ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Bende aslinda dun sabah testi negatifti sonra bikac saat sonra pozitifti. Bugun sabah denedim. Silik cikti gene. Bakalim hayirlisi.

Arkadasimin adetten 10 gun sonra silik cikmis bu arada.

Kızlar testte değişen birsey yoktu evden çıktığımda yarım saat bekledim NEGATIF bu ay da olmadı büyük ihtimalle . Adet olmayı bekleyeceğim sonra yine doktor kontrolleri başlasın Hakkı'mızda hayırlısı olsun ...

Bende aslinda dun sabah testi negatifti sonra bikac saat sonra pozitifti. Bugun sabah denedim. Silik cikti gene. Bakalim hayirlisi.

Arkadasimin adetten 10 gun sonra silik cikmis bu arada.
Hayırlısı olsun canım benim inşallah bebeğin seninledir ben de adeti bekliyorum artık bir mucize olmazsa :)

Kontrastıyla oynandığında görünüyor canım zaten kan testi için ya da tekrarlamak için bekleyeceğim bata kadar :)
vorones in de böyleydi bata üç gun kala..hatta o farketmemişti kızlar coşturmuştu buraları hayalet cizgi gördük gördük diye diye.ayy ne heyecan geçmişe döndüm hadi hayırlısı..kan testinde dollenmenin 12.gunü goruluyor canım gebelik hormonu..

Evet bende umutsuz bir şekilde koydum bir an var dediklerinde elim ayağıma dolaştı :) tahminime göre 10 nisan da yumurtladım canım cuma doğru karar o Zaman kan vermek için tam 22.gün oluyor....

Ay evet. Ben dé hatırladım yeniden . darısı tüm isteyenlere oncelikle bu topiktekilere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…