- 25 Şubat 2015
- 397
- 394
- 43
Bende aslinda dun sabah testi negatifti sonra bikac saat sonra pozitifti. Bugun sabah denedim. Silik cikti gene. Bakalim hayirlisi.Kızlar ben az önce yaptım test 5 dk içinde hiçbirşey çıkmadı testte 30 dk sonraki sonuçlar geçersiz yazıyor 30 dk dolsun bakalım ama bende gebelik yok yüksek ihtimal adet gecikmemin 2.günü olsa çıkardı diye düşünüyorum
Hayırlısı olsun canım benim inşallah bebeğin seninledir ben de adeti bekliyorum artık bir mucize olmazsa :)Bende aslinda dun sabah testi negatifti sonra bikac saat sonra pozitifti. Bugun sabah denedim. Silik cikti gene. Bakalim hayirlisi.
Arkadasimin adetten 10 gun sonra silik cikmis bu arada.
Isallah cok sagol. Allah en kisa zamanda nasip etsin sana da arkadasim.Hayırlısı olsun canım benim inşallah bebeğin seninledir ben de adeti bekliyorum artık bir mucize olmazsa :)
Ay foto at görelim minnakin haberiniSilik 2. Cizgi haberi de benden. Bata 3 gun var.
Senjn testte var gibidi. Ay insallah olmazsın yarın bida yaparsın da vardır gebislikHayırlısı olsun canım benim inşallah bebeğin seninledir ben de adeti bekliyorum artık bir mucize olmazsa :)
Kontrastıyla oynandığında görünüyor canım zaten kan testi için ya da tekrarlamak için bekleyeceğim bata kadar :)
Hayalet bir cizgi var ben gordum:))
ben hayalet çizgiyi görüyorum hayırlı olsunn :)
vorones in de böyleydi bata üç gun kala..hatta o farketmemişti kızlar coşturmuştu buraları hayalet cizgi gördük gördük diye diye.ayy ne heyecan geçmişe döndüm hadi hayırlısı..kan testinde dollenmenin 12.gunü goruluyor canım gebelik hormonu..
Zamanı değilmiş ,hayırlısı buymuş canım.şimdi kolları tekrar sıvama zamanı:)Canlar ben adet oldum yok gebelik bu ay yineşimdi doktor randevusu ayarlayıp kontrol ve ilaçlara devam
Ay evet. Ben dé hatırladım yeniden .vorones in de böyleydi bata üç gun kala..hatta o farketmemişti kızlar coşturmuştu buraları hayalet cizgi gördük gördük diye diye.ayy ne heyecan geçmişe döndüm hadi hayırlısı..kan testinde dollenmenin 12.gunü goruluyor canım gebelik hormonu..
Canin sağolsun tatlım bu ay olmasa gelecek ay olur. Vaktini beklio minnak. Üzülme hiç senCanlar ben adet oldum yok gebelik bu ay yineşimdi doktor randevusu ayarlayıp kontrol ve ilaçlara devam
He yavrum ya kör gibi görmedim ben ama ben kendiminkini de göremedim burda kızlar gördü
Evdeki testte daha belirgin voronescim. Yarin gitsem mi diyorum aslinda kan testine ama bati bekliim madem.isallah gelmistorHe yavrum ya kör gibi görmedim ben ama ben kendiminkini de göremedim burda kızlar gördühadi hayirli olsun. .bat günü kan testine koş.
Beklemek zor gelir artık . Yarin bi test daha yap canım. Yarın da git kan testine . dayanabilirsen gitmeEvdeki testte daha belirgin voronescim. Yarin gitsem mi diyorum aslinda kan testine ama bati bekliim madem.isallah gelmistor
Evet ilk heyecan cok fazla.Beklemek zor gelir artık . Yarin bi test daha yap canım. Yarın da git kan testine . dayanabilirsen gitmeilk bebis olacak dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?