• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Adet gunum 3 temmuzdu 8inde bitti sonrasinda once birkac gun pembe akinti sonraki birkac gun kahverengi akinti 3 gundurde tekrar adet oluyorum
13 gundur bitmedi meret tatilde bana zehir oldu tabi

Bes gundur ovulasyon testim ayni cikio tuhaf deil mi bilgisi olan paylasabilir mi

Eklentiler

• 20160717_155205.webp
    20160717_155205.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 141
Kızlar size bir sorum olacak ben 12.gün yumurtladım ve o gün Korunmasız ilişki oldu kaçamak diyelim adet günüm dündü test yaptım önce bir ikinci çizgi çıkar gibi oldu belirdi sonra kayboldu olsa çıkardı heralde erken yumurtladım bide yani bu gün 1 gün gecikme yaşıyorum. Böyle bir durum duyan bilen başına gelen varmı ? Erken yumurtladım gecikme olmadan öğrenmem gerekmezmiydi? ??

Kızlar yine adet oldum 2 gün gecikti ama oldum ne yazık ki :( ümidi her geçen ay kaybediyorum elimde değil gücüm tükendi artık ....

Kızlar burası pek bir sessiz kalmış umarım dönenler gzel haberler ile döner. Ben hala güzel haberle dönemiyorum bu ay adet bitiminde prolaktinim yine yükselmiş 2 ay sadece prolaktini düşürmek için ilaç içeceğim klomen çatlatma iğnesi falan kullanmayacağım doktoruma tedaviye biraz ara vermek istediğimi söyledim o da mantıklı buldu çok yıprandım çünkü ekim ayına kadar gebelik oluşmazsa ekimde gideceğim artık ondan sonra büyük ihtimalle 1-2 ay daha falan klomen çat.iğnesi devam edeceğiz o da olmazsa artık aşılamaya geçeceğiz. Allahım nasip eder inşallah isteyen kimseyi bebek hasretiyle bırakmaz.:(

Kızlar burası pek bir sessiz kalmış umarım dönenler gzel haberler ile döner. Ben hala güzel haberle dönemiyorum bu ay adet bitiminde prolaktinim yine yükselmiş 2 ay sadece prolaktini düşürmek için ilaç içeceğim klomen çatlatma iğnesi falan kullanmayacağım doktoruma tedaviye biraz ara vermek istediğimi söyledim o da mantıklı buldu çok yıprandım çünkü ekim ayına kadar gebelik oluşmazsa ekimde gideceğim artık ondan sonra büyük ihtimalle 1-2 ay daha falan klomen çat.iğnesi devam edeceğiz o da olmazsa artık aşılamaya geçeceğiz. Allahım nasip eder inşallah isteyen kimseyi bebek hasretiyle bırakmaz.:KK43:
Amiiin inşallah canım valla bende uludag üniversitesine başladım 3 aydır gidiyorum bütün testlerin çok güzel cikiyo ama neden se bir türlü olmuyo adettim düzgün değil hep gecikiyor düzene sokacaklar onuda vazgeçtiler öncelik bebek dediler ama olmuo bende tüp bebek merkezine randevu aldım özele çok gittim hiç bi sonuç alamadım 4 senedir uğraşıyorum bir kere hamile kaldim ama kalp atışı durdu aldılar oda kendiliğinden kaldım o kadar tedaviden sonra ara verdik o arada kaldım kürtaj olalı daha bi sene olmadı bende çok yıprandım yoruldum bu sefer de aşılama denemek İSTİYORUZ oda olmazsa birakcam bi süre

Bes gundur ovulasyon testim ayni cikio tuhaf deil mi bilgisi olan paylasabilir mi
paylaşalı baya olmuş ama iki çizgi yumurtan çatlamaya hazır ama çatlamamış demek oluyor çatladığı an çizgi silikleşir ve ilişkiye girersen hamile kalma şansın yükselir umarım şimdiye kadar hamile kalmışsındır

Bu arada günler ben de hiç iyi gitmio. Şükür bebem ben iyiyiz sağlıktan etmesin allahım ama işte moral olarak pek iyi değilim. Zaten tombalak tomabalak geziorum ortalıkta. Yapisti bana bu göbek bu kilolar. Sezeryan belasına zaten bu yağlı göbeğim bir de sizlio acio arada..

paylaşalı baya olmuş ama iki çizgi yumurtan çatlamaya hazır ama çatlamamış demek oluyor çatladığı an çizgi silikleşir ve ilişkiye girersen hamile kalma şansın yükselir umarım şimdiye kadar hamile kalmışsındır
Anammm ne kadar da minnoş yavrun şimdi sağlıkla al bebenı kucagina

Bu arada günler ben de hiç iyi gitmio. Şükür bebem ben iyiyiz sağlıktan etmesin allahım ama işte moral olarak pek iyi değilim. Zaten tombalak tomabalak geziorum ortalıkta. Yapisti bana bu göbek bu kilolar. Sezeryan belasına zaten bu yağlı göbeğim bir de sizlio acio arada..
Canım Hoşgeldin tekrar :) sayfamız sessiz artık vallahi sen iyi ol ama bebişin annesine ihtiyacı var gider o Göbüşlerde hiç merak etme ;) ben de bugün yine adet oldum şaka maka 1,5 yıldır bu hasreti çekiyorum Zaman geçiyor gidiyor . Bazen diyorum ki belki de hiç nasip olmayacak bu duygu ... Hayırlısı belki de bizim için de böylesi hayırlısı ...

Canım Hoşgeldin tekrar :) sayfamız sessiz artık vallahi sen iyi ol ama bebişin annesine ihtiyacı var gider o Göbüşlerde hiç merak etme :KK66: ben de bugün yine adet oldum şaka maka 1,5 yıldır bu hasreti çekiyorum Zaman geçiyor gidiyor . Bazen diyorum ki belki de hiç nasip olmayacak bu duygu ... Hayırlısı belki de bizim için de böylesi hayırlısı ...
Tatlım sakin sakin böyle düşünme gerçekten bi zamanı var. Karamsarlığin dibini yaşadım bu topic şahit ama işte sen elinden geleni yap. Ben aşılama bile yaptım olmayınca olmadi. Meğer hsg film cekmeliymisim falan filan . Hoş en son ondan oldu da diemem hani. Eşim de ben de hap kullandik falan. Rabbim kucağınizi boş koymasın. sevdabuzer sevdabuzer imkinide

Adetimin 11. Gününden beri yapi yorum bugün 14.günüm hep böyle mi cıkıcak?

Eklentiler

• IMG_20160827_000644.webp
    IMG_20160827_000644.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 77
Tatlım sakin sakin böyle düşünme gerçekten bi zamanı var. Karamsarlığin dibini yaşadım bu topic şahit ama işte sen elinden geleni yap. Ben aşılama bile yaptım olmayınca olmadi. Meğer hsg film cekmeliymisim falan filan . Hoş en son ondan oldu da diemem hani. Eşim de ben de hap kullandik falan. Rabbim kucağınizi boş koymasın. sevdabuzer sevdabuzer imkinide
Oyyy kuzum nasilsin ben bu ara hep doktorlardayim tahlillerimi yaptirdim smear testinide yaptirdim doktora rahim filmini dedim adetin ucuncu gunu hormon testi yapalim temiz cikarsa infertilite tup bebege yonlendirirm dedi tipta o bolumde rahim filmi yapiliyormus hayirlisi bakalim tatildeyken kontrollerimi bitireyim diyorum
Pasamiz nasil kuzum anam masallah size:nazar::nazar:

Kızlarrrr benim tedavi olmadı bu ay meğerse benim yumurtalar gayrette büyüyormuş fakat benim yumurtam çatlamamış ve kist yapmış 3 tane kist çıktı. Doktor dedi ki çatlama problemi var ben sanıyordum ki yumurta büyümüyor amanın benim yumurtam büyürmüşte çatlamıyormuş bu da yeni çıktı yahuu :KK43: şimdi bunun üzüntüsünü yaşıyorum. Nasip bu işler Allah mı inşallah nasibime yazmıştır önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım inşallah şu kistler erişinde bana dua edin lütfen.
Birde yumurta çatlamasına iyi gelen bir kür a da bildiğiniz bir şeyler var mı ???
vorones vorones I imtisall sevdabuzer sevdabuzer . @m3rv3_gkn
Canimmm ne alemdesinn merak ettimmmm

Oyyy kuzum nasilsin ben bu ara hep doktorlardayim tahlillerimi yaptirdim smear testinide yaptirdim doktora rahim filmini dedim adetin ucuncu gunu hormon testi yapalim temiz cikarsa infertilite tup bebege yonlendirirm dedi tipta o bolumde rahim filmi yapiliyormus hayirlisi bakalim tatildeyken kontrollerimi bitireyim diyorum
Pasamiz nasil kuzum anam masallah size:nazar::nazar:
Afferin sana. Doktor kontrolü şart. . Valla bu kez olacak.senin.tedavi kesin cevap verir merak etme.. Valla biz 3 aylik oluoz teyzossss. Öpüyoruz sizi

Back
X