
X