- 13 Temmuz 2016
- 77
- 22
- 88
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende tatile gidip geliyim asılama yaptırcam canım inş hayırlısı olsun hakkımızda isteyen herkese rabbim tattırsın annelik duygusunu cuma günü yüzü suyu hürmetine Amin...Ama yinede pes etmedim şimdi tekrar başladık doktora gitmeye bir kerede aşılama denemek istiyorum belkide bizimde nasibimizi öyle anne baba olmaktır her zaman hayırlısını istiyorum rabbimden olursa şükür ederim olmazsa da hayırlısı değilmiş nasip kısmet derim kabullenir
Amiiin inşallah bende yarın gidicem doktora kontroleBende tatile gidip geliyim asılama yaptırcam canım inş hayırlısı olsun hakkımızda isteyen herkese rabbim tattırsın annelik duygusunu cuma günü yüzü suyu hürmetine Amin...
Onuda denedim oda olmuyoCanım kırpmayı kendi telinden yapıcam galeriden sonra buraya yukluyceksin
2 gün önce yapmıştım ama öğün çok kötüydü ateşledi bunaldım dizlerim çok şiddetli ağrıdı bende.bi test yapayım dedim bu çıktı bakalım nasip se olurEki Görüntüle 1858585
Buda benim ovulasyön testim
Benimde pek bilgim yok ama senin çatlama olmuş bence öyle görünüyor sanırım ama sen yine değerlendir bence tutabilirArkadaslar bu testin durumu ne iki gun oncede boyleydi hergn yumurtlama olur mu pek bilgm yok da
Benimde pek bilgim yok ama senin çatlama olmuş bence öyle görünüyor sanırım ama sen yine değerlendir bence tutabilir
3_4 temmuz diyecektin sanirim :) yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur seninkide buyuk ihtimalle 17_18 temmuz gibi adetten onceki akintida olabilir yerlesmede olabilir hakkinda hayirlisi olsunkızlar ovü yaptım 3/4 haziranda pik yaptı bugğn 11.günüm 2 gündür hafif pembeli akıntım var regl bukadar erken olabilir mi?