sağ ol canım işte okumuştum hızlı artanlar dış gebelik olabilr diye korktum bi an..Ayyy hayırlı uğurlu olsun,değerin gayet güzel katlanmış canım,nerden çıkardın dış gebeliği,düşünme onu ,sağlıkla al kucağına inşallah canım
Kesenin görülmesi için çok erken canım daha 4 hafta 4 gunluk annesi:)Doktor da bi şey demedi gayet güzel artmış dedi..
ama karından ultrasonla kese falanda görmedi daha çok küçük gözükmez zaten dedi ama işte içim hiç rahat etmedi nedense ..
10 gün sonra gideceğim inşallah o zaman görünür..
ama kızlar inanın sizi çok iyi anlıyorum 1,5 yıldır bekliyorum panik atak tedavisi görüyordum düşünemedik o kadar çok içim yanıyordu ki Allah a şükür Rabbim nasip etti inşallah kucağıma almayı da nasip eder... yakın zamanda sizlere de lutfeder..
hmm o zaman bende de yok cnm çünkü durumumuz senle aynıydıÇok sağol yorumun için canım. Ama dün dayanamadım kan testi yaptırdım. 1.20 çıktı bata bir hafta kala sanırım umut yok.
Canimmm hayırlı olsunnn .. Bende meryem suresini okuyorum ve kalpten inanıyorum duanın gücüne ..cuma günü test yaptircam ve benim de 19.gün olacak meryem suresinde.41 gün okuyacam inşallah :)kızlar birde diyeceğim size DUA... DUA... DUA...
gözyaşıyla kalpten DUA...
meryem suresini okuyun ben okudum her gün 19. gün öğrendim hamileliğimi şükür
Kesenin görülmesi için çok erken canım daha 4 hafta 4 gunluk annesi:)
Sağ ol canımCanimmm hayırlı olsunnn .. Bende meryem suresini okuyorum ve kalpten inanıyorum duanın gücüne ..cuma günü test yaptircam ve benim de 19.gün olacak meryem suresinde.41 gün okuyacam inşallah :)
sen ovulasyonu bugün mü yaptın? Ben dün yapmıştım. Bugün yine yaptım silikleşti.hmm o zaman bende de yok cnm çünkü durumumuz senle aynıydı
evet cnm bugün yaptım. gelecek ay için sipariş vermiştim. sabah kargo gelince öylesine bi deneyim dedimsen ovulasyonu bugün mü yaptın? Ben dün yapmıştım. Bugün yine yaptım silikleşti.
Yarın sen yine bir tekrarla canım. Benden dolayı umudun kırılmasın. Ben bat'a bir hafta kala çok mu erken yaptırmışım sizce kızlar? 1 hafta kala 1.20 olup sonra hamilelik öğrenen varmı aranızda?evet cnm bugün yaptım. gelecek ay için sipariş vermiştim. sabah kargo gelince öylesine bi deneyim dedim
bir de cnm sen bu yaptığın testte bir kaç saat öncesinde sıvı almama ve sabah ilk idrarla yapmama kuralına uydun muYarın sen yine bir tekrarla canım. Benden dolayı umudun kırılmasın. Ben bat'a bir hafta kala çok mu erken yaptırmışım sizce kızlar? 1 hafta kala 1.20 olup sonra hamilelik öğrenen varmı aranızda?
bir kaç gündür uyuyorudum ama bugün yaptığım silikleşen testte(buraya yüklemedim) uyamadım ne yazık ki. Akşam 9'a doğru yaptım birde. Bu yüzden bende yarın tekrar yapacağım.bir de cnm sen bu yaptığın testte bir kaç saat öncesinde sıvı almama ve sabah ilk idrarla yapmama kuralına uydun mu
Ben şimdi tekrar yaptım cnm ama koyulaşma yok maalesef aynı duruyorbir kaç gündür uyuyorudum ama bugün yaptığım silikleşen testte(buraya yüklemedim) uyamadım ne yazık ki. Akşam 9'a doğru yaptım birde. Bu yüzden bende yarın tekrar yapacağım.
Belli olmuyor canım o ovu.testleriyle tam olarak.Ben şimdi tekrar yaptım cnm ama koyulaşma yok maalesef aynı duruyor
Gebelik yok eminim artık çünkü adete 1 hafta kaldı
Çok geçmiş olsun canım parol alsan yada corek otunu kavur iyice kokusu çıksın sonra ince bi bez parcasinin içine koy kokla . baş ağrısı için canim. Rabbim şifa versinArkadaşlar ben çok fena grip oldumbebek var ilaç icemiyorum.meyve ıhlamur vs takilip duruyorum ama acaip bi baş ağrım var nasıl geçer
peki bir hafta kala bata gebelik testi belli eder mi varsa?Belli olmuyor canım o ovu.testleriyle tam olarak.vorones in testi de boyleydi ve hamileydi o ay yanlis hatirlamiyorsam..
Canım ben beş gün kala yapmıştım negatifti,ama hamileymişim:)peki bir hafta kala bata gebelik testi belli eder mi varsa?
Canım 1 hafta kala iyi gibi duruyor. Yapmaya devam et. Öğrendiğim kadarıyla aynıysa sorun yok. Silikleşirse problem. Ben yüklediğimde 7 gün vardı aynı bu şekildeydi. Son iki gündür gittikçe silikleşiyor. Asıl ben emin oldum hamile değilim. :) Yarın yine tekrarla bakalım.Ben şimdi tekrar yaptım cnm ama koyulaşma yok maalesef aynı duruyor
Gebelik yok eminim artık çünkü adete 1 hafta kaldı
Canım biraz masaj denesen. Ben ağrı kesici içmek istemediğim zaman uyguluyorum. Belki iyi gelir. Birde imkanın varsa tansiyonuna da baktırabilirsin. Düşükse veya yüksekse oda baş ağrısı yapıyor.Arkadaşlar ben çok fena grip oldumbebek var ilaç icemiyorum.meyve ıhlamur vs takilip duruyorum ama acaip bi baş ağrım var nasıl geçer
İkinci çizgi var canım. Hayırlı olsun diyebiliriz sanırım. Ama tavsiyem erken gebelik testlerine para dökmeye gerek yok.Ben aynı anda hem ucuz testlerden hem de erken gebelik testi yaptım ikisinde de ikinci çizgi silik gözüktü.Kızlar yardım edin. Erken gebelik testi yaptım bat a 4 gün var laboquick marka ikinci pembe çizgi var gibi geliyor ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?