• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

m.beauty m.beauty vorones vorones kuzucalar bi yardim edin bana adetimin 3 gunundeyim ovu testim boyle Eki Görüntüle 1815204 benim iKinci cizgi hep bi koyulukta olur bu arada.
daha oncede birkac kez adetin icinde kasik agrimdan şüphelenip ovu testi yaptigimda boyle çıkıyordu bugunde kasigim agriyor
Gecen ay adette kasigim gene agriyinca esim senin yumurtlama adette oluyor testi alalim dedi bugun aldim sonuc bu napim ben doktora gidimmi bu haldede calisma neyin olmazki
Kuzum adetin beşinci günü benim de koyu çıkmıştı böyle..onun esrarını çözemedim halâ.o ay 14.gün de kopkoyuydu ve hamile kaldım.
Ben okudum boyle bir yazı kadın devamlı dr.a gidiyor tetkikler yapılıyor ama çıkmıyor.nasılsa dr.şuphelenip adet zamanı olçüm yapıyor ki kadın adet zamanı yumurtluyormuş meğer.kaç gün sürüyor senin adet?

Amin canım sağol. Akıntı var ama çok yoğun değil. Ben öğretmenim sürekli ayaktayım doktor oturacaksin dedi ama yine de ağrıyor. Bi saat iyise bi saat kötü. Dün gece uykumdan uyandırdı mesela ağrı. Kalkıp belimin altına yastık koymak zorunda kaldım.
anladım canım Allah kolaylık versin bize de nasip etsin hayırlısı ile:KK39:

sevdabuzer sevdabuzer kuzum adetin son günü de hamile kalınabiliyor.kesin emin konuşanlar var sitede hatırlıyorum.
Kuzum 5 gun suruyor adetim bizimde bi akrabamiz oyleydi surekli yumurta takibine gidiyordu olmuyordu doktoru adetinde gel demis adette bir bakmislarki yunurtlama tekrar oluyor o ay iliskiyle hhamilekaldi bilemedimki ben netsem

Kuzum adetin beşinci günü benim de koyu çıkmıştı böyle..onun esrarını çözemedim halâ.o ay 14.gün de kopkoyuydu ve hamile kaldım.
Ben okudum boyle bir yazı kadın devamlı dr.a gidiyor tetkikler yapılıyor ama çıkmıyor.nasılsa dr.şuphelenip adet zamanı olçüm yapıyor ki kadın adet zamanı yumurtluyormuş meğer.kaç gün sürüyor senin adet?
Bu 4uncu ispatlayisim adette yumurtlamaolduguna dair o zaman ben her ay iki defami yumurtluyorum cunku 12.gunde yumurtlama oluyor

Arkadaşlar benden hem beyaz sıvı geliyor hemde yesilimsi sağ rahimkismimdada şimdi batmalar başladı diken diken bata 8 gün var acaba hamilemiyimdirki

sevdabuzer sevdabuzer cok degisikmis durumun. Neyse isallah cozum olur bu bilgi en kisa zamanda guzel haberler bekliyorum.

Bende de bazi degisik belirtiler var. Akinti kasik agrisi gaz gogus hassasiyeti hafif bulanti gibi ama ustunde durmamaya calisiyorum. Daha erken bir de adetten oncede bazi aylar buna benzer belirtiler yasiyorum. Batima 7 gun var.

sevdabuzer sevdabuzer cok degisikmis durumun. Neyse isallah cozum olur bu bilgi en kisa zamanda guzel haberler bekliyorum.

Bende de bazi degisik belirtiler var. Akinti kasik agrisi gaz gogus hassasiyeti hafif bulanti gibi ama ustunde durmamaya calisiyorum. Daha erken bir de adetten oncede bazi aylar buna benzer belirtiler yasiyorum. Batima 7 gun var.
Sahol canım bakalım doktora soracagım ne dıcek Inşallah,hayırlı haberler verırsın bıze,canım

Arkadaslar benim adete 6 gun var iki gundur ovulasyon yapiyorum git gide koyulasiyor tekrar mi yumurtluyorum acaba?

Sabaha karsi adet oldum kızlar 15 aydır hic korunmadik ama olmuyorda gecen gun yine akrabalar laf soyluyordu gidin doktora aşılama yapin tup bebek yapin olmuyorsa evlatlık alin diye
Ya bize siz çalışma yapiyormusunuz bunu bile soruyorlar
İnsanlar neden bu kadar anlayissiz ...
Tamam sabirliyim tmm birsey demiyorum gülüp geciyorum ama icimden kendimi parcaliyorum
Canım benim üzülmemek de elde olmuyor aynı sorun bende de var :( ailelerimiz farklı şehirlerde olmasına rağmen telefon konuşmalarında bile mevzuu hemen çocuk oluyor anlamıyorlar sorunca üzülür mü karşımdaki demiyorlar :( sabırlı olmaktan başka çaremiz yok Allah hepimize sabır versin

Kızlar bugün adet günüm döngüm hep 26 günde bir oluyor ama nedense son 3 aydır 25 günde bir falan da adet olduğum oldu. Bu ay ilk defa Klomen kullandık Klomen gecikme yapar mı bilemedim ... 2 gündür ara ara adet olacağım gibi Ağrı'larım oldu ama daha gelen giden yok bugün de hasta olmazsam yarın test yapayım diyorum ama her ay negatif görmekten bıktım artık :( doktorum adet olursan yine Klomen devam edeceğiz dedi ... Ben artık çocuk sahibi olmak istiyorum :((

Kızlar bugün adet günüm döngüm hep 26 günde bir oluyor ama nedense son 3 aydır 25 günde bir falan da adet olduğum oldu. Bu ay ilk defa Klomen kullandık Klomen gecikme yapar mı bilemedim ... 2 gündür ara ara adet olacağım gibi Ağrı'larım oldu ama daha gelen giden yok bugün de hasta olmazsam yarın test yapayım diyorum ama her ay negatif görmekten bıktım artık :KK43: doktorum adet olursan yine Klomen devam edeceğiz dedi ... Ben artık çocuk sahibi olmak istiyorum :KK43:(
allahım gonlune göre versın canım

Amin Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah canım yarın sabaha kadar adet olmazsam test yapacağım ama artık hiç ümidim yok 1 yıldır hep negatif hayırlısı ...[/QUOTE nolursa olsun umıdımızı kaybetmıyoruz canım yıllardır bekleyenler .yaptınmı test ayyy heyecanlandım:anneadayı::anneadayı:

Kızlar bugün adet günüm döngüm hep 26 günde bir oluyor ama nedense son 3 aydır 25 günde bir falan da adet olduğum oldu. Bu ay ilk defa Klomen kullandık Klomen gecikme yapar mı bilemedim ... 2 gündür ara ara adet olacağım gibi Ağrı'larım oldu ama daha gelen giden yok bugün de hasta olmazsam yarın test yapayım diyorum ama her ay negatif görmekten bıktım artık :KK43: doktorum adet olursan yine Klomen devam edeceğiz dedi ... Ben artık çocuk sahibi olmak istiyorum :KK43:(
Ben d é ilk defa klomen kullanıp gecikme yaşadım hamis miism;)

Canım yaptım negatif çıktı ama adet de olamadım çok Gerginim karnım ağrıyor ama adet de olamadım :( Ah ah keşke hepimiz bu ay hamile oluversek kuzum ya hala içimde bir umut :)

Back
X