ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ayyy hayırlı uğurlu olsun ,değerin gayet güzel katlanmış canım,nerden çıkardın dış gebeliği,düşünme onu ,sağlıkla al kucağına inşallah canım
sağ ol canım işte okumuştum hızlı artanlar dış gebelik olabilr diye korktum bi an..
İnşallah sen de sağlıcakla alırsın kucağına bebeğini

Kesenin görülmesi için çok erken canım daha 4 hafta 4 gunluk annesi:)

kızlar birde diyeceğim size DUA... DUA... DUA...
gözyaşıyla kalpten DUA...
meryem suresini okuyun ben okudum her gün 19. gün öğrendim hamileliğimi şükür
Canimmm hayırlı olsunnn .. Bende meryem suresini okuyorum ve kalpten inanıyorum duanın gücüne ..cuma günü test yaptircam ve benim de 19.gün olacak meryem suresinde.41 gün okuyacam inşallah :)

Kesenin görülmesi için çok erken canım daha 4 hafta 4 gunluk annesi:)
Canimmm hayırlı olsunnn .. Bende meryem suresini okuyorum ve kalpten inanıyorum duanın gücüne ..cuma günü test yaptircam ve benim de 19.gün olacak meryem suresinde.41 gün okuyacam inşallah :)
Sağ ol canım
İnşallah seninde vardır ben hala devam ediyorum 41 güne tamamlayacağım inşallah

evet cnm bugün yaptım. gelecek ay için sipariş vermiştim. sabah kargo gelince öylesine bi deneyim dedim
Yarın sen yine bir tekrarla canım. Benden dolayı umudun kırılmasın. Ben bat'a bir hafta kala çok mu erken yaptırmışım sizce kızlar? 1 hafta kala 1.20 olup sonra hamilelik öğrenen varmı aranızda?

Yarın sen yine bir tekrarla canım. Benden dolayı umudun kırılmasın. Ben bat'a bir hafta kala çok mu erken yaptırmışım sizce kızlar? 1 hafta kala 1.20 olup sonra hamilelik öğrenen varmı aranızda?
bir de cnm sen bu yaptığın testte bir kaç saat öncesinde sıvı almama ve sabah ilk idrarla yapmama kuralına uydun mu

bir de cnm sen bu yaptığın testte bir kaç saat öncesinde sıvı almama ve sabah ilk idrarla yapmama kuralına uydun mu
bir kaç gündür uyuyorudum ama bugün yaptığım silikleşen testte(buraya yüklemedim) uyamadım ne yazık ki. Akşam 9'a doğru yaptım birde. Bu yüzden bende yarın tekrar yapacağım.

bir kaç gündür uyuyorudum ama bugün yaptığım silikleşen testte(buraya yüklemedim) uyamadım ne yazık ki. Akşam 9'a doğru yaptım birde. Bu yüzden bende yarın tekrar yapacağım.
Ben şimdi tekrar yaptım cnm ama koyulaşma yok maalesef aynı duruyor
Gebelik yok eminim artık çünkü adete 1 hafta kaldı

Eklentiler

• image.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 77
Arkadaşlar ben çok fena grip oldum bebek var ilaç icemiyorum.meyve ıhlamur vs takilip duruyorum ama acaip bi baş ağrım var nasıl geçer

Arkadaşlar ben çok fena grip oldum bebek var ilaç icemiyorum.meyve ıhlamur vs takilip duruyorum ama acaip bi baş ağrım var nasıl geçer
Çok geçmiş olsun canım parol alsan yada corek otunu kavur iyice kokusu çıksın sonra ince bi bez parcasinin içine koy kokla . baş ağrısı için canim. Rabbim şifa versin

Ben şimdi tekrar yaptım cnm ama koyulaşma yok maalesef aynı duruyor
Gebelik yok eminim artık çünkü adete 1 hafta kaldı
Canım 1 hafta kala iyi gibi duruyor. Yapmaya devam et. Öğrendiğim kadarıyla aynıysa sorun yok. Silikleşirse problem. Ben yüklediğimde 7 gün vardı aynı bu şekildeydi. Son iki gündür gittikçe silikleşiyor. Asıl ben emin oldum hamile değilim. :) Yarın yine tekrarla bakalım.

Canım biraz masaj denesen. Ben ağrı kesici içmek istemediğim zaman uyguluyorum. Belki iyi gelir. Birde imkanın varsa tansiyonuna da baktırabilirsin. Düşükse veya yüksekse oda baş ağrısı yapıyor.

Kızlar yardım edin. Erken gebelik testi yaptım bat a 4 gün var laboquick marka ikinci pembe çizgi var gibi geliyor ne dersiniz?
İkinci çizgi var canım. Hayırlı olsun diyebiliriz sanırım. Ama tavsiyem erken gebelik testlerine para dökmeye gerek yok.Ben aynı anda hem ucuz testlerden hem de erken gebelik testi yaptım ikisinde de ikinci çizgi silik gözüktü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…