• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar bu ay klomen + çatlatma iğnesi Fakat yine olmadı olmuyor :( adet gecikmem olsa derken adetim 2 gün erken geldi artık umudumu sabrımı enerjimi kaybettim gibi hissediyorum. 1 yıldan fazla her adet olduğumda kendimi suçlu hissediyorum allahım umarım bize de evlat sevgisini tattırır ama artık doktora gitmesem ara mı versem diyorum kendimi çok yorgun hissediyorum :( su an eşimin memleketindeyiz. Buralarda 3 yıldır evli olan bir çiftin Hala çocuğunun olmaması çok garip karşılanıyor. Her gören soruyor çocuk nerde diye. Çığlık atıp kaçasım geliyor :( ne yapacağımı bilemez haldeyim allahım hepimize güç kuvvet veriyor inşallah :.. Kendinize iyi bakın

Kızlar bu ay klomen + çatlatma iğnesi Fakat yine olmadı olmuyor :KK43: adet gecikmem olsa derken adetim 2 gün erken geldi artık umudumu sabrımı enerjimi kaybettim gibi hissediyorum. 1 yıldan fazla her adet olduğumda kendimi suçlu hissediyorum allahım umarım bize de evlat sevgisini tattırır ama artık doktora gitmesem ara mı versem diyorum kendimi çok yorgun hissediyorum :KK43: su an eşimin memleketindeyiz. Buralarda 3 yıldır evli olan bir çiftin Hala çocuğunun olmaması çok garip karşılanıyor. Her gören soruyor çocuk nerde diye. Çığlık atıp kaçasım geliyor :KK43: ne yapacağımı bilemez haldeyim allahım hepimize güç kuvvet veriyor inşallah :.. Kendinize iyi bakın
İyi bayramlar canım. Oncelikle çok üzüldüğünü biliyorum. Bende pko olduğundan bende klomen ve çatlatma iğnesi oldum ve tutmadı öncesinde 1 kere de yumurta takibi yaptim
Baktım olmuyor böyle ne kadar doğru bilmiyorum ama kalan klomenlerimi kullandım Dr gitmedim ve o ay hamile kaldım ama kafami hep dağıtacak şeylerle uğraştim. Öncelikle Rabbim izin verdi tabi. Çok sukur Rabbime binlerce kez sukur riskli geçse de şuan hamileyim. Rabbim isteyen herkese sana da tez vakitte aratmadan kolayiyla hamile kalmayı hamile olanları da içlerinden beni de zamanında sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşaallah senin içinde dua edicem sende kendine bol bol dua et

İyi bayramlar canım. Oncelikle çok üzüldüğünü biliyorum. Bende pko olduğundan bende klomen ve çatlatma iğnesi oldum ve tutmadı öncesinde 1 kere de yumurta takibi yaptim
Baktım olmuyor böyle ne kadar doğru bilmiyorum ama kalan klomenlerimi kullandım Dr gitmedim ve o ay hamile kaldım ama kafami hep dağıtacak şeylerle uğraştim. Öncelikle Rabbim izin verdi tabi. Çok sukur Rabbime binlerce kez sukur riskli geçse de şuan hamileyim. Rabbim isteyen herkese sana da tez vakitte aratmadan kolayiyla hamile kalmayı hamile olanları da içlerinden beni de zamanında sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşaallah senin içinde dua edicem sende kendine bol bol dua et
Canım benim çok teşekkür ederim Allah bize de nasip eder inşallah bu güzel duyguyu . Senin de hamileliğin sorunsuz geçsin inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına al onun güzel kokusu bütün zorlukları unutturacaktır eminim Allah hepimize kolaylık versin Canım.

İlk burda başlamıştı hersey ilk gebeliğimdi gunlerce aylarca ovulasyon takıbı yaptım her ay bır umuttu 4. Ayda hamıle olduğumu ogrendım buraya yazdım mutluluktan ucmustum hamılelıgım sıkıntılı gectı Dr amniyo sentez yapıcaz dedı ve 1 hafta sonra test ıcın gıttıgımde karnımda öldüğünü ögrendım sonrakı süreç hastane falan elin karnın boş donusun psıkolojı bıtmıs durumda sağolsun destegım eşimdi eve 4 ay dınlendım kendımı toparladım tekrar hamıle kaldım cok sevındık esımle ertesı gun kanamam oldu Dr.kostuk ve kımyasal gebelık bu dedı husranla eve donduk.ama pes etmedim 6 ay dinlendim o arada tekrar ovulasyon testıyle gun gun takıp sabah aksam burda herkes yardımcı oldu bırbırıne ve hamıle kaldım korkularım vardı 4 ay atlatana kadar sonra rahatlama oldu ve aynı hastanede bu ayın 8.de normal doğumla kızımı kucağıma aldım suan 5 gunluk sukurler olsun Allah'ıma.....yazmamın sebebı bu forum benım ıcın yerı ayrı sevıncımı üzüntümü hep burda paylaştım bırde hıkayemden belkı bır umut olur benzer durumları yasayan arkadaşlara . allahım ısteyen herkese Nasıp etsın saglıklı hayırlı evlat olsun

Kızlar adetim 5 gün gecikti ve test yaptım cizgi gorebilen var mı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 57
İnş rabbim hepimize tez zamanda hayırlı evlat versin gercekten cok zor ve yıpratıcı bi durum
Evet çok 4 yıldır arıyoruz Rabbim bi kere gösterdi bir kere yaşadım o mucizeyi ama malesef 2 ay yaşayabildiği mutluluğunu inşallah tekrar nasip eder sona kadar da gider de mis kokusunu içimize cekeriz

Evet çok 4 yıldır arıyoruz Rabbim bi kere gösterdi bir kere yaşadım o mucizeyi ama malesef 2 ay yaşayabildiği mutluluğunu inşallah tekrar nasip eder sona kadar da gider de mis kokusunu içimize cekeriz
İnş tez zamanda güzel haber alırsın canım gercekten cok uzucu kaybetmek bende 1 yıllık evli 8 aydır deniyorum hiç hamile kalamadım ne yazıkkı

İnş canım bi onceki testim daha silik hiç yoktu bak üstteki dünkü altta ki bugün kü sabah yapmıstım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 170
İnş tez zamanda güzel haber alırsın canım gercekten cok uzucu kaybetmek bende 1 yıllık evli 8 aydır deniyorum hiç hamile kalamadım ne yazıkkı
Ben bir kere hamile kaldim o kadar doktorlara gittik herşey normal diyorlar di yumurta çatlama denendi 3 ay olmadı sonra hsg çekildi oda güzel cikti sonra 6 dinlenmeye aldı dk 6 ayın sonunda rutin bi kontrole gittim tamamen tesadüf sonucu öğrendim hamile olduğumu gerçekten de mucize gibiydi 2 aylıkken kalp atışı durdu meleğimin aldılar yaklaşık 1 sene önce kolum kanadım elim ayağım koptu sanki o gitti ben bittim ama sonra topladım kendimi çok zor oldu ama malesef hayat devam ediyomecbur iyi olmak zorundayım

Ben bir kere hamile kaldim o kadar doktorlara gittik herşey normal diyorlar di yumurta çatlama denendi 3 ay olmadı sonra hsg çekildi oda güzel cikti sonra 6 dinlenmeye aldı dk 6 ayın sonunda rutin bi kontrole gittim tamamen tesadüf sonucu öğrendim hamile olduğumu gerçekten de mucize gibiydi 2 aylıkken kalp atışı durdu meleğimin aldılar yaklaşık 1 sene önce kolum kanadım elim ayağım koptu sanki o gitti ben bittim ama sonra topladım kendimi çok zor oldu ama malesef hayat devam ediyomecbur iyi olmak zorundayım
Cok zor canım yasadıkların Allah yardımcın olsun bir kere kalmıssın tekrar kalabilirsin Allahın ıznıyle hiç stres yapma hersey olacagına varıyor kendimi bazen bir yerlerden atasın gelio olmuo die ama yapacak bşy yok rabbim ol derse olur

Cok zor canım yasadıkların Allah yardımcın olsun bir kere kalmıssın tekrar kalabilirsin Allahın ıznıyle hiç stres yapma hersey olacagına varıyor kendimi bazen bir yerlerden atasın gelio olmuo die ama yapacak bşy yok rabbim ol derse olur
Öyle canım Rabbim ol dedi ben hamile kaldim hayal gibiydi ama hani diyorlar ya insanın bazen içine doğuyor diye benimde içimde hep kötü bişey olacakmış gibi bi his vardı hatta meleğimin var olduğunu iklim öğrendiğimde ona bi mektup yazmıştım orda bile yazmışım içimde kötü bir his var sana bişey olacak diye çok korkuyorum ama nasip kismet hemde olye kötü bişey ki doğum günümden bir gün sonra kalbini durduğunu öğrendim ertesi günde aldılar benden melegimi

Öyle canım Rabbim ol dedi ben hamile kaldim hayal gibiydi ama hani diyorlar ya insanın bazen içine doğuyor diye benimde içimde hep kötü bişey olacakmış gibi bi his vardı hatta meleğimin var olduğunu iklim öğrendiğimde ona bi mektup yazmıştım orda bile yazmışım içimde kötü bir his var sana bişey olacak diye çok korkuyorum ama nasip kismet hemde olye kötü bişey ki doğum günümden bir gün sonra kalbini durduğunu öğrendim ertesi günde aldılar benden melegimi
Canım hiç üzülme rabbim en iyisini bilir.onun bu dünya da nasibi yokmuş. Daha güzel daha iyi günler olsun die dir belki yaşadıkların. Allahım kucağını boş birakmasinnn

Canlar .. sonunda ablam da doğurdu . Allahım herkese yasatsin bu duyguları. Evet zor zanaat annelik .. layık olmayanà vermesin allah. Çünkü bebeğini aldıran atanlar da yok değil yani. Burdaki arkadaşlar gibi gönülden isteyenlere versin . Yavruları miz ı biZe bağışlasın. .
Ankaradayim tatil başladı devam edio . Bebemle tombalak bi anne olarak zaman geçiriorum bakalım. Gecen sene 56 kilo idim gezdigim yerlrde simdj 76 kilo...
Ama olsun yavrum sağolsun;) ;)

ÜZülme canım ser sandıgımız bir durumda belki bir hayır vardır en ıyısını güzel Allahım bilir o sana cennette sefaatçi olucak inş tekrar da hamıle kalıcaksın Allahın ıznıyle hiç kafanı yorma stres yapma Allah buyuktur

Back
X