ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

ne kadar ayıp ya,onlara ne sizin hayatınızdan hatta özelinizden..çocuk olunca da bitmiyor insanların boş konuşmaları,moral bozmaları,dün bozdum paraladım işyerinden birini feci halde.yok şiştin,yok iki kişi gibi oldun,herkes kilo alışımla uğraşır oldu şimdi de..soranlara daha düşünmüyoruz belki de hiç yapmayabiliriz desen apışıp kalırlar belki de..herşeye karışma söz söyleme hakkını bulan tek milletiz herhalde..

Keainlikle canim en baslarda düşünmüyoruz ben istemiyorum diyordum yok kar etmiyordu illa olcak ku o zamanlar vajinismus hastasıydım daha cocugu birak iliski bile olmamıştı cok sukur yendim yine soranlara düşünmuyoruz diyorum bu sefer siz calisma yapiyonuzmu laflarina geldiler esim siyaset dini konularla cok ilgilenir ayni zamanda gazetede kose yazarlığı oyku falan yaziyor onlardan firsatmi kaliyor diyorlardi bir gun patladim siz çocuk yaparlen ben size karistimmi sizene benim yatak odamdan dedim esimde sağolsun onun yaninda konusmalarina musade etmez kestirip atar sizene der ama bazen iişte kkarsimdaki kirilmasin diye susmalarimiz ...insanlar konusmayi yorum yapmayi eleştirmeyi cok seviyorlar kendilerine yap ayni eleştiriyi tirnaklarini çıkartır

ya bana su ıkı gunde bır ılıskı durumu sacma gelıyor. hergun ılıskı olup hamıle kalanda var... ıkı gunde bır olup kalanda. şartlamamak lazım. her gun ılıskı olup hamıle kalan cok ınsan varrr....
sizce oyle degıl mı?

kasık agrın falan oldu mu? ne zaman basladı belırtılerın?
Aşırı derecede kasık ve bel ağrım var hatta daha dün korkup doktora gittim.Kanama olmadığı sürece normaldir dedi.bu kasik ve bel agrisindan baska belirtim yok o da yumurtlamadan 4 5 gün sonra baslamisti.

Eşin sperm sayısı hayli iyiyse hergün etkilemez dediğin gibi canım.yumurtladığın gunü yakalarsan tek ilişkiyle de hamile kalinir:)

Şimdi de yavaş yavaş doğum şeklimi öğrenmeye çalışmalar başladı canım.erkeği kadını doğuranı doğurmayanı aman normal doğur bık bık bık ,hormonlar zaten asabi olan yapımı iyice coşturdu,öfke küpüne döndürüyor beni bu boş ve yersiz konuşmalar...

Aşırı derecede kasık ve bel ağrım var hatta daha dün korkup doktora gittim.Kanama olmadığı sürece normaldir dedi.bu kasik ve bel agrisindan baska belirtim yok o da yumurtlamadan 4 5 gün sonra baslamisti.

canım hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bir şey soracaktım kasık ve bel ağrısı sürekli mi oluyor yoksa çok ayakta kalınca yorulunca falan mı oluyor?
bi de akıntın var mıydı?

tesekkurler adetten once belırtın olmadı mı hiç?
dediğim gibi canım adetten önce yaşadığım belirtilerdi hep,asabiyet,göğüs hassasiyeti,hatta sol göğsüme inceden giren bir sızı olurdu adet öncesi o da olunca tamam demiştim bu ay da olmadı.a unuttum bak sivilcem çıkmadı o ay,bi de sigara içerken içim kalkmıştı...

1. Sabaha karsi adet oldum kızlar 15 aydır hic korunmadik ama olmuyorda gecen gun yine akrabalar laf soyluyordu gidin doktora aşılama yapin tup bebek yapin olmuyorsa evlatlık alin diye
Ya bize siz çalışma yapiyormusunuz bunu bile soruyorlar
İnsanlar neden bu kadar anlayissiz ...
Tamam sabirliyim tmm birsey demiyorum gülüp geciyorum ama icimden kendimi parcaliyorum
Bende iki yillik evliyim 5 aydir çocuk düşünüyoruz insanlar iki yıldır cocugumuz olmadığını düşünüyorlar, evliliğe alistin mi,hersey yolunda mi diyen yok,2 aylik evliyken yeter artik ben torun istiyorum diye karsima dikilen kayinvalidem var ki ben o zaman vajinusmus tedavisi görüyor esimle birlikte bile olamamistim

KuzUm hadi biz neysede senin daha bi dinlememen lazim bu gereksizlerin muhabbetini halbuki sizene nasil doguracagimdan

Aynen ya soyleyemiyorsunda vajinismus oldugunu allahtan kaynanam en yakin arkadasim gibidir cok anlayisli cok kibar illaki cocuk dedigi zamanlar oluyor ama kirmadan incitmeden soyler ama geri kalan akrabalara bas bas bagirasim geliyordu ben daha ilişkiye bile giremiyorum ne cocugu

Amin canım sağol. Akıntı var ama çok yoğun değil. Ben öğretmenim sürekli ayaktayım doktor oturacaksin dedi ama yine de ağrıyor. Bi saat iyise bi saat kötü. Dün gece uykumdan uyandırdı mesela ağrı. Kalkıp belimin altına yastık koymak zorunda kaldım.

m.beauty vorones kuzucalar bi yardim edin bana adetimin 3 gunundeyim ovu testim boyle benim iKinci cizgi hep bi koyulukta olur bu arada.
daha oncede birkac kez adetin icinde kasik agrimdan şüphelenip ovu testi yaptigimda boyle çıkıyordu bugunde kasigim agriyor
Gecen ay adette kasigim gene agriyinca esim senin yumurtlama adette oluyor testi alalim dedi bugun aldim sonuc bu napim ben doktora gidimmi bu haldede calisma neyin olmazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…