• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar merhaba.Size bir şey danisacagim.Daha once yazmistim benim adetlerim duzensizdi.Su an hamileyim ve bu ayki döngüm 40 gündü. Yumurtlama gunune göre yaklaşık 3 haftalık şu an.Soracağım şey şu. Kese görünmesi kalp atışı duyma fln bunların soylenen haftaları sata göre mi belirleniyor.Yani sata göre 5 haftaliksa kese görünür mü yoksa bebek gercekten 5 haftaliksa kese görünür mü. Haftaya doktora gideceğim kafam karıştı. Sata göre hesaplarsa da döngüm 40 gün olduğu için epey büyük olur.

Kızlar merhaba.Size bir şey danisacagim.Daha once yazmistim benim adetlerim duzensizdi.Su an hamileyim ve bu ayki döngüm 40 gündü. Yumurtlama gunune göre yaklaşık 3 haftalık şu an.Soracağım şey şu. Kese görünmesi kalp atışı duyma fln bunların soylenen haftaları sata göre mi belirleniyor.Yani sata göre 5 haftaliksa kese görünür mü yoksa bebek gercekten 5 haftaliksa kese görünür mü. Haftaya doktora gideceğim kafam karıştı. Sata göre hesaplarsa da döngüm 40 gün olduğu için epey büyük olur.
Hamileliğin başlangıcında son adet tarihi baz alınır dr.larca.haftanı ona göre hesaplarlar.benim kesem 7.haftada görüldü canım.

Evet canim haftalar sat à göre hesaplanıyor. Doktora gittiğinde kaç haftalık olmuş olacaksın. Kese görünür . Hafta geçmiş olsa daha iyi olur ki.büyük kese içinde minnak ;)

Evet canim haftalar sat à göre hesaplanıyor. Doktora gittiğinde kaç haftalık olmuş olacaksın. Kese görünür . Hafta geçmiş olsa daha iyi olur ki.büyük kese içinde minnak :KK66:
Sat 3 mart ona göre bakarsak ben neredeyse doğurmak üzereyim o zaman:eek: 7 haftayı geçmiş olacak sata göre. Yumurtlamaya göre de 4 hafta olacak doktora gittiğimde.

Arkadaşlar hcg değerim 26.17 çıktı bata 3 gün var ☺️

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 60
Back
X