• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Selamlar hanimlar tebrik ederim hamieleleri ve ins Allah herkese nasip eder o duyguyu. Ben bisey sorucaktim bu aralar yumurtlama gunlerim 2 gun once bi denememiz olmustu dunde bende gun boyu kasiklarda agri oldu ama batma degil. Bazende belde oldu. Acaba yumurtlama gunum muydu. o_OSansa esimde dun cok yogundu olmadi :KK64:onceki gun olan denememiz sizce bi fayda verir mi. Bende bugunde biraz agri var

Tebrik ederim canım benim darısı bizlerin başına :)))
Cok tesekkurler Allah tez zamanda sana da nasip etsin isallah
Selamlar hanimlar tebrik ederim hamieleleri ve ins Allah herkese nasip eder o duyguyu. Ben bisey sorucaktim bu aralar yumurtlama gunlerim 2 gun once bi denememiz olmustu dunde bende gun boyu kasiklarda agri oldu ama batma degil. Bazende belde oldu. Acaba yumurtlama gunum muydu. o_OSansa esimde dun cok yogundu olmadi :KK64:onceki gun olan denememiz sizce bi fayda verir mi. Bende bugunde biraz agri var
Gün asiri oneriyorlar zaten. Biz de oyle yaptik. Cumartesiydi yumurtlamam. Persembe ctesi ve pazar yaptik.

Günaydın iyi pazarlar kızlar iki gundur yogun bir sekilde akintimve kasik agrisi vardi yani adetimin 11 ve 12. günleri ama ovulasyon testi silik cikiyor sabah 10 aksam 10 yapiyorum ve 2 saat su icmemeye dikkat ediyorum. Bu arada laboquick kullaniyorum. Adet döngüm se 26-27 gün sizce yumurtladim mi? Bugün akintim yok sasirdim kaldim

Günaydın iyi pazarlar kızlar iki gundur yogun bir sekilde akintimve kasik agrisi vardi yani adetimin 11 ve 12. günleri ama ovulasyon testi silik cikiyor sabah 10 aksam 10 yapiyorum ve 2 saat su icmemeye dikkat ediyorum. Bu arada laboquick kullaniyorum. Adet döngüm se 26-27 gün sizce yumurtladim mi? Bugün akintim yok sasirdim kaldim
8. 9. Günlere göre silik de olsa biraz koyulaşma olduysa gene yum . Günüdur canım. Boş gecmeseydin 12. Günü falan . Döngüné göre muhtemel günler onlar . Hadi inşallahh

Allah bize de senin gibi yol almayi nasip etsin isallah voronescim hayirli geldi burasi.

Nerdeyse dakika dakika paylastik burda :KK70:
İnsallah canim benim ilk 3 ayin özellikle benim gibi geçsin inşallah bi tek azcık yorulurdum midem falan bulanmadi. Son 3 ayım gibj olma ama.;) ;) zorumus megerrrr ;)

8. 9. Günlere göre silik de olsa biraz koyulaşma olduysa gene yum . Günüdur canım. Boş gecmeseydin 12. Günü falan . Döngüné göre muhtemel günler onlar . Hadi inşallahh
Evet canim 12. günü degerlendirdim takvime göre bugün yumurtlama gunu. 2 kere daha test yapmayi dusunuyorum. Bugun eşim yok o yuzden yarin sabahi da degerlendiririz diye düşünüyorum hayirlisi artik canim. Sabahki test dune gore koyu sanki belki akşama koyulaşır.

İnsallah canim benim ilk 3 ayin özellikle benim gibi geçsin inşallah bi tek azcık yorulurdum midem falan bulanmadi. Son 3 ayım gibj olma ama.:KK66: :KK66: zorumus megerrrr :KK66:
Ay hadi isallah oyle olur. Son aylar cok zor. Ama cok guzel zamanda dogum yapicaksin isallah. Havalar cok sicaklassa cok zorlayabilirdi. Ikizler bebisi geliyor :)
Evet canim 12. günü degerlendirdim takvime göre bugün yumurtlama gunu. 2 kere daha test yapmayi dusunuyorum. Bugun eşim yok o yuzden yarin sabahi da degerlendiririz diye düşünüyorum hayirlisi artik canim. Sabahki test dune gore koyu sanki belki akşama koyulaşır.
Ayaklarini yukari dikip biraz beklemeye calis. Ise yariyormu bilmiyorum ama bana soylemislerdi ne duyduysam yaptim. Adama pekmezler mesir macunlari kahve findik fistik ne bulsam tiktim agzina :D

Ay hadi isallah oyle olur. Son aylar cok zor. Ama cok guzel zamanda dogum yapicaksin isallah. Havalar cok sicaklassa cok zorlayabilirdi. Ikizler bebisi geliyor :)

Ayaklarini yukari dikip biraz beklemeye calis. Ise yariyormu bilmiyorum ama bana soylemislerdi ne duyduysam yaptim. Adama pekmezler mesir macunlari kahve findik fistik ne bulsam tiktim agzina :KK70:
Ben de diktim ayaklarımı bakalim tutar inşallah :anneadayı::KK23:

Ayaklarini yukari dikip biraz beklemeye calis. Ise yariyormu bilmiyorum ama bana soylemislerdi ne duyduysam yaptim. Adama pekmezler mesir macunlari kahve findik fistik ne bulsam tiktim agzina :KK70:
Evet senin ki yay burcu mu ney. Ben de ikizlerimm. Ay sorma bu allahin doğusunda kar da kışta geleydi nepardim.hastane yolu kapanırdi valla. .Hele simdi hafta da bir é düşecek kontroller

Evet senin ki yay burcu mu ney. Ben de ikizlerimm. Ay sorma bu allahin doğusunda kar da kışta geleydi nepardim.hastane yolu kapanırdi valla. .Hele simdi hafta da bir é düşecek kontroller

Aaa ne guzel annem bir de yegenim ikizler. Bayilirim ikizlere. Iyi anlasicaksiniz oglusla.

Tam olarak nerdesin? Ankara yaziyor profilde ben kacirmisim tam yerini. Doguda kisin cok zor olurdu aynen denk dusmus gercekten.

Benimki oglak kismetse.

Aaa ne guzel annem bir de yegenim ikizler. Bayilirim ikizlere. Iyi anlasicaksiniz oglusla.

Tam olarak nerdesin? Ankara yaziyor profilde ben kacirmisim tam yerini. Doguda kisin cok zor olurdu aynen denk dusmus gercekten.

Benimki oglak kismetse.
Ay öyle mı olur ki inşallah anlaşırz.üzmez ogluş benj. Ay senin cinsiyet ne olacak acaba.. sana bişi diyim mı ne hissediosan o cikio. Bana o kadar kız dedi doktor hep bi yerde hissettim oğlum olacağını ;) bitlisteyim canımm

Ay öyle mı olur ki inşallah anlaşırz.üzmez ogluş benj. Ay senin cinsiyet ne olacak acaba.. sana bişi diyim mı ne hissediosan o cikio. Bana o kadar kız dedi doktor hep bi yerde hissettim oğlum olacağını :KK66: bitlisteyim canımm
Yegenim ikizler erkegi. Cok hisli cok duyarli gercekten degisik bir cocuk. Abisi oglak daha az belli eder hislerini. Ikizler olan 5 yasinda kendini cok degisik ifade ediyor. Buyumuste kuculmus gibi. Alem bisi :D

Ben kiz gibi hissediyorum aslinda. Bakalim ne olucak. Ne olsa can parcasi zaten. Simdiden boyle baglaniyor insan kucaga alinca sevgisi nasildir kimbilir.

Gorev icin mi ordasin orali misin?

Kızlar hepinize günaydın geçen ay ve bu ay yumurtlama döneminde kasıklarım çok ağrıyor ve akıntı 1 haftadan fazla sürüyor normal mi sizce?

Günaydın kizlar az önce ovu testi yaptim galiba yakaladim yumurtlamayi simdi iliski ne zaman olmali

Eklentiler

• 20160425_101857.webp
    20160425_101857.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar bu ay adetin 3.günü gittim tekrar kontrole yum. Biri çatlamamış bu yüzden doktorum bu ay Klomen vermedi daha da büyüyüp kist olur diye bir de adet düzenleyici verdi 21 gün kullanılacakmış. Birşeyi düzeltelim derken başka bir yerden patlak veriyoruz yarın da prolaktin için yeniden tahlil yaptıracağım düşmediyse daha onun ilaçları içilecek bir de Allahım inşallah nasip edecek bir gün ama daha bekleyeceğiz sanırım :( hamilelik haberi aldığımız tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum tekrar :)

Back
X