Akıntı hakkinda yorum yapamicam ama. İlişki olunca adet ağrısı gibj ağrım olmuştu. Meğer döllenme oliymissKızlar benim bugün Bat.dan sonraki 16. Günüm dün geceden beri sol kasığımda önce ağrı başladı şimdi de kalp etkili gibi kelebek kanat çırpıyor gibi oluyor :) yumurtlama belirtisi olabilir mi ama akıntım falan yok...
Kız ne güzel cevap vermişin bak evet bu benim aklıma gelmemişti. Ay kuzum seni de hamis görecez. Az kaldı inşallah. Sen biraz daha profesyonelleş istior galiba senjn minnakılışkıden sonra akan spermde olabılır canım benım ılışkıden sonra ıkı gun boyunca akıntı gıbı oluyor yınede testını yap ıstersen
Amanın .. gir bacim gir. Ek ders bilmem ne . Ne lazımsa halin varken gir. Nasılsa hamisken ve bebis varken mecbur en az ıni gozeteceksin. İstesen de alamaz oluyirşun dersleri ben de haftasonu kurslar dahil haftada 38 saat derse giriodum . Ama ne oldu şimdi hiçbiri yok..Evet nasip olursa ilk bebek :) Çalışıyorum öğretmenim. Hatta şu an bugünkü 10.saat dersime girdim ve 1 saat daha gireceğim sonra ölü bir ben :)
anam kıtap yazacam nerdeyse hahaKız ne güzel cevap vermişin bak evet bu benim aklıma gelmemişti. Ay kuzum seni de hamis görecez. Az kaldı inşallah. Sen biraz daha profesyonelleş istior galiba senjn minnak
nerdeyse benım bır ayda gırdıgımı sen 1 haftada gırıyorsun 14 saatcik dersim vardaAmanın .. gir bacim gir. Ek ders bilmem ne . Ne lazımsa halin varken gir. Nasılsa hamisken ve bebis varken mecbur en az ıni gozeteceksin. İstesen de alamaz oluyirşun dersleri ben de haftasonu kurslar dahil haftada 38 saat derse giriodum . Ama ne oldu şimdi hiçbiri yok... Öğretmensen demek tam topigindesin
Canım tebrik ederim dualarımız seninle inşallah yarın doktora gittiğinde herşey yolunda olacak Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah :) gönlünü kalbini ferah tut kendini sakın strese sokma bebişin seninle ben inanıyorumArkadaşlar yarın doktora gideceğim dua edin bana çok tedirginim..
Bi de benim sat 3 martti ama 29.martta yumurtladim.Doktorlar hafta hesabını sata göre yapıyormuş. O zaman olması gerekenden düşük görünür de doktor moralimi fln bozar mı diye de korkuyorum.
Ne stresli bi süreçmiş..
Öperim tabi canım,çok yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum takipteyim yani halakuzummm özlettın kendını ya ıyıymıssın şukur prensesımızı yerımıze öp canım
çok sevindim haydi hayırlısıyla bebişini büyüt işallahBugün de kan testi yaptırdım 225 olmuş degerim çok şükür. 15.10 da doktorumdan randevu almıştım gideyim bakayım ne diyecek.
Amin inşallah canım darısı isteyen herkese olsun.çok sevindim haydi hayırlısıyla bebişini büyüt işallah
darısı başıma olsun.
Canım gözün aydın darısı kalp atışlarını duymaya:) doktorun da iyi şeyler söyledi umarım tekrar tebrik ederimBugün de kan testi yaptırdım 225 olmuş degerim çok şükür. 15.10 da doktorumdan randevu almıştım gideyim bakayım ne diyecek.
Canım kaç günde bir adet oluyorsun yumurtlama olmuş gibi görünmüyor :/ test yapmaya devam et ama t çizgisi c ile aynı ya da t c den daha koyu olması gerekiyor yum. Olması için diye biliyorumŞimdi ben ne zaman yumurtladım ya da yumurtladım mı
Canım kaç günde bir adet oluyorsun yumurtlama olmuş gibi görünmüyor :/ test yapmaya devam et ama t çizgisi c ile aynı ya da t c den daha koyu olması gerekiyor yum. Olması için diye biliyorum
Sen teste ve gün aşırı ilişkiye devam et canım kimyasal gebelik yaşadıysan hamile kalkabiliyorsun demektir en yakın Zamanda olacak inşallah sıkma canını28 günde bir aslında ama geçen ay 35 gün oldu bir önceki ay kimyasal gebelik geçirdimsanıyorum 19-20.günü bulacak canım...
Sen teste ve gün aşırı ilişkiye devam et canım kimyasal gebelik yaşadıysan hamile kalkabiliyorsun demektir en yakın Zamanda olacak inşallah sıkma canını
Degerlerimin iyi olduğunu fakat daha çok yeni gebelik olduğu için 2 hafta sonra ultrason için gitmemi söyledi. Bu iki haftada da kendime dikkat etmemi ağır iş yapmamami söyledi.Canım gözün aydın darısı kalp atışlarını duymaya:) doktorun da iyi şeyler söyledi umarım tekrar tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?