- 26 Aralık 2015
- 576
- 361
- 103
- 37
Sağol Can'ım hayırlısı arttık ...Zamanı değilmiş ,hayırlısı buymuş canım.şimdi kolları tekrar sıvama zamanı:)
İnşallah be Can'ım vallahi ne yalan söyleyeyim günden güne umudum kırılıyor ama biraz daha sabretmeye çalışacağımCanin sağolsun tatlım bu ay olmasa gelecek ay olur. Vaktini beklio minnak. Üzülme hiç sen
Can'ım git ya kan testine insan Nasıl dayanır bu heyecana :) çok sevindim senin adına :))Evet ilk heyecan cok fazla.
Hamileliğin başlangıcında son adet tarihi baz alınır dr.larca.haftanı ona göre hesaplarlar.benim kesem 7.haftada görüldü canım.Kızlar merhaba.Size bir şey danisacagim.Daha once yazmistim benim adetlerim duzensizdi.Su an hamileyim ve bu ayki döngüm 40 gündü. Yumurtlama gunune göre yaklaşık 3 haftalık şu an.Soracağım şey şu. Kese görünmesi kalp atışı duyma fln bunların soylenen haftaları sata göre mi belirleniyor.Yani sata göre 5 haftaliksa kese görünür mü yoksa bebek gercekten 5 haftaliksa kese görünür mü. Haftaya doktora gideceğim kafam karıştı. Sata göre hesaplarsa da döngüm 40 gün olduğu için epey büyük olur.
3 haftalık gebelikte 10 ile 50 arası normal sayılıyor canım:)Kan tahlili yaptirdim. Beta hcg 26 cikti. Adete 2 gun var. Bu deger nasil sizce?
Oyy cidden mi ohh icim rahatladi bana dusuk gelmisti biraz.3 haftalık gebelikte 10 ile 50 arası normal sayılıyor canım:)
Evet canim haftalar sat à göre hesaplanıyor. Doktora gittiğinde kaç haftalık olmuş olacaksın. Kese görünür . Hafta geçmiş olsa daha iyi olur ki.büyük kese içinde minnakKızlar merhaba.Size bir şey danisacagim.Daha once yazmistim benim adetlerim duzensizdi.Su an hamileyim ve bu ayki döngüm 40 gündü. Yumurtlama gunune göre yaklaşık 3 haftalık şu an.Soracağım şey şu. Kese görünmesi kalp atışı duyma fln bunların soylenen haftaları sata göre mi belirleniyor.Yani sata göre 5 haftaliksa kese görünür mü yoksa bebek gercekten 5 haftaliksa kese görünür mü. Haftaya doktora gideceğim kafam karıştı. Sata göre hesaplarsa da döngüm 40 gün olduğu için epey büyük olur.
2 gün kala iyi bence . Benim adet gunu 43 tu. Hadi tekrardan hayırlı olsunKan tahlili yaptirdim. Beta hcg 26 cikti. Adete 2 gun var. Bu deger nasil sizce?
Ayyy inşallah hadi tekrar gözün aydın. Ne güzel heyecanlar. Rabbim burdaki ve her isteyene en kolay en güzel hamilelik nasip etsin.
Sat 3 mart ona göre bakarsak ben neredeyse doğurmak üzereyim o zamanEvet canim haftalar sat à göre hesaplanıyor. Doktora gittiğinde kaç haftalık olmuş olacaksın. Kese görünür . Hafta geçmiş olsa daha iyi olur ki.büyük kese içinde minnak
Hayirli olsunn tebrik ederim.Arkadaşlar hcg değerim 26.17 çıktı bata 3 gün var
Hayirli olsunn tebrik ederim.
Canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)Kan tahlili yaptirdim. Beta hcg 26 cikti. Adete 2 gun var. Bu deger nasil sizce?
Tebrik ederim canım benim darısı bizlerin başına :)))Çok teşekkürler :)
Tebrik ederim canım benim darısı bizlerin başına :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?