• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ama yinede pes etmedim şimdi tekrar başladık doktora gitmeye bir kerede aşılama denemek istiyorum belkide bizimde nasibimizi öyle anne baba olmaktır her zaman hayırlısını istiyorum rabbimden olursa şükür ederim olmazsa da hayırlısı değilmiş nasip kısmet derim kabullenir

Ama yinede pes etmedim şimdi tekrar başladık doktora gitmeye bir kerede aşılama denemek istiyorum belkide bizimde nasibimizi öyle anne baba olmaktır her zaman hayırlısını istiyorum rabbimden olursa şükür ederim olmazsa da hayırlısı değilmiş nasip kısmet derim kabullenir
Bende tatile gidip geliyim asılama yaptırcam canım inş hayırlısı olsun hakkımızda isteyen herkese rabbim tattırsın annelik duygusunu cuma günü yüzü suyu hürmetine Amin...

Bide şimdi size bi foto yollicam. Ovulasyon testi yaptım dün akşam biri silik iki çizgi çıktı sizce çatlama olmuş mudur bi bilgisi olan var bu konuda

Yukleyemiyorum

Eklentiler

• IMG-20160714-WA0014.webp
    IMG-20160714-WA0014.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 112
Aşağıda dosya yükle var ona basıyorum resmi seçiyorum ama kırpmadan cikmiyo direk yükleme başlıyor sonrada hata oldu diyo

Canım kırpmayı kendi telinden yapıcam galeriden sonra buraya yukluyceksin

Kızlar ya ben ovulasyon testi yaptım normalde bu kadar açık renk değil elimde ama yine de normale göre açık sizce o gün bugün mü

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-07-15-10-27-21.webp
    SmartSelectImage_2016-07-15-10-27-21.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 177
Arkadaslar bu testin durumu ne iki gun oncede boyleydi hergn yumurtlama olur mu pek bilgm yok da

Eklentiler

• 20160715_140716.webp
    20160715_140716.webp
    27 KB · Görüntüleme: 183
Benimde pek bilgim yok ama senin çatlama olmuş bence öyle görünüyor sanırım ama sen yine değerlendir bence tutabilir

Yani uc gun boyle cikmasi normal mi acaba ilk defa yapiyrm test. Akintim yok olmasi gerekiyo galiba hep oyle yazlmis yormlarda ama degerlendirecm bu aksam ;)

kızlar ovü yaptım 3/4 haziranda pik yaptı bugğn 11.günüm 2 gündür hafif pembeli akıntım var regl bukadar erken olabilir mi?

kızlar ovü yaptım 3/4 haziranda pik yaptı bugğn 11.günüm 2 gündür hafif pembeli akıntım var regl bukadar erken olabilir mi?
3_4 temmuz diyecektin sanirim :) yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur seninkide buyuk ihtimalle 17_18 temmuz gibi adetten onceki akintida olabilir yerlesmede olabilir hakkinda hayirlisi olsun

Slm kizlar herkese epeydir topige gelemiyordum @ ebruserkan varmi canim gebelik testi eklemissinya merak ettim

Back
X