- 26 Aralık 2015
- 576
- 361
- 103
- 37
inşallah kuzum benim ya dua et nolur ama ters negatif çıktı şimdilik bakalım :)Ben d é ilk defa klomen kullanıp gecikme yaşadım hamis miism
Ben de dua edeyim sana canım.Allah seni de sevindirsin,hayırlı bir evlat versin sana inşallah.sende ve eşinde bir problem yok değil mi canım?Ay
inşallah kuzum benim ya dua et nolur ama ters negatif çıktı şimdilik bakalım :)
Amin amin amin kuzumL
canimm senin de gönlüne göre versin . Minnak bi kıziş ya da ogluş gelsin. Amiiiinnn
Canım eşimde birşey yok da ben de prolaktin süt hormonu yüksek çıktı bir de yumurta sayısında problem yok ama yumurtalar büyümüyorBen de dua edeyim sana canım.Allah seni de sevindirsin,hayırlı bir evlat versin sana inşallah.sende ve eşinde bir problem yok değil mi canım?
canım sanki o çizgiyi ben de gördüm bence yarın sabah ilk idrarla bi yap istersen inşallah bebişin vardırKızlar teste 2 saat sonra falan baktığımda sanki çoook silik bir çizgi gördüm siz de bakar mısınız ?
Ikisi de hallolmayacak problemler değil canım.minnağın gelir yakında:)Canım eşimde birşey yok da ben de prolaktin süt hormonu yüksek çıktı bir de yumurta sayısında problem yok ama yumurtalar büyümüyorbu yüzden dostinex ve Klomen kullanamaya başladım bu ay
Evet cizgi var canım ama ilk beş dk.dan sonra dikkate almayın yazar prospektüste .hadi hayırlısı inşallah..Kızlar teste 2 saat sonra falan baktığımda sanki çoook silik bir çizgi gördüm siz de bakar mısınız ?
İnşallah Canım çok ciddi Ağrı'm var ama bakalım sanki adet olacakmışım gibi ... Sabah test için sabırsızlanıyorum :)canım sanki o çizgiyi ben de gördüm bence yarın sabah ilk idrarla bi yap istersen inşallah bebişin vardır
Hayırlısı Can'ım benim inşallah benim bebişim de gelecek :)Evet cizgi var canım ama ilk beş dk.dan sonra dikkate almayın yazar prospektüste .hadi hayırlısı inşallah..
Can'ım ben göremedim bir foto daha yükle isersen fotoda net görünmüyor bir de daha bata varmış şimdi silik De olsa görüyorsan bebişin seninledir inşallah :)Testimde hayalet çizgi görebilen var mı bata 4 gün var...
inşallah bebiş haberini alırız canımİnşallah Canım çok ciddi Ağrı'm var ama bakalım sanki adet olacakmışım gibi ... Sabah test için sabırsızlanıyorum :)
Annemmm yavrummmm sen hamissin bence ay inşallah. Yarın ilk idrarla yapıver hemen .Hayırlısı Can'ım benim inşallah benim bebişim de gelecek :)
İnşallah Canım çok ciddi Ağrı'm var ama bakalım sanki adet olacakmışım gibi ... Sabah test için sabırsızlanıyorum :)
Ay hadi inşallah canım benim güzel haberler ile gelin :)Kontrastıyla oynandığında görünüyor canım zaten kan testi için ya da tekrarlamak için bekleyeceğim bata kadar :)
Canım hadi inşallah :) daha bata 3 gün var ve silik çizgiyi net görüyorsan hamilesindir inşallah :)))Silik 2. Cizgi haberi de benden. Bata 3 gun var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?