• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ya arkadaşlar ben bugün heyecandan doktora sormayı unuttum.Benim çok fazla bel ve kasık ağrım var.Sürekli okulda ayakta durduğum için de artıyor olabilir bilmiyorum.Bu tip ağrılar normal midir?

Herkese iyi geceler.saat 1 oluo ve ben debelenip duruyorum. Evlendigimiz günden beri güle oynaya yatağa koşan ben. Uykusu gelmiş ama huysuzluk edip oyun peşinde olan çocuk yaramazligiyla onubunu bahane edıyorum. Yatağa girmek istemiyorum. Çünkü gece zor geçio yatınca oram buram yamuluo resmen uykudan uyanınca hele ki wc seanslar ı ... Neyse allah rahatlık versin tüm hamislere. Hamis olmak isteyen herkese nasip etsin sıkıntısız inşallah

Ya arkadaşlar ben bugün heyecandan doktora sormayı unuttum.Benim çok fazla bel ve kasık ağrım var.Sürekli okulda ayakta durduğum için de artıyor olabilir bilmiyorum.Bu tip ağrılar normal midir?
Yavaş yavaş baslio canım vücutta aşırı yorgunluk oluo . Ben derdim. Eşime . Millet bi adım atıp yoruluo sa ben 3 adım yorgunluğu yaşıyorm die. Bu haftama gelince de millet 1 se ben 10 valla ... allah yardimcimiz olsun. Cok yorma ayakta kalma

Sabaha karsi adet oldum kızlar 15 aydır hic korunmadik ama olmuyorda gecen gun yine akrabalar laf soyluyordu gidin doktora aşılama yapin tup bebek yapin olmuyorsa evlatlık alin diye
Ya bize siz çalışma yapiyormusunuz bunu bile soruyorlar
İnsanlar neden bu kadar anlayissiz ...
Tamam sabirliyim tmm birsey demiyorum gülüp geciyorum ama icimden kendimi parcaliyorum

:KK43: acaba diyorum 16.sı gibi mi çatladı çünkü inanılmaz kasık Ağrı'sı yaşadım...
Olabilir o zaman canim benimde iki cizgide koyu olmaz birisi daha acik olur belkide o gun catladi seninki calismada olduysa insallah tutmustur

Sabaha karsi adet oldum kızlar 15 aydır hic korunmadik ama olmuyorda gecen gun yine akrabalar laf soyluyordu gidin doktora aşılama yapin tup bebek yapin olmuyorsa evlatlık alin diye
Tamam sabirliyim tmm birsey demiyorum gülüp geciyorum ama icimden kendimi parcaliyorum
O herkesten çok şey bilen akrabalar insanın ömründen ömür alır. .Bana da sürekli senin adetlerin zaten düzensiz çocuğun olur mu belli değil neyi bekliyorsun bak bakalım olacak mı sıkıntı varsa erken çözün yok efendim yaşın küçük değil. .Karşısındakinin ne hissettiğini düşünen insanlarla karşılaşmak bu kadar zor olmamalı. ..

Olabilir o zaman canim benimde iki cizgide koyu olmaz birisi daha acik olur belkide o gun catladi seninki calismada olduysa insallah tutmustur

Benim ki de iki çizgi aynı koyulukta değildi ama günde bir kez yaptım ovü testini belki de 2 kez yapsam yakalayacaktım eşit koyuluğu :( çalışma oldu bakalım kısmet artık...

Benim ki de iki çizgi aynı koyulukta değildi ama günde bir kez yaptım ovü testini belki de 2 kez yapsam yakalayacaktım eşit koyuluğu :KK43: çalışma oldu bakalım kısmet artık...
2ye bence gerek yok akşam 5 gıbı en uygun vakıt o zamanlar yaptıysan sııkıntı yok

O herkesten çok şey bilen akrabalar insanın ömründen ömür alır. .Bana da sürekli senin adetlerin zaten düzensiz çocuğun olur mu belli değil neyi bekliyorsun bak bakalım olacak mı sıkıntı varsa erken çözün yok efendim yaşın küçük değil. .Karşısındakinin ne hissettiğini düşünen insanlarla karşılaşmak bu kadar zor olmamalı. ..
bılmıyorum canım ınsanlar hıc bırı bana boyle soylese moralım bozulmazmı dıye dusunmuyor agzı olan laf soyluyor bırde esımınde daha önce kanserden bır testısı alınınca baskılar ıyıce artıyor çoğu zaman gulup geçiyorum ıcım ıcımı yesede...allahım vermıyor hayırlı zamanı değilmiş dıyorum ama bazende :KK61::KK61::KK61:

bılmıyorum canım ınsanlar hıc bırı bana boyle soylese moralım bozulmazmı dıye dusunmuyor agzı olan laf soyluyor bırde esımınde daha önce kanserden bır testısı alınınca baskılar ıyıce artıyor çoğu zaman gulup geçiyorum ıcım ıcımı yesede...allahım vermıyor hayırlı zamanı değilmiş dıyorum ama bazende :KK61::KK61::KK61:
Rabbim en doğru zamanı bilirr.Bizim okuldan arkadaşın olmadı 3 sene sebepsiz ve ardindan pespese oldu bi kizindan sonra da ikiz kizlari geldi.Birinin de hemen oldu ama kalp atışı alamadılar. .Allah her şeyin hayirlisini versin.İnsan istiyor düşünmeden edemiyor biliyorum ama kulak tıkamak lazım çoğu şeye bu zamanlarda..

@sevdabuze seni bu forumdan tanıyorum
benim de bebek çalışmalarım yaklaşık 1 yılı bulacak
ilk başlarda bebek sahibi olmayı çok çok istemesem de, olmayınca epey stres yaptım
eşimle dr. gittik, dr. sperm testi istedi ama biz bir türlü sperm örneği veremediğimiz için sonucu bilmiyorum
Allah'ın bizler için yazdığı bir bebek zamanı vardır, sabırla o zamanı bekleyeceğiz
çevremizdekilere kulak asmayacağız
başka yapacak bir şeyimiz yok maalesef...

@sevdabuze seni bu forumdan tanıyorum
benim de bebek çalışmalarım yaklaşık 1 yılı bulacak
ilk başlarda bebek sahibi olmayı çok çok istemesem de, olmayınca epey stres yaptım
eşimle dr. gittik, dr. sperm testi istedi ama biz bir türlü sperm örneği veremediğimiz için sonucu bilmiyorum
Allah'ın bizler için yazdığı bir bebek zamanı vardır, sabırla o zamanı bekleyeceğiz
çevremizdekilere kulak asmayacağız
başka yapacak bir şeyimiz yok maalesef...
evet canım bende ılk başlarda ıstemıyordum hala daha tam anlamıyla ıstıyormuyum bılemıyorum hep şöyle duşunuyorum bız çalışmalarımızı yapalım allahım ne zaman hayırlı görurse ...
ama 15 ay oldu artık tedavı olmamız gerekıyor sanırım bu sabah oturdum ağladım neden bebeğim olmuyor dıye değil tedavı lafı benı korkutuyor sönduruyor
bız sperm testı yaptırdık 7 mılyon cıktı doktor çok düşük ama olmayacakda değil dedi hayırlısı a<rtık yazın tekardan doktora gıdeceğiz

kızlar ovulasyon testım artık negatıf cıkıyor. adetımın 15.günü poztftı bugun 20.günü.... gebelık olsaydı pozıtıfe devam ederdi dimi:KK43:(( lütfen bılgı sahıbı olan varsa yazsın....:KK46: 15.günü çatladı yumurtam... yalnız anlayamadıgım bısey var benım 14.15 te yumurtam catlıyo test poztf oluyo ama 3-4 gün sonra kasığımda ağrı ve beyaz akıntım oluyo 1-2 gün sürüyor. yoksa yumurtlama tarıhımı yanlıs mı gösteriyor test. yanı anlamadım gıttı... seffaf akıntım 11-12.gün gelıyo uzayan akıntı 2-3 gün sonrada catlıyo olması lazım en gec zaten test poztf oluyo...

kızlar ovulasyon testım artık negatıf cıkıyor. adetımın 15.günü poztftı bugun 20.günü.... gebelık olsaydı pozıtıfe devam ederdi dimi:KK43:(( lütfen bılgı sahıbı olan varsa yazsın....:KK46: 15.günü çatladı yumurtam... yalnız anlayamadıgım bısey var benım 14.15 te yumurtam catlıyo test poztf oluyo ama 3-4 gün sonra kasığımda ağrı ve beyaz akıntım oluyo 1-2 gün sürüyor. yoksa yumurtlama tarıhımı yanlıs mı gösteriyor test. yanı anlamadım gıttı... seffaf akıntım 11-12.gün gelıyo uzayan akıntı 2-3 gün sonrada catlıyo olması lazım en gec zaten test poztf oluyo...
Benim gebelik testim adetten 5 gün önce gölge gibi çıktığında ovulasyon testim silikti.Sonra hiç yapmadım. Çok da güvenmiyorum açıkçası.

evet canım bende ılk başlarda ıstemıyordum hala daha tam anlamıyla ıstıyormuyum bılemıyorum hep şöyle duşunuyorum bız çalışmalarımızı yapalım allahım ne zaman hayırlı görurse ...
ama 15 ay oldu artık tedavı olmamız gerekıyor sanırım bu sabah oturdum ağladım neden bebeğim olmuyor dıye değil tedavı lafı benı korkutuyor sönduruyor
bız sperm testı yaptırdık 7 mılyon cıktı doktor çok düşük ama olmayacakda değil dedi hayırlısı a<rtık yazın tekardan doktora gıdeceğiz
biz maalesef sperm testi veremedik
eşim stres yapıyor ve testi veremiyoruz
bu da ayrıca üzüyor beni :(

Ahhh canım valla benzemiyor pek evcilik oyununa oyuncak bebekler koyduğun yerde kalıyo,ağlamıyo,gazı da yok bu minnoşlar dünyasını şaşırtıyor insana :KK35: ama dünyaya bedeller bi gelsin minik paşa o zaman alalım yorumlarını :KK8:
Amaninnn kuzuya bayıldım,büyüyor maşallah,Allah nazarlardan saklasın

Back
X